Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Greutăți pentru încheieturi și glezne FORM IV 2 x 1kg - Spokey

Producător: Spokey

Greutățile pentru încheieturi și glezne FORM IV 2 x 1 kg sunt formate dintr-un set de 2 greutăți, cu ajutorul cărora veți mări intensitatea antrenamentului. Sunt potrivite pentru jogging sau antrenament de forță și vor tonifia atât partea superioară cât și partea inferioară a corpului. Se fixează cu bandă velcro, care le asigură stabilitatea în timpul activității.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 30.07.2020
Preț estimat 47,90 Lei

Greutățile pentru încheieturi și glezne FORM IV 2 x 1 kg sunt accesorii excelente pentru creșterea intensității antrenamentului

 

Greutățile pentru încheieturi COM FORM IV 2 x 1 kg sunt un set de greutăți pentru creșterea intensității și eficientizarea exercițiului. Sunt concepute pentru a tonifia musculatura, atât din partea superioară, cât și din partea inferioară a corpului. Setul este format din 2 greutăți, având culoare distinctivă, pe care le puteți fixa atât pe încheieturi, cât și pe glezne. Datorită prinderii cu bandă velcro, veți asigura stabilitatea și confortul în timpul antrenamentului. Sunt confecționate din neopren și umplute cu nisip.

Recenzii clienți

Greutăți pentru încheieturi și glezne FORM IV 2 x 1kg - Spokey

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Greutăți pentru încheieturi și glezne FORM IV 2 x 1kg - Spokey
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
5902693209058
Cod HS
95069190
Greutate brută
2.07 kg
Lungime
26.00 cm
Lățime
10.50 cm
Înălțime
5.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Greutăți pentru încheieturi și glezne FORM IV 2 x 1kg - Spokey

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul