Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Geanta sport pentru alimente The Shield Steel Gray - Fitmark

Producător: Fitmark

Geanta sport pentru alimente The Shield Steel Gray cu design modern, funcții inovatoare și din material de cea mai înaltă calitate. Este ușoară, portabilă, fabricată din poliester rezistent. Include 3 cutii mari pentru mâncare, 2 geluri de răcire, compartiment pentru vitamine, suplimente și băuturi proteice, 2 buzunare inteligente pentru sticlă, batoane proteice și fructe. Păstrează alimentele proaspete până la 8 ore.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 335,90 Lei

Geanta sport pentru alimente The Shield, care vă păstrează mâncarea proaspătă mai mult de 8 ore și oferă funcții inovatoare

Geanta sport pentru alimente The Shield Steel Gray, cu un design modern, funcții inovatoare și material de cea mai înaltă calitate. The Shield duce noțiunea de genți pentru alimente la un alt nivel. Este ușoară, portabilă, fabricată din poliester rezistent. Include o curea de umăr căptușită, care este detașabilă. Pur și simplu, în ea vă puteți organiza mesele sănătoase pentru toată ziua. Include 3 cutii mari pentru alimente, 2 geluri de răcire (aprobate de TSA), dozator pentru vitamine, suplimente și băuturi proteice, 2 buzunare extrem de inteligente pentru sticle, batoane proteice și fructe. De asemenea, geanta este prevăzută cu un spațiu pentru cheile dumneavoastră. Pe partea exterioară din spate veți găsi loc și pentru jurnalul de fitness sau pentru o revistă. Geanta The Shield vă ușurează deplasarea la locul de muncă sau la sala de sport și în plus, veți avea întotdeauna la dispoziție mâncare sănătoasă și proaspătă timp de 8 ore. Geanta are o capacitate de 15,5 litri.

 

Geanta pentru alimente The Shield conține:

  • 3 cutii mari pentru alimente
  • 2 geluri de răcire
  • cutie pentru vitamine sau proteine
  • 2 buzunare laterale pentru shaker, sticlă sau batoane proteice

the shield geanta pentru alimente

 

Dimensiuni

DimensiuniLungimeLățimeÎnălțime
Mărime (cm)31,721,624,1

 

Cum să aveți grijă de ea?

Curățați geanta cu o cârpă umedă în funcție de necesitate. Spălați doar la mână. Nu folosiți nici un fel de detergent sau înălbitor. Păstrați materialul uscat.

Recenzii clienți

Geanta sport pentru alimente The Shield Steel Gray - Fitmark

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Geanta sport pentru alimente The Shield Steel Gray - Fitmark
Rating-ul dvs
Distribuitor
Ing. Ondřej Ungr - Fitmark Bags, Bartoškova 1411/20, 14000 Praha, Czechia
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
851025004913
Cod HS
42029291
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Geanta sport pentru alimente The Shield Steel Gray - Fitmark

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul