Gotu Kola - Gymbeam

Evaluare:
100 % of 100
100 % (3)
Producător: GymBeam

Gotu Kola este un supliment alimentar cu extract dintr-o plantă numită Centella asiatica, pe care s-ar putea să o cunoașteți și sub denumirea de centella indiană. Extractul din această plantă se numără printre popularele nootropice, care sunt substanțe folosite pentru a susține funcțiile creierului, cum ar fi memoria, concentrarea sau învățarea. Este potrivit pentru persoanele cu locuri de muncă solicitante din punct de vedere intelectual sau pentru studenții care se pregătesc pentru examene.

Stoc epuizat
Disponibil începând cu: 24 iun. 2024
Preț estimat 39,90Lei

Gotu Kola – se clasează printre nootropice, care sunt asociate cu efecte pozitive asupra memoriei, concentrării și gândirii

Gotu Kola conține un extract din planta cu același nume – ⁣Gotu kola (Centella asiatica), care este venerată de secole datorită efectelor sale benefice asupra creierului și corpului. Această plantă, pe care s-ar putea să o cunoașteți și sub numele de centella indiană sau kodavan, este originară din Asia, unde este folosită ca parte tradițională a Ayurveda. Cu toate acestea, recent a cunoscut o creștere a popularității în întreaga lume. În prezent, se numără printre nootropicele populare, care sunt apreciate pentru efectele lor asupra memoriei, concentrării și gândirii.

 

Efectul pozitiv al Gotu kola asupra funcției creierului este probabil rezultatul capacității sale de a activa proteina BDNF (factor neurotrofic derivat din creier). Contribuie la conservarea și creșterea celulelor creierului (neuroni). Acestea fiind spuse, nu afectează în mod direct cantitatea lor, ci mai degrabă lungimea pe care dendritele lor se pot ramifica (extensiile scurte ale neuronilor care transmit semnale). Acest lucru are, de asemenea, un efect pozitiv asupra neuroplasticității creierului, care este strâns legată de memorie și gândire.

 

Proprietățile acestui supliment alimentar îl fac ideal pentru persoanele care au nevoie să-și ascută simțurile, să-și mențină vigilența și să-și îmbunătățească concentrarea la serviciu sau la școală. Astfel, va ajuta foarte mult persoanele care frecventează școli riguroase sau pe cei cu o muncă creativă, managerială sau de altă natură, solicitantă din punct de vedere mental.

 

Gotu kola este, de asemenea, asociată cu efecte care ajută la menținerea pielii tinere. Acest lucru se datorează faptului că poate avea un efect asupra reducerii activității enzimelor care descompun colagenul, în timp ce poate crește sinteza acestei proteine. Nivelul optim de colagen este unul dintre factorii care afectează hidratarea și elasticitatea corespunzătoare a pielii. Prin urmare, acest produs este potrivit chiar și pentru persoanele care doresc să aibă grijă maximă de aspectul lor.

 

Nu în ultimul rând, extractul acestei plante poate avea un efect benefic și asupra inimii și sistemului cardiovascular. Prin urmare, este popular în rândul persoanelor care doresc să aibă grijă de sănătatea lor cardiovasculară.

 

Gotu Kola vine sub formă practică de capsule, iar profilul său de ingrediente exclusiv natural îl face perfect potrivit și pentru vegani.

 

Gotu Kola & beneficiile sale

  • un supliment alimentar natural cu extract din Gotu kola (Centella asiatica)
  • cunoscut și sub numele de centella indiană sau kodavan
  • se clasează printre nootropice, care sunt asociate cu o memorie și o concentrare mai bune
  • potrivit pentru persoanele cărora le pasă de sănătatea sistemelor lor cardiovasculare și respiratorii
  • potrivit ca tratament de îngrijire a pielii
  • ideal pentru studenți și persoane cu muncă solicitantă din punct de vedere mental
  • vine sub formă practică de capsule
  • potrivit pentru vegani

 

Ingrediente

Gotu kola (Centella asiatica) (pulbere din părțile aeriene ale plantei), capsulă de hipromeloză.

 

Mod de administrare

Luați 2 capsule pe zi. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale 2 capsule *CR
Gotu kola (Centella asiatica) 1000 mg *

* Consumul de referință al unui adult obișnuit.

 

Atenție

Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este potrivit pentru copii și femeile însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui și la temperatura camerei.

Detalii produs
EAN 8586022219153
Fabricat în EU
Categoria principală Stimulente neurometabolice
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Pur
Formă Capsule
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Vegan
Înălțime 11.50 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 6.50 cm
Lungime 6.50 cm
Greutate brută 0.09 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Da
Greutate netă 0.05 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Capsule 90 caps.
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Gotu Kola - Gymbeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gotu Kola - Gymbeam
Rating-ul dvs
Capsule Preț Preţ special În stoc
90 caps. 49,90Lei 39,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu 24 iun. 2024
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul