OstroVit L-carnitină

L-carnitină de la producător OstroVit - Este o categorie de produse ce conțin L-carnitină, care este un arzător de grăsimi foarte cunoscut. Aceasta este cea mai folosită formă de carnitină, care este o parte naturală a corpului uman. Substanța funcționează ca vehicul pentru acizii grași (grăsimi), transportându-i către mitocondrii, unde moleculele de grăsime sunt transformate în energie utilizată de celulele corpului. Energia este astfel transformată și folosită de corpul vostru pentru mișcare, ceea ce poate duce la o ardere mai eficientă și mai intensă a grăsimilor. Acest efect este amplificat de exercițiul fizic. Prin urmare, L-carnitina este utilizată în mod obișnuit pentru a susține pierderea în greutate și tonifierea corpului.

În plus, L-carnitina este, de asemenea, un stimulent neurometabolic comun. Aceste substanțe sunt folosite pentru a îmbunătăți funcțiile cognitive, cum ar fi memoria și concentrarea, ceea ce le face ideale pentru studenți, manageri, profesioniști creativi și alte persoane care au nevoie să-și stimuleze funcțiile creierului. Acetil l-carnitina, în special, este cel mai frecvent utilizată în acest scop. Această formă de carnitină este mai ușor transportată în creier, crescând producția de energie în celulele sale.

 Afișați mai multe

Cum se administrează L-carnitina? 

L-carnitina este cel mai frecvent disponibilă sub formă de tablete sau concentrat lichid care poate fi amestecat cu apă și consumat înainte sau în timpul antrenamentului. O altă modalitate rapidă de a consuma L-carnitină este printr-un shot extrem de practic sau prin tablete efervescente rapid solubile. De asemenea, puteți alege acetil l-carnitină sub formă de capsule, care au o rată ridicată de absorbție în organism.

Când este cel mai bun moment pentru a consuma L-carnitină? 

Dacă doriți să consumați L-carnitină pentru a facilita pierderea în greutate, este cel mai bine să o luați înainte sau în timpul exercițiilor fizice. Dacă, pe de altă parte, doriți să vă stimulați activitatea creierului, aceasta poate fi consumată oricând pe parcursul zilei. Conform studiilor, dimensiunea ideală a porției se află în intervalul 1-4 g. Cea mai frecvent folosită porție este de aproximativ 2 g.

Dacă doriți să aflați mai multe despre beneficiile utilizării L-carnitinei, nu ratați articolul nostru intitulat L-Carnitina și cele 11 mari efecte ale sale.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (6)
 2. ActivLab (3)
 3. Nutrend (2)
 4. OstroVit (2)
 5. Megabol (1)
 6. ProSupps (1)
 7. NOW Foods (1)
 8. Mammut Nutrition (1)
Tablete
 1. 90 tab. (1)
Capsule
 1. 90 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
 2. Tablete (1)
Amestec
 1. Mix (1)
 2. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (1)
Preț
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (2)
BIO (2)
Fără OMG (2)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (2)
Fără aspartam (2)
 1. L-Carnitină 1000 - OstroVit
  L- Carnitină 1000 - OstroVit
  100%
  100 % (3)
  58,90Lei
 2. CLA + Green Tea + L-Carnitine - OstroVit
  CLA + Ceai Verde + L-Carnitină - OstroVit
  100%
  100 % (3)
  49,90Lei

2 Produse