Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Geantă sport pentru alimente The Shield River Blue - Fitmark

Producător: Fitmark
Evaluarea:
100 %

Geantă sport pentru alimente The Shield The Shield River Blue cu design modern, funcții inovatoare și material de cea mai înaltă calitate. Este ușoară, portabilă și fabricată din poliester/nailon rezistent. Include 3 cutii mari pentru mâncare, 2 geluri de răcire, organizator de vitamine, suplimente nutritive și băuturi proteice, 2 buzunare inteligente pentru sticlă, batoane proteice și fructe. Păstrează alimentele proaspete până la 8 ore.

În stoc
Preţ special   383,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare 9.00 Lei

Geanta sport pentru alimente The Shield River Blue păstrează mâncarea proaspătă până la 8 ore și oferă caracteristici inovatoare

Geanta sport pentru alimente The Shield River Blue are un design modern, funcții inovatoare și este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate. The Shield duce noțiunea de genți pentru alimente la un alt nivel. Este ușoară, portabilă, fabricată din poliester/nailon rezistent. Include o curea de umăr căptușită și detașabilă. Pur și simplu în ea vă puteți organiza mesele sănătoase pentru toată ziua. Include 3 cutii mari pentru alimente, 2 geluri de răcire (aprobate de TSA), organizator de vitamine, suplimente nutritive și băuturi proteice, 2 buzunare inteligente pentru sticle, batoane proteice și fructe. De asemenea, geanta este prevăzută cu un spațiu de depozitare pentru cheile dumneavoastră. În partea din spate (exteriorul gentii), veți găsi loc pentru un jurnal de fitness sau o revistă. Geanta The Shield vă ușurează deplasarea la locul de muncă sau la sala de sport și, în plus, veți avea întotdeauna la dispoziție mâncare sănătoasă și proaspătă timp de 8 ore. Geanta are o capacitate de 15,5 litri.

 

Geantă pentru alimente The Shield River Blue - Fitmark

 

Geanta pentru alimente The Shield River Blue conține:

  • 3 cutii mari pentru alimente
  • 2 geluri de răcire
  • cutie pentru vitamine sau proteine
  • 2 buzunare laterale pentru shaker, sticlă sau batoane proteice

 

Dimensiuni

DimensiuniLungimeLățimeÎnălțime
Mărime (cm)31,721,624,1

 

Cum să aveți grijă de ea?

Curățați geanta cu o cârpă umedă în funcție de necesitate. Spălați doar de mână. Nu folosiți detergent sau înălbitor. Păstrați materialul uscat.

Recenzii clienți

Geantă sport pentru alimente The Shield River Blue - Fitmark

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Geantă sport pentru alimente The Shield River Blue - Fitmark
Rating-ul dvs
EAN
858319005823
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
Cod HS
42029291
Greutate brută
1.60 kg
Lungime
24.00 cm
Lățime
32.00 cm
Înălțime
22.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Geantă sport pentru alimente The Shield River Blue - Fitmark

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul