Gainer Volumass 35 Professional - Scitec Nutrition

Evaluare:
100 % of 100
100 % (1)
Producător: Scitec Nutrition

Gainer Volumass 35 Professional este un gainer unic, cu o proporţie de 35% de proteine de calitate superioară, dintr-un concentrat ultrarafinat a izolatului proteic din zer si izolatul proteic microfiltrat din zer, care au un conţinut bogat in aminoacizi. În plus conţine un matrix de creatină care asigură 5 tipuri de creatină, un matrix de glutamină şi aminoacidul taurină.

Indisponibil pe termen lung

Volumass 35 Professional - un gainer unic, cu o proporţie de 35% proteine de calitate superioară, îmbogăţit cu un complex de creatină, matrix de glutamină şi taurină

Gainer Volumass 35 Professional asigură multe substanțe nutritive pentru sportivii care au cerințe mai mari pentru dieta lor. Volumass 35 Professional include într-o doză recomandată o cantitate mare de creatina, care înlocuiește creatină utilizată in timpul antrenamentelor. În plus, acesta asigură proteine de înaltă calitate și se evidenţiază printr-o valoare calorică ridicată. Are un conținut de 35% de proteine dintr-un concentrat ultrarafinat al izolatului proteic din zer si izolat proteic microfiltrat din zer, care au un conţinut bogat in aminoacizi. Astfel, contribuie la creșterea masei musculare și la menţinerea ei. Proteina din zer este caracterizată prin digerabilitate crescută și conținutul excelent de aminoacizi.

      

Volumass 35 Professional gainer scitec

     

Volumass 35 Professional conține si alte ingrediente! "ATTACK!" Matrix de creatină multicomponent asigură 5 tipuri de creatina. Este dovedit științific că și creatina în doze zilnice de 3g susţine performanța în exerciții cu durată scurtă cu o forță explozivă, realizată cu o mare intensitate, cum ar fi ridicarea greutatilor sau antrenamentul cardio pe intervale(HIIT). În această formulă a fost adăugat matrix de glutamină și aminoacidul de taurină.

 

Acidul folic contribuie la diminuarea oboselii și stării de epuizare, la o sinteză normală a aminoacizilor, la o producție normală a celulelor roșii în sânge și, de asemenea, la activitatea normală a sistemului imunitar. Calciul joaca un rol important în crearea energiei si la funcționarea musculară normală, cu neurotransmisie corespunzătoare, și, de asemenea, în menținerea stării normale a sanatatii oaselor.

 

Volumass 35 Professional şi beneficiile sale

  • un gainer excelent pentru creşterea cosnumului de nutrienţi
  • are o valoare calorică crescută
  • contribuie la creşterea voluminoasă şi menţinerea masei musculare
  • conţine aminoacizi esenţiali
  • este îmbogăţit cu un complex de creatină multicomponent
  • este îmbogăţit cu matrix de glutamină şi taurină
  • conţine acid folic şi calciu

 

Ingrediente

Aromă de cinnamon vanilla: Amestec de proteine din zer (concentrat proteic ultrafiltrat din zer (lapte) și proteine din lapte, izolat conținutul fracțiunii proteice de lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulină; emulgator (lecitină din soia), maltodextrină, dextroză, amidon de porumb, arome (smântănă (lapte), scorțișoară), creatină monohidrat, Palatinose ™ (izomalt), L-glutamină, taurină, L-alanină, agent de îngroșare (xantan), creatină microcristalină monohidrat, citrat de creatină, îndulcitori (acesulfam-K, sucraloză), creatină fosfat, creatină piruvat, acid folic.

Aromă de triple chocolate: Amestec de proteine din zer (concentrat proteic ultrafiltrat din zer (lapte) și proteine din lapte, izolat conținutul fracțiunii proteice de lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulină; emulgator (lecitină din soia), maltodextrină, dextroză, bucăți de ciocolată (zahăr, masă de cacao, cacao pudră  cu conținut scăzut grăsime, emulgator [lecitină din rapiţă], unt de cacao), cacao pudră (conținut de grăsimi 10-12%), praf de ciocolată de lapte (ciocolată cu lapte [zahăr, pudră de cacao, lapte praf integral, unt cacao ], aromă naturală), amidon de porumb, monohidrat de creatină, aromă (ciocolată), Palatinose ™ (izomalt), L-glutamină, taurină, L-alanină, agent de îngroșare (xantan), creatină microcristalină monohidrat, citrat de creatină, îndulcitori (acesulfam-K, sucraloză), creatină fosfat, creatină piruvat, acid folic.

Aromă de white chocolate: Amestec de proteine din zer (concentrat proteic ultrafiltrat din zer (lapte) și proteine din lapte, izolat conținutul fracțiunii proteice de lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulina; emulgator (lecitină din soia), maltodextrină, dextroză, praf de ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral), bucăți de ciocolată (zahăr, masă de cacao, pudră de cacao cu un conținut redus de grăsime, emulgator [lecitină din rapiţă], unt de cacao), amidon de porumb, cacao pudră (conținut de grăsimi 10-12%), creatină monohidrat, aromă (ciocolată), Palatinose ™ (izomalt), L-glutamină, taurină, L-alanină, agent de îngroșare (xantan), creatină microcristalină monohidrat, citrat de creatină, îndulcitori (acesulfam-K, sucraloza), creatină fosfat, creatină piruvat, acid folic.

 

Mod de administrare

Se recomandă administrarea unei doze (50 g) dizolvate în 400 ml de apă sau lapte degresat. Pentru obţinerea efectului solicitat consumaţi 30 de minute după antrenament.


Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (50 g)
Valoare energetică 778 kJ / 186 kcal
Grăsimi 2,5 g
   din care acizi graşi saturaţi 1,2 g
Glucide 22 g
   din care zaharuri 10 g
Proteine 17,5 g
Sare 0,14 g
Acid folic 30 μg
Calciu 176 mg
ATTACK Multi-Component matrix (creatină monohidrat, creatină monohidrat micronizată, creatină citrat, creatină anhidră, creatină piruvat)1225 mg 
   din care creatină 1056 mg
Multi-Component Glutamine matrix patentat485 mg
L-glutamină 295 mg
L-alanină 190 mg
Taurină250 mg

 

Atenţie

Nu depăşiţi doză zilnică recomandată! Produsul nu poate înlocui alimentaţia echilibrată şi diversificată nici stilul de viaţă sănătos! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

Detalii produs
EAN 728633101054
Vegan Nu
Categoria principală Carbohidrați rapizi
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Amestec Mix
Greutate netă 1.20 kg
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Distribuitor Scitec Nutrition s.r.o, A.Sipossa 9, 93601 Šahy, Slovakia
Înălțime 26.50 cm
Lățime 17.00 cm
Lungime 17.00 cm
Greutate brută 1.41 kg
Alte categorii Gainere și Carbohidrați
Gainere

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Gainer Volumass 35 Professional - Scitec Nutrition
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Gainer Volumass 35 Professional - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul