FueNight - GymBeam

Evaluarea:
83 % of 100
83 % (8)
Producător: GymBeam
FueNight este o pudră proteică multicomponentă premium de noapte cu un conținut bogat de proteine cu eliberare prelungită. La baza acestui amestec complex se află o combinație unică de cazeină micelară, izolat proteic din lapte și concentrat proteic din zer, care vor oferi organismului proteine cu eliberare prelungită ce favorizează dezvoltarea și menținerea masei musculare. În plus, conține glutamină, triptofan, vitamina B6, magneziu și zinc pentru a asigura o regenerare mai eficientă și un somn de calitate.
 
În stoc
168,90Lei

FueNight - o pudră proteică multicomponentă premium de noapte ce conține proteine cu eliberare prelungită care favorizează dezvoltarea și menținerea masei musculare

FueNight este o pudră proteică premium de noapte care are până la 23 g de proteine cu eliberare plentă, ce stimulează dezvoltarea masei musculare precum și menținerea sa. A fost dezvoltată pentru a susține mai bine regenerarea în timpul somnului sau în timpul perioadelor de fasting prelungit. Acest lucru este asigurat de profilul de ingrediente selecte, care îl fac o sursă excelentă de aminoacizi esențiali importanți (EAAs), inclusiv BCAA. La baza acestei pudre proteice se află cazeina micelară, izolatul proteic din lapte și concentratul proteic din zer, care diferă între ele în special în privința ratei de absorbție în organism. Acest amestec complex conține în special proteine cu eliberare lentă, ⁣dar conținutul proteinelor din zer vă asigură că primiți și o doză de proteine cu eliberare rapidă. Astfel, va oferi organismului un flux constant de materii prime sub formă de aminoacizi, care vor fi eliberați treptat din proteine în fluxul sanguin. Apoi organismul îi va folosi pentru regenerarea țesutului muscular sau oriunde sunt necesari.

 

Prin urmare, produsul este adaptat nevoilor sportivilor care caută moduri de a oferi mușchilor cea mai bună nutriție posibilă. Va fi util în special atunci când hrana solidă nu este disponibilă timp de mai multe ore, de exemplu, când dormiți.  

 

Ingredientul principal al acestui produs este cazeina micelară. Este obținut din lapte în care cazeina se găsește în mod natural sub formă de micele folosind un proces de microfiltrare. Datorită structurii complexe, proteinele de cazeină se digeră mai lent față de proteinele din zer. Asta înseamnă că aminoacizii rezultați sunt eliberați treptat în fluxul sanguin. În plus, mediul acid din stomac le face să obțină o consistență gelatinoasă, care contribuie la rata lentă de absorbție. Acest lucru asigură mai multe ore de flux eficient de aminoacizi la mușchi, care se pot utiliza apoi pentru întărirea și dezvoltarea noului țesut muscular. Izolatul proteic din lapte va ajuta și el în acest caz, întrucât este de asemenea digerat mai lent. Nu în cele din urmă, concentratul proteic din zer oferă mușchilor proteine cu eliberare rapidă pentru o regenerare aproape instantă. 

 

Pentru a asigura cea mai bună digerabilitate și utilizarea maximă a nutrienților conținuți, am îmbogățit profilul ingredientelor cu un complex de enzime digestive numit DigeZyme®, care ajută la digerarea proteinelor, zaharurilor din lapte (lactoză) și grăsimilor. 

 

Totuși, dacă analizați mai atent ingredientele conținute de FueNight, veți observa că are chiar mai mulți ași în mânecă, de exemplul, aminoacidul L-glutamină. Este cel mai reprezentativ aminoacid din organism și participă la o serie întreagă de procese vitale. În plus, servește și ca sursă de energie pentru celulele sistemului imunitar și pentru mucoasa intestinală. Prin urmare, este asociat de multe ori cu imunitatea și digestia. Organismul nostru îl poate produce, dar după o activitate fizică solicitantă sau în timpul perioadelor de stres mai mari, nevoia de glutamină poate crește. Prin urmare, FueNight vă poate ajuta cu ușurință să asigurați un aport optim al acestui aminoacid. 

 

FueNight - GymBeam                                                                                         

Iar când sunteți gata de culcare veți aprecia și aminoacidul L-triptofan, care se numără printre aminoacizii esențiali pe care organismul nu îi poate produce. Acționează ca un precursor al neurotransmițătorului serotonină, care afectează nu numai starea de spirit, ci și somnul. Prin urmare, acest aminoacid este asociat cu un somn mai lung și mai bun. 

 

Acestea fiind spuse, magneziul și vitamina B6 incluse pot induce un sentiment de calm, relaxare și bunăstare psihică. Aceste substanțe lucrează împreună într-o armonie perfectă întrucât ambele contribuie la reducerea oboselii și epuizării. În plus, susțin și funcțiile psihice normale, precum și funcționarea optimă a sistemului nervos. Mai mult decât atât, magneziul este important pentru sinteza normală a proteinelor, care este baza pentru formarea de masă musculară. Nu în cele din urmă, ajută la menținerea funcționării normale a mușchilor. Vitamina B6, la rândul său, ajută la reglarea activității hormonale care afectează funcționarea tuturor proceselor din organism. Și nu vă îngrijorați, nu am uitat nici de zinc. Acesta este important pentru menținerea nivelului optim de testosteron din sânge, care este hormonul anabolic principal.   

                                  

După cum puteți vedea, FueNight are cu adevărat un profil de ingrediente premium, care îl face sursa ideală de proteine înainte de a merge la culcare sau când nu puteți consuma alimente solide timp de mai multe ore. Dar, îl veți aprecia și dacă sunteți în căutarea unei gustări care să vă satisfacă foamea o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru îl face potrivit chiar și în timpul perioadelor de aport caloric redus sau când încercați să pierdeți în greutate. Vă asigură un aport optim de proteine, fiind esențiale pentru regenerare și pentru performanța sportivă. Prin urmare, se adresează mai mult culturiștilor, weightlifterilor, powerlifterilor precum și altor persoane cărora le place să tragă de fiare. Acestea fiind spuse, este excelent și pentru persoanele obișnuite care merg la sală, pentru sportivii de rezistență, precum și pentru alți sportivi care au o nevoie crescută de aport proteic. Acest lucru le permite să ofere organismului suficientă materie primă pentru a repara mușchii deteriorați chiar și în timpul somnului. 

                                      

FueNight se prezintă sub formă de pudră bine solubilă, pe care o puteți amesteca cu apă pentru a obține un shake delicios. Dar, are un gust excelent și când este adăugat în lapte, terci, smoothie și alte preparate, care vor fi îmbogățite cu un gust excelent și proteine importante. Nu ezitați să-l amestecați și în aluat pentru a prepara un desert cu un conținut proteic ridicat, care vă va satisface o perioadă mai lungă de timp. După cum puteți vedea, este o pudră proteică foarte versatilă care se va potrivi perfect cu un stil de viață sănătos.

 

FueNight și beneficiile sale

 • proteine multicomponente premium de noapte
 • conține în special proteine cu eliberare prelungită
 • compus din cazeină micelară, izolat proteic din lapte și concentrat proteic din zer
 • are până la 77 % conținut de proteine
 • favorizează dezvoltarea și menținerea masei musculare
 • asigură un flux constant de proteine timp de mai multe ore
 • garantează condiții perfecte pentru dezvoltarea masei musculare
 • îmbogățit cu un complex de enzime digestive numit DigeZyme®
 • conține aminoacizii L-glutamină și L-triptofan
 • sursă excelentă de vitamina B6, magneziu și zinc
 • ajută la reducerea oboselii
 • susține funcționarea optimă a sistemului nervos și bunăstarea psihică generală
 • ajută la reglarea activității hormonale
 • are un efect pozitiv asupra nivelului optim de testosteron din sânge
 • susține funcția mușchilor 
 • sub formă de pudră solubilă
 • un mod excelent de a îmbogăți terciul și alte preparate cu proteine de înaltă calitate
 • se adresează unei varietăți de sportivi cu obiective sportive diferite
 • ajută la protejarea masei musculare împotriva arderii pentru energie în timpul pierderii în greutate
 • potrivit seara, înainte de culcare sau în timpul perioadelor de fasting prelungit

 

Ingrediente

Aromă de ciocolată: Amestec proteic (cazeină micelară, izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer), cacao pudră, lapte praf degresat, L-glutamină, arome, oxid de magneziu, L-triptofan, îndulcitor (sucraloză), DigeZyme® (amilază, protează, celulază, lactază, lipază), gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

Aromă de vanilie: Amestec proteic (cazeină micelară, izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer), lapte praf degresat, L-glutamină, arome, oxid de magneziu, L-triptofan, îndulcitor (sucraloză), DigeZyme® (amilază, protează, celulază, lactază, lipază), gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

Aromă de căpșuni: Amestec proteic (cazeină micelară, izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer), arome, L-glutamină, lapte praf degresat, colorant (sfeclă), oxid de magneziu, L-triptofan, îndulcitor (sucraloză), DigeZyme® (amilază, protează, celulază, lactază, lipază), gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

 

Mod de administrare

Se amestecă 1 cupă (30 g) cu 250-300 ml de apă și savurați. Luați de 1-3 ori pe zi pentru a reface rezerva de proteine înainte de culcare sau în orice moment al zilei.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de ciocolată)   100 g 30 g (1 doză) *CR pentru 30 g
Valoare energetică 1588 kJ/ 375 kcal 476 kJ/ 112 kcal 5.6 %
Grăsimi 3.8 g 1.1 g 1.6 %
    - acizi grași saturați 2.2 g 0.7 g 3.5 %
Carbohidrați 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - zaharuri 6.9 g 2.1 g 2.3 %
Proteine 75 g 22 g 44 %
Sare 0.37 g 0.11 g 1.8 %
L-Glutamină 4000 mg 1200 mg -
L-Triptofan 430 mg 130 mg -
Magneziu 844 mg 253 mg 67.5 %
Zinc 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Vitamina B6 8 mg 2.4 mg 171 %

*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal).

 

Valori nutriționale (aromă de vanilie)   100 g 30 g (1 doză) *CR pentru 30 g
Valoare energetică 1654 kJ/ 390 kcal 496 kJ/ 117 kcal 5.9 %
Grăsimi 2.9 g 0.9 g 1.3 %
    - acizi grași saturați 1.9 g 0.6 g 3 %
Carbohidrați 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    - zaharuri 6.9 g 2.1 g 2.3 %
Proteine 77 g 23 g 46 %
Sare 0.37 g 0.11 g 1.8 %
L-Glutamină 4000 mg 1200 mg -
L-Triptofan 430 mg 130 mg -
Magneziu 844 mg 253 mg 67.5 %
Zinc 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Vitamina B6 8 mg 2.4 mg 171 %

*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal).

 

Valori nutriționale (aromă de căpșuni)   100 g 30 g (1 doză) *CR pentru 30 g
Valoare energetică 1587 kJ/ 374 kca 476 kJ/ 112 kcal 5.6 %
Grăsimi 2.9 g 0.9 g 1.3 %
    -acizi grași saturați 1.9 g 0.6 g 3 %
Carbohidrați 7.9 g 2.4 g 0.9 %
    -zaharuri 6.9 g 2.1 g 0.8 %
Proteine 76 g 23 g 46 %
Sare 0.34 g 0.10 g 1.7 %
L-Glutamină 4000 mg 1200 mg -
L-Triptofan 430 mg 130 mg -
Magneziu 844 mg 253 mg 67.5 %
Zinc 50 mg 15 mg 150 %
DigeZyme® 267 mg 80 mg -
Vitamina B6 8 mg 2.4 mg 171 %

*Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal).

 

Atenție

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu se adresează copiilor și femeilor gravide sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la temperaturi sub 25 °C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Durata minimă de valabilitate: a se vedea pe ambalaj.

Informații alergeni: sunt indicați cu bold în secțiunea ingrediente.

Detalii produs
EAN 8586022215940
Fabricat în EU
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 30.00 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 20.00 cm
Lungime 20.00 cm
Greutate brută 2.29 kg
Grup de arome ciocolată
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Greutate netă 2.00 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală Proteine de noapte
Alte categorii Proteine
Proteine multi-componente
Nutriție sportivă
Dezvoltarea masei musculare
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți FueNight - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:FueNight - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

83 %
83 %
Scor mediu din 8 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

92 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Buna ca proteina de noapte dar merge si in timpul zilei....

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
2000 g ciocolată
(1) 
80%
203,90Lei 168,90Lei
în stoc
2000 g căpșuni
(4) 
95%
203,90Lei 168,90Lei
în stoc
2000 g vanilie
(3) 
93%
203,90Lei 168,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul