Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 Unlimited 120 tablete - Nutrex

Producător: Nutrex
Evaluarea:
30 %

Lipo 6 Unlimited este un arzător de grăsime perfect pentru pierderea eficientă de grăsime și de calorii în exces. Acest arzător de grăsime mult râvnit are avantajul de dozare individuală pe care oricine o poate personaliza în funcție de nevoile sale.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 119,00 Lei

Lipo 6 Unlimited: arzător de grăsime, mulțumită căruia nu veți avea limite

Lipo 6 Unlimited este un arzător de grăsime și un instrument perfect pentru oricine încearcă să piardă în greutate. După preferință, doza individuală, adică o doză care poate fi adaptată la nevoile dumneavoastră personale, selectând una sau două capsule pe porție.

  • Bucurați-vă de pierderea în greutate nelimitată!
  • Luați controlul total asupra produselor alimentare,
  • Experimentați valul de energie fără fluctuații, care durează câteva ore,
  • Simțiți concentrația maximă a unui sentiment pozitiv și fericit,
  • Profitați de dozări individuale.

 

lipo 6 unlimited

 

LIPO 6 Unlimited nu are sfârșit. Noi o numim nelimitată! Compoziția sa unică oferă rezultate nelimitate în pierderea în greutate, un angajament nelimitat de a mânca mai puțin, energie nelimitată pentru un antrenament mai intens și o concentrare sigură. Dieta tinde să fie foarte dificilă, chiar dacă avem o voință puternică. LIPO 6 Unlimited vă ajută să ridicați aceste limite, oferind o reacție puternică pentru arderea grăsimilor și o senzație pozitivă. Gândiți liber și deveniți o nouă persoană!

 

Lipo 6 Unlimited și avantajele sale

  •  capsulă cu înveliș practic
  •  potrivit pentru cei mai exigenți
  •  arzător de grăsimi de calitate
  •  energie de lungă durată, fără efectul de "Crash"
  •  psihic mai concentrat pentru rezultate mai bune
 
Arzător de grăsimi Lipo 6 Unlimited reclamă foto


Ingrediente

Celuloză microcristalină, magneziu, capsule vegetale, dioxid de titan.


Dozare

Acest produs oferă avantajul unei doze individuale. Începeți cu o singură capsulă lichidă dimineața și una după-amiaza, în prima zi. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți crește doza la 2 capsule lichide per porție. A nu se depăși o doză de patru capsule pe zi. Nu luați cu șase ore înainte de culcare. Pentru un efect optim, consumați cu 30-60 de minute înainte de masă.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (2 tablete)
LIPO-6 UNLIMITED FORMULĂ patentată N-Acetyl-L-Tirozina, Cafeină Anhidră, Paullinia Cupana (22% Cafeină), Advantra Z Citrus Aurantium, Aframomum melegueta720 mg

 

Atenție

Acesta nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Nu folosiți dacă sunteți gravidă sau alăptați. Nu depășiți doza recomandată. Nu consumați cofeină, sinefrină, sau din alte surse. Utilizați în decurs de 8 săptămâni. Dacă luați medicamente, consultați-vă medicul. Nu utilizați cu două săptămâni înainte de o intervenție chirurgicală. Se combină cu o dietă adecvata și echilibrata și antrenamente corespunzătoare.

Recenzii clienți

Lipo 6 Unlimited 120 tablete - Nutrex

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Lipo 6 Unlimited 120 tablete - Nutrex
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Lipo 6 Unlimited 120 tablete - Nutrex

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul