Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gold Standard Gainer - Optimum Nutrition

Producător: Optimum Nutrition

Gold Standard Gainer este un complex de înaltă calitate cu carbohidrați și proteine, într-un raport de 2:1, fiind conceput pentru toți cei pasionați de sport și pentru persoanele care doresc să obțină volum, masă musculară de calitate și să crească rezistența. Are o solubilitate excelentă și datorită acestui fapt se dizolvă rapid în shaker, fără a fi necesar să utilizați mixerul.

În stoc
Preţ special   129,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Gold Standard Gainer - un complex de înaltă calitate cu proteine, carbohidrați și grăsimi care asigură un aport ridicat de substanțe nutritive pentru fiecare sportiv

Gold Standard Gainer este un complex de înaltă calitate cu carbohidrați și proteine, într-un raport de 2:1, fiind conceput pentru toți cei pasionați de sport și pentru persoanele care doresc să obțină volum, masă musculară de calitate și să crească forța. O porție conține până la 55 g proteine, în special sub formă de izolat, 110 g carbohidrați obținuți din ovăz, mazăre și cartofi, 11 g de grăsimi sănătoase (MCT și semințe de in) și peste 760 de calorii. Are o solubilitate excelentă și datorită acestui fapt se dizolvă rapid în shaker, fără a fi necesar să utilizați mixerul.

 

Gold Standard Gainer - Optimum Nutrition

 

Gold Standard Gainer și beneficiile sale

  • Un gainer excelent pentru creșterea aportului de substanțe nutritive
  • Conține până la 55 g proteine într-o porție
  • Conține un complex de carbohidrați din ovăz, mazăre și cartofi
  • Conține grăsimi sănătoase din semințe de in, semințe de chia și MCT
  • Conține 760 calorii
  • Contribuie la creșterea și menținerea volumului masei musculare
  • Crește forța 

 

Ingrediente

Aromă de ciocolată: amestec de proteine, (izolat din zer, concentrat din zer, lapte concentrat, izolat din zer hidrolizat), emulgator, lecitină de soia, amestec de carbohidrați (făină de ovăz, amidon de mazăre, amidon din cartofi), maltodextrină, cacao degresat, MCT pudră, semințe de in, agenți de îngroșare, gumă de guar, xantan), clorură de sodiu, regulator de aciditate (acid citric), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de căpșuni: amestec de proteine, (izolat din zer, concentrat din zer, lapte concentrat, izolat din zer hidrolizat), emulgator, lecitină de soia, amestec de carbohidrați (făină de ovăz, amidon de mazăre, amidon din cartofi), maltodextrină, arome, MCT pudră, semințe de in, agenți de îngroșare, gumă de guar, xantan, colorant (sfeclă roșie) clorură de sodiu, regulator de aciditate (acid citric), îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie: amestec de proteine, (izolat din zer, concentrat din zer, lapte concentrat, izolat din zer hidrolizat), emulgator, lecitină de soia, amestec de carbohidrați (făină de ovăz, amidon de mazăre, amidon din cartofi), maltodextrină, arome, MCT pudră, semințe de in, agenți de îngroșare, gumă de guar, xantan, clorură de sodiu, regulator de aciditate (acid citric), îndulcitor (sucraloză).

 

Mod de administrare

Amestecați o porție (4 cupe = 203 g) în 650 ml de apă și consumați între mese, după antrenament sau înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (203 g)
Valoarea energetică3301 kJ / 789 kcal
Grăsimi10 g
 din care acizi grași saturați7,3 g
Carbohidrați118 g
 din care zaharuri15 g
Proteine55 g
Sare2,1 g
Fibre1,8 g
 

Atenție

A nu se depăși doza zilnică recomandată! Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat! A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Recenzii clienți

Gold Standard Gainer - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gold Standard Gainer - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
EAN
5060469981178
Cod HS
18069070
Număr de bucăți pe palet
144 buc.
Număr de bucăți per pachet
4 buc.
Greutate brută
1.80 kg
Lungime
26.00 cm
Lățime
15.00 cm
Înălțime
26.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Gold Standard Gainer - Optimum Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul