Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 Black Hers - Nutrex

Producător: Nutrex
Evaluarea:
85 %

Lipo 6 Black Hers este un arzător de grăsimi exclusiv pentru femei, care a avansat în arderea grăsimilor la un nivel mai înalt. Rezultate extreme, forţa maximă. Versiunea feminină a celui mai puternic şi a celui mai extrem arzător de grăsimi Lipo 6 creat vreodată. Atacă grăsimea cu instinctul unui criminal şi o distruge absolut oriunde necesită.

În stoc
Preţ special   127,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Lipo 6 Black Hers – arzător de grăsimi destinat exclusiv femeilor, care atacă grăsimea cu instinctul unui criminal

Lipo 6 Black Hers este un arzător de grăsimi exclusiv pentru femei, care a avansat în arderea grăsimilor la un nivel mai înalt. Rezultate extreme, forţa maximă cu efectele mult mai mari decât a altor produse de pe piaţă. Versiunea feminină a celui mai puternic şi a celui mai extrem arzător de grăsimi Lipo 6 creat vreodată. Acest produs eficient a fost conceput pentru arderea grăsimilor din părţile specifice, cu care se întâlnesc mai ales femeile. Lipo 6 Black Hers atacă grăsimea cu instinctul unui criminal şi o distruge absolut oriunde necesită. Dacă sunteţi în căutarea unui arzător care depune un efort la fel de greu ca şi voi, atunci Lipo 6 Black Hers este un produs ideal pentru voi!

 

 

Lipo 6 Black Hers şi beneficiile sale

  • un arzător de grăsimi eficient
  • este destinat exclusiv femeilor
  • susţine arderea şi eliminarea grăsimii
  • furnizează energia 
 
 
 

Mod de administrare

Administraţi 3 capsule dimineaţă şi 3 capsule după amiază, cu minim 6 ore înainte de culcare.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 porție(3 caps)
Iod 75 mcg
Vitamina D 100 IU
Acid folic 100 mcg
Vitamina B12 1,25 mcg
Crom 20 mcg
Cafea arabică (fruct) 333 mg
Cacao theobroma (sămânţă) 208,5 mg
Portocală (fruct) 60 mg
Coleus forskohlii (rădăcină) 25 mg
Piper negru (fruct) (conţine Bioperină) 2,5 g

 

Alte ingrediente

MCT, celuloză, dioxid de titan, lecitină de floarea-soarelui, concentrat de tocoferol (cu profil redus de alfa tip), coloranți: Allura Red (E129)**, Brilliant Blue FCF (E133), Sunset Yellow (E110)**.

 

Atenție

Nu este potrivit pentru copiii cu vârsta de sub 18 ani, femeile însărcinate și care alăptează. Consultați medicul dumneavoastră înainte să îl utilizați. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu folosiți ca un substitut pentru o alimentaţie variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se depozita într-un loc uscat la o temperatură sub 25 C, protejat de lumina directă a soarelui și îngheț. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Produs într-o unitate în care sunt procesate lapte, soia, grâu, nuci, arahide, ouă și crustacee. Aliment destinat nutriției speciale. Potrivit pentru sportivi și persoanele cu performanțe fizice sporite.

Recenzii clienți

Lipo 6 Black Hers - Nutrex

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Lipo 6 Black Hers - Nutrex
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Lipo 6 Black Hers - Nutrex

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul