FueGain - GymBeam

Evaluare:
89 % of 100
89 % (51)
Producător: GymBeam

FueGain este un amestec de înaltă calitate all-in-one de proteine de calitate, carbohidrați rapizi și lenți, vitamine, minerale, fibre și ingrediente atent selectate pentru a spori performanța și regenerarea. Produsul este conceput pentru a sprijini creșterea musculară, performanța sportivă și recuperarea mai rapidă.

În stoc
150,90Lei

FueGain -  amestec de înaltă calitate all-in-one pentru creșterea musculară, regenerarea mai rapidă și performanțe mai intense

FueGain este un amestec premium all-in-one cu utilizare largă. Este conceput special pentru sportivii care au dificultăți în a câștiga masă musculară, așa-numiții hardgainers. Este îndrăgit de toți sportivii care doresc să-și îmbunătățească performanța, să stimuleze regenerarea și să furnizeze organismului nutrienții și energia pe care le-au consumat în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, FueGain nu este un gainer obișnuit, deoarece datorită formulei sale speciale, este mult mai mult decât un simplu mijloc de creștere a aportului de energie.

                 

Conține un amestec de proteine cu absorbție rapidă și lentă, care asigură regenerarea aproape imediată a fibrelor musculare deteriorate după antrenament cu efect de lungă durată. Principalele ingrediente ale produsului sunt concentratul din zer cu absorbție rapidă și ușoară, izolatul din zer și cazeina micelară din lapte cu absorbție lentă. Datorită acestui fapt, veți obține 36 de grame de proteine de înaltă calitate într-o singură porție, care susțin creșterea și menținerea masei musculare.

                        

O regenerare complexă a rezervelor de energie epuizate după antrenament, sub formă de glicogen este asigurată de un amestec de carbohidrați rapizi și lenți. Datorită aportului imediat cu o singură porție, procesele regenerative legate de reumplerea surselor de energie încep să aibă loc foarte repede, ceea ce este crucial în special pentru sportivii cu antrenamente solicitante sau care se pregătesc pentru o competiție. Sursa acestor carbohidrați rapizi care furnizează energie aproape instantaneu este maltodextrina și dextroza. Carbohidratul lent Palatinosa™ (izomaltuloza), o dizaharidă cu un indice glicemic mai mic, compus din fructoză și glucoză, este responsabil pentru eliberarea treptată a energiei. O singură porție va asigura aportul de 45 g de carbohidrați și 25 g de zaharuri pentru a restabili rapid rezervele de energie din organism.

                                                                                         

FueGain conține, de asemenea, inulină, care este o fibră prebiotică solubilă, importantă pentru funcționarea adecvată a sistemului digestiv. Fibrele solubile sunt un prebiotic care servește în general ca hrană pentru bacteriile sănătoase din sistemul digestiv. Produsul este îmbogățit cu creatină, BCAA, glutamină și arginină alfa-ketoglutarat (AAKG), care favorizează producția de oxid nitric în organism (NO). Are un efect pozitiv asupra circulației sângelui către mușchi, oferindu-le mai mulți nutrienți și oxigen, iar apoi corpul îi poate folosi pentru a susține performanța sportivă sau pentru a stimula recuperarea.

                                                                             

Pentru a face din FueGain un produs all-in-one cu adevărat complex, acesta conține 10 vitamine și 5 minerale care joacă un rol cheie în organism. Este îmbogățit cu spectrul funcțional al vitaminelor B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, vitamina C și biotină, denumită și vitamina B7. De exemplu, vitaminele C, B6 și B12 sunt importante pentru buna funcționare a sistemului nervos și imunitar și, împreună, contribuie la reducerea oboselii și epuizării. În plus, aceste vitamine, împreună cu vitaminele B1, B2 și B3, contribuie la funcționarea optimă a metabolismului, care este important pentru producerea de energie. La rândul său, vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Produsul are, de asemenea, un conținut bogat de magneziu, zinc, fier, calciu și crom. Aceste substanțe joacă un rol important în procesele biochimice din organism, de exemplu, zincul este important pentru menținerea nivelului sănătos de testosteron din sânge, iar aportul acestuia este esențial pentru sistemul imunitar. Mai mult, magneziul contribuie la reducerea oboselii și epuizării și, împreună cu calciul, creează două elemente importante pentru buna funcționare a sistemului muscular.

                                         

Acest amestec all-in-one cu siguranță nu este un gainer obișnuit pentru ectomorfi și hardgainers, care se luptă să câștige fiecare kilogram de masă musculară. Datorită combinației unice a tuturor nutrienților, produsul este conceput special pentru a susține creșterea musculară, pentru a stimula regenerarea și pentru a spori performanța. Este, de asemenea, perfect pentru sportivii ce practică antrenamente de forță, precum și pentru jucătorii de fotbal sau hochei, precum și pentru o serie de alți sportivi care urmează un antrenament solicitant sau se pregătesc pentru un meci. Este potrivit ca înlocuitor al unei mese zilnice, dacă aveți un stil de viață solicitant și nu aveți timp să mâncați pentru a vă suplimenta corpul cu substanțe nutritive.

      FueGain - GymBeam                           

FueGain & beneficiile sale

 • amestec de înaltă calitate all-in-one pentru a susține creșterea și menținerea masei musculare
 • conține un complex funcțional de proteine cu absorbție rapidă și lentă
 • o porție conține 36 g de proteine de calitate
 • conține carbohidrați rapizi și lenți pentru regenerare imediată
 • îmbogățit cu creatină, glutamină, BCAA și AAKG
 • conține 10 vitamine și 5 minerale cu un rol cheie în organism
 • are 446 kcal per porție 
 • ajută la reducerea oboselii și epuizării
 • permite o aprovizionare mai bună a celulelor musculare cu nutrienți
 • ajută la menținerea nivelului normal de testosteron
 • ajută la regenerarea rapidă și eficientă a mușchilor și restabilirea nivelului de energie
 • potrivit pentru ectomorfi, hardgainers și persoanele care întâmpină dificultăți în creșterea musculară
 • potrivit pentru o gamă largă de sportivi pentru a-și spori performanța
         

Ingrediente

Aromă de vanilie: Maltodextrină, amestec de proteine (concentrat de proteine din zer, izolat de proteine din zer, cazeină micelară din lapte), Palatinose ™ (izomaltuloză - sursă de glucoză și fructoză), dextroză, aromatizant, fibre solubile - inulină, creatină micronizată monohidrat, aminoacizi instant BCAA (L-leucină , L-izoleucină, L-valină), lactat de calciu, L-glutamină, oxid de magneziu, L-arginină alfa cetoglutarat (alfa-AKG), colorant (curcumină), îndulcitor (sucraloză), vitamina C (acid L ascorbic), fumarat de fier, oxid de zinc, vitamina E (DL-alfa-tocoferol), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B5 (calciu D-pantotenat), biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid pteroylmonoglutamic) , vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), clorură de crom.

Aromă de căpșuni: Maltodextrină, amestec de proteine (concentrat de proteine din zer, izolat de proteine din zer, cazeină micelară din lapte), Palatinose ™ (izomaltuloză - sursă de glucoză și fructoză), dextroză, aromatizant, fibre solubile - inulină, creatină micronizată monohidrat, aminoacizi instant BCAA (L-leucină , L-izoleucină, L-valină), lactat de calciu, L-glutamină, oxid de magneziu, L-arginină alfa cetoglutarat (alfa-AKG), colorant (sfeclă roșie), îndulcitor (sucraloză), vitamina C (acid L -ascorbic), fumarat de fier, oxid de zinc, vitamina E (DL-alfa-tocoferol), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B5 (calciu D-pantotenat), biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid pteroylmonoglutamic) , vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), clorură de crom.

Aromă de ciocolată:Maltodextrină, amestec de proteine (concentrat de proteine din zer, izolat de proteine din zer, cazeină micelară din lapte), Palatinose™ (izomaltuloză - sursă de glucoză și fructoză), dextroză, aromatizant, pudră de cacao, fibre solubile - inulină, creatină monohidrată micronizată, aminoacizi instant BCAA ( L-leucina, L-izoleucina, L-valina), lactat de calciu, bucăți de ciocolată (zaharoză, masă de cacao, unt de cacao, ulei de unt, lecitină de soia) L-glutamină, oxid de magneziu, L-arginină alfa cetoglutarat (alfa -AKG) , colorant (caramel), îndulcitor (sucraloză), vitamina C (acid L-ascorbic), fumarat de fier, oxid de zinc, vitamina E (DL-alfa-tocoferol), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B5 (D- pantotenat de calciu) , biotină (D-biotină), vitamina B12 (cianocobalamină), vitamina B9 (acid pteroylmonoglutamic), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B2 (riboflavină), vitamina B1 (mononitrat de tiamină), clorură de crom.

                  

Mod de administrare

Se amestecă 4 cupe de măsurare (120 g) cu 350 - 400 ml apă într-un shaker sau mixer. Se bea de 1-2 ori pe zi.

     

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de ciocolată)1 porție (120 g)
Valoare energetică 1891 kJ/ 446 kcal
Grăsimi 2.8 g
   din care acizi grași saturați 1.7 g
Carbohidrați 70 g
   din care zaharuri 25 g
Fibre 4.2 g
Proteine 36 g
Sare 0.58 g
Fibre solubile - Inulină 2400 mg
Creatină monohidrată micronizată 2400 mg
BCAA 2400 mg
- L-leucină 1200 mg
- L-izoleucină 600 mg
- L-valină 600 mg
L-glutamină 1200 mg
L-arginină alfa-ketoglutarat 600 mg
Vitamina B1 1.32 mg
Vitamina B2 1.68 mg
Vitamina B3 19.2 mg
Vitamina B5 7.2 mg
Vitamina B6 1.68 mg
Vitamina B9 240 μg
Vitamina B12 3 μg
Vitamina C 96 μg
Vitamina E 14.4 mg
Biotină 60 μg
Magneziu 450 mg
Calciu 240 mg
Fier 16,8 mg
Zinc 12 mg
Crom 48 μg

 

Valori nutriționale (aromă de căpșuni)1 porție (120 g)
Valoare energetică 1934 kJ/ 456 kcal
Grăsimi 2.2 g
   din care acizi grași saturați 1.6 g
Carbohidrați 73 g
   din care zaharuri 23 g
Fibre 2.4 g
Proteine 36 g
Sare 0,58 g
Fibre solubile - Inulină 2400 mg
Creatină monohidrată micronizată 2400 mg
BCAA 2400 mg
- L-leucină 1200 mg
- L-izoleucină 600 mg
- L-valină 600 mg
L-glutamină 1200 mg
L-arginină alfa-ketoglutarat 600 mg
Vitamina B1 1.32 mg
Vitamina B2 1.68 mg
Vitamina B3 19.2 mg
Vitamina B5 7.2 mg
Vitamina B6 1.68 mg
Vitamina B9 240 μg
Vitamina B12 3 μg
Vitamina C 96 μg
Vitamina E 14.4 mg
Biotină 60 μg
Magneziu 450 mg
Calciu 240 mg
Fier 16,8 mg
Zinc 12 mg
Crom 48 μg

 

Valori nutriționale (aromă de vanilie)1 porție (120 g)
Valoare energetică 1975 kJ/ 466 kcal
Grăsimi 2.2 g
   din care acizi grași saturați 1.6 g
Carbohidrați 76 g
   din care zaharuri 23 g
Fibre 2.4 g
Proteine 36 g
Sare 0.56 g
Fibre solubile - Inulină 2400 mg
Creatină monohidrată micronizată 2400 mg
BCAA 2400 mg
- L-leucină 1200 mg
- L-izoleucină 600 mg
- L-valină 600 mg
L-glutamină 1200 mg
L-arginină alfa-ketoglutarat 600 mg
Vitamina B1 1.32 mg
Vitamina B2 1.68 mg
Vitamina B3 19.2 mg
Vitamina B5 7.2 mg
Vitamina B6 1.68 mg
Vitamina B9 240 μg
Vitamina B12 3 μg
Vitamina C 96 μg
Vitamina E 14.4 mg
Biotină 60 μg
Magneziu 450 mg
Calciu 240 mg
Fier 16.8 mg
Zinc 12 mg
Crom 48 μg

    

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Informații despre alergeni: Alergenii sunt indicați cu caractere aldine în lista de ingrediente.

Detalii produs
EAN 8586022212291
Fabricat în EU
Categoria principală Proteine All-in-one
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Nu
Vegetarian Nu
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor SPRING 20%
Grup de arome ciocolată
Cod HS 21061080: -- Ostatné
Înălțime 26.00 cm
Lățime 20.00 cm
Lungime 20.00 cm
Greutate brută 2.76 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 10 buc.
Număr de bucăți pe palet 120 buc.
Greutate netă 2.50 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Gainere și Carbohidrați
Gainere
Nutriție sportivă
Cadouri pentru el
Dezvoltarea masei musculare

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți FueGain - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:FueGain - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

89 %
89 %
Scor mediu din 51 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

92 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
In pricipiu e bun x.dar daca ai renuntat la zahar e prea dulce

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
Extrem de dulce, merge burta rău de la el:))

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
2500 g ciocolată
(24) 
78%
175,90Lei 150,90Lei
până la 5 buc în stoc
2500 g căpșuni
(19) 
81%
175,90Lei 150,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu 30 mai 2024
2500 g vanilie
(22) 
80%
175,90Lei 150,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Probleme
Probleme
Este bun pentru persoanele cu probleme la inima?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Probleme
Răspuns:
Buna ziua,

In principiu, acest produs nu afecteaza persoanele cu probleme cardiace, insa cel mai indicat este sa consultati un medic inainte de administrare pentru a verifica daca una dintre substantele acestui produs poate influenta negativ conditia dumneavoastra de sanatate.

Cu stima,
Echipa Gymbeam
Considerați utilă această întrebare?
2. Întrebare:
cate portii?
cate portii?
Cate portii contine cel de 2500g?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
cate portii?
Răspuns:
Buna ziua,

Varianta de 2500g contine aproximativ 20 de portii.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
3. Întrebare:
Folosirea produsului
Folosirea produsului
Aveti vreo recomandare cu privire la folosirea produsului (inainte/dupa antrenament) sau nu are vreo importanta anume
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Folosirea produsului
Răspuns:
Buna ziua,

FueGain poate fi consumat in orice moment al zilei, nefiind importanta perioada in care este administrat.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
4. Întrebare:
Doar Gainer sau si pudra proteica
Doar Gainer sau si pudra proteica
Sunt un tip slab care nu se ingrasa orice ar manca.
Pot sa iau un gainer dimineata iar un supliment proteic gen Whey dupa antrenament ? Ar face o diferenta?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Doar Gainer sau si pudra proteica
Răspuns:
Buna ziua,

Va recomandam următoarele:
O porție de gainer (120 g) după antrenament.
În zilele fără antrenament, ca înlocuitor de masă de după-amiază (în loc de gustarea de după-amiază)
Proteine din zer - în fiecare dimineață ca parte a micului dejun -, de exemplu, pregătiți un fulgi de ovăz și puneți în ea pudră de proteine.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?
5. Întrebare:
Gainer sau pudra traditionala?
Gainer sau pudra traditionala?
Oare un gainer e inlocuitor la pudra proteica pe care o ia toata lumea doar ca mai are si beneficiile unui gainer?
Daca iau un gainer nu ar mai trebuii sa iau pudra proteica obisnuita?
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Gainer sau pudra traditionala?
Răspuns:
Buna ziua,

Puteti consuma doar gainer daca doriti, insa trebuie sa tineti cont si de aportul de proteine pe care il doriti, iar asa decideti daca mai este nevoie si de suplimentarea cu un alt produs care contine exclusiv proteine.

Cu stima,
GymBeam
Considerați utilă această întrebare?

Produse de la 1 la 5 din 9 în total

Pagina