Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gainer Volumass 35 Professional - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
100 %

Gainer Volumass 35 Professional este un gainer unic, cu o proporţie de 35% de proteine de calitate superioară, dintr-un concentrat ultrarafinat a izolatului proteic din zer si izolatul proteic microfiltrat din zer, care au un conţinut bogat in aminoacizi. În plus conţine un matrix de creatină care asigură 5 tipuri de creatină, un matrix de glutamină şi aminoacidul taurină.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 94,90 Lei

Volumass 35 Professional - un gainer unic, cu o proporţie de 35% proteine de calitate superioară, îmbogăţit cu un complex de creatină, matrix de glutamină şi taurină

Gainer Volumass 35 Professional asigură multe substanțe nutritive pentru sportivii care au cerințe mai mari pentru dieta lor. Volumass 35 Professional include într-o doză recomandată o cantitate mare de creatina, care înlocuiește creatină utilizată in timpul antrenamentelor. În plus, acesta asigură proteine de înaltă calitate și se evidenţiază printr-o valoare calorică ridicată. Are un conținut de 35% de proteine dintr-un concentrat ultrarafinat al izolatului proteic din zer si izolat proteic microfiltrat din zer, care au un conţinut bogat in aminoacizi. Astfel, contribuie la creșterea masei musculare și la menţinerea ei. Proteina din zer este caracterizată prin digerabilitate crescută și conținutul excelent de aminoacizi.

 

Volumass 35 Professional gainer scitec

 

Volumass 35 Professional conține si alte ingrediente! "ATTACK!" Matrix de creatină multicomponent asigură 5 tipuri de creatina. Este dovedit științific că și creatina în doze zilnice de 3g susţine performanța în exerciții cu durată scurtă cu o forță explozivă, realizată cu o mare intensitate, cum ar fi ridicarea greutatilor sau antrenamentul cardio pe intervale(HIIT). În această formulă a fost adăugat matrix de glutamină și aminoacidul de taurină.

 

Acidul folic contribuie la diminuarea oboselii și stării de epuizare, la o sinteză normală a aminoacizilor, la o producție normală a celulelor roșii în sânge și, de asemenea, la activitatea normală a sistemului imunitar. Calciul joaca un rol important în crearea energiei si la funcționarea musculară normală, cu neurotransmisie corespunzătoare, și, de asemenea, în menținerea stării normale a sanatatii oaselor.

 

Volumass 35 Professional şi beneficiile sale

  • un gainer excelent pentru creşterea cosnumului de nutrienţi
  • are o valoare calorică crescută
  • contribuie la creşterea voluminoasă şi menţinerea masei musculare
  • conţine aminoacizi esenţiali
  • este îmbogăţit cu un complex de creatină multicomponent
  • este îmbogăţit cu matrix de glutamină şi taurină
  • conţine acid folic şi calciu

 

Ingrediente

Aromă de cinnamon vanilla: Amestec de proteine din zer (concentrat proteic ultrafiltrat din zer (lapte) și proteine din lapte, izolat conținutul fracțiunii proteice de lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulină; emulgator (lecitină din soia), maltodextrină, dextroză, amidon de porumb, arome (smântănă (lapte), scorțișoară), creatină monohidrat, Palatinose ™ (izomalt), L-glutamină, taurină, L-alanină, agent de îngroșare (xantan), creatină microcristalină monohidrat, citrat de creatină, îndulcitori (acesulfam-K, sucraloză), creatină fosfat, creatină piruvat, acid folic.

Aromă de triple chocolate: Amestec de proteine din zer (concentrat proteic ultrafiltrat din zer (lapte) și proteine din lapte, izolat conținutul fracțiunii proteice de lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulină; emulgator (lecitină din soia), maltodextrină, dextroză, bucăți de ciocolată (zahăr, masă de cacao, cacao pudră cu conținut scăzut grăsime, emulgator [lecitină din rapiţă], unt de cacao), cacao pudră (conținut de grăsimi 10-12%), praf de ciocolată de lapte (ciocolată cu lapte [zahăr, pudră de cacao, lapte praf integral, unt cacao ], aromă naturală), amidon de porumb, monohidrat de creatină, aromă (ciocolată), Palatinose ™ (izomalt), L-glutamină, taurină, L-alanină, agent de îngroșare (xantan), creatină microcristalină monohidrat, citrat de creatină, îndulcitori (acesulfam-K, sucraloză), creatină fosfat, creatină piruvat, acid folic.

Aromă de white chocolate: Amestec de proteine din zer (concentrat proteic ultrafiltrat din zer (lapte) și proteine din lapte, izolat conținutul fracțiunii proteice de lactoglobulină, lactoferină, lactalbumină și imunoglobulina; emulgator (lecitină din soia), maltodextrină, dextroză, praf de ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral), bucăți de ciocolată (zahăr, masă de cacao, pudră de cacao cu un conținut redus de grăsime, emulgator [lecitină din rapiţă], unt de cacao), amidon de porumb, cacao pudră (conținut de grăsimi 10-12%), creatină monohidrat, aromă (ciocolată), Palatinose ™ (izomalt), L-glutamină, taurină, L-alanină, agent de îngroșare (xantan), creatină microcristalină monohidrat, citrat de creatină, îndulcitori (acesulfam-K, sucraloza), creatină fosfat, creatină piruvat, acid folic.

 

Mod de administrare

Se recomandă administrarea unei doze (50 g) dizolvate în 400 ml de apă sau lapte degresat. Pentru obţinerea efectului solicitat consumaţi 30 de minute după antrenament.


Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (50 g)
Valoare energetică778 kJ / 186 kcal
Grăsimi2,5 g
 din care acizi graşi saturaţi1,2 g
Glucide22 g
 din care zaharuri10 g
Proteine17,5 g
Sare0,14 g
Acid folic30 μg
Calciu176 mg
ATTACK Multi-Component matrix (creatină monohidrat, creatină monohidrat micronizată, creatină citrat, creatină anhidră, creatină piruvat)1225 mg 
 din care creatină1056 mg
Multi-Component Glutamine matrix patentat485 mg
L-glutamină295 mg
L-alanină190 mg
Taurină250 mg

 

Atenţie

Nu depăşiţi doză zilnică recomandată! Produsul nu poate înlocui alimentaţia echilibrată şi diversificată nici stilul de viaţă sănătos! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

Recenzii clienți

Gainer Volumass 35 Professional - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Gainer Volumass 35 Professional - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Produse alimentare pentru scopuri nutriţionale particulare
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Înălțime
26.50 cm
Lățime
17.00 cm
Lungime
17.00 cm
Greutate brută
1.41 kg
EAN
728633101054
Fără ambalaj din plastic
Nu
Metoda de prelucrare a proteinelor
Prelucrare diferită
Formă
Pudră
Sursă proteică
Zer
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Gainer Volumass 35 Professional - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul