Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Geanta sport pentru alimente The Shield Pink - Fitmark

Producător: Fitmark

Geanta sport pentru alimente The Shield Pink, de culoarea roz, cu design modern, funcții inovatoare și din material de cea mai înaltă calitate. Este ușoară, portabilă, fabricată din poliester rezistent. Include 3 cutii mari pentru mâncare, 2 geluri de răcire, compartiment pentru vitamine, suplimente și băuturi proteice, 2 buzunare inteligente pentru sticlă, batoane proteice și fructe. Păstrează alimentele proaspete până la 8 ore.

În stoc
Preţ special   335,00 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare 9.00 Lei

Geanta sport pentru alimente The Shield, care vă păstrează alimentele proaspete până la 8 ore și vă va surprinde cu funcțiile sale inovatoare

Geanta sport pentru alimente The Shield Pink, de culoare roz, cu un design modern, funcții inovatoare și material de cea mai înaltă calitate. The Shield duce noțiunea de genți pentru alimente la un alt nivel. Este ușoară, portabilă, fabricată din poliester rezistent. Include o curea de umăr căptușită, care este detașabilă. Pur și simplu, în ea vă puteți organiza mesele sănătoase pentru toată ziua. Include 3 cutii mari pentru alimente, 2 geluri de răcire (aprobate de TSA), dozator pentru vitamine, suplimente și băuturi proteice, 2 buzunare extrem de inteligente pentru sticle, batoane proteice și fructe. De asemenea, geanta este prevăzută cu un spațiu pentru cheile dumneavoastră. Pe partea exterioară din spate veți găsi loc și pentru jurnalul de fitness sau pentru o revistă. Geanta The Shield vă ușurează deplasarea la locul de muncă sau la sala de sport și în plus, veți avea întotdeauna la dispoziție mâncare sănătoasă și proaspătă timp de 8 ore. Geanta are o capacitate de 15,5 litri.

 Geantă sport pentru alimente The Shield

 

Geanta pentru alimente The Shield conține:

  • 3 cutii mari pentru alimente
  • 2 geluri de răcire
  • cutie pentru vitamine sau proteine
  • 2 buzunare laterale pentru shaker, sticlă sau batoane proteice

Dimensiuni

DimensiuniLungimeLățimeÎnălțime
Mărime (cm)31,721,624,1

 

Cum să aveți grijă de ea?

Curățați geanta cu o cârpă umedă în funcție de necesitate. Spălați doar la mână. Nu folosiți nici un fel de detergent sau înălbitor. Păstrați materialul uscat.

Recenzii clienți

Geanta sport pentru alimente The Shield Pink - Fitmark

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Geanta sport pentru alimente The Shield Pink - Fitmark
Rating-ul dvs
Distribuitor
Ing. Ondřej Ungr - Fitmark Bags, Bartoškova 1411/20, 14000 Praha, Czechia
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
851025004838
Cod HS
42029291
Greutate brută
1.59 kg
Lungime
36.00 cm
Lățime
20.00 cm
Înălțime
23.00 cm
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Geanta sport pentru alimente The Shield Pink - Fitmark

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul