Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dextroză 1000g - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
100 %

Dextroza (glucoză sau zahăr de struguri) zahăr obișnuit care reprezintă cea mai rapidă sursă de energie potrivită după sau în timpul oricărei activități fizice. Sistemul digestiv nu o poate scinda şi astfel dextroza este folosită ca energie instantanee. Ea înlocuiește energia pierdută după antrenament, are un gust dulce, este ușor de amestecat și se potrivește oricărei activități sportive.

În stoc
Preţ special   13,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Dextroza - cea mai rapidă sursă de energie care se poate utiliza în orice sport și activitate fizică

Dextroza, glucoza sau zahărul din struguri este un zahăr obișnit, sursa cea mai absorbabilă de energie pe termen scurt, potrivită consumului de după sau chiar în timpul antrenamentelor. Ea înlocuiește energia pierdută în timpul exercițiiloe. După 3 minute de la ingestie ea ajunge în fluxul sanguin. Ca urmare, dextroza oferă energie imediată și crește capacitatea de rezistenţă.

 

Este un monozaharid natural care se găseşte şi în natură, de exemplu în struguri. Împreună cu fructoza, ele reprezintă componenta fundamentală a zahărului. Dextroza este cel mai simplu carbohidrat, care are cele mai mici legături moleculare, ceea ce înseamnă că sistemul digestiv nu le digeră neapărat și în acest fel, dextroza ajunge direct în sânge și este folosită ca sursă rapidă de energie.

 
Dextroză - GymBeam

 

De asemenea, o putem folosi în timpul dietelor din cauza infecțiilor, tulburărilor digestive sau în scopul consolidării şi energizării corpului. Este recomandată pentru îmbunătățirea generală a stării organismului. Dextroza este o sursă de energie potrivită pentru scăderea colesterolului din sânge, însă nu susţine cresterea in greutate. Este cea mai rapidă sursă de energie, nu numai pentru sportivi, dar, de asemenea, pentru oamenii şi copiii care lucrează mult. Mai mult de atât, aceasta poate ajuta la depășirea bolii și accelerarea recuperării după sport, boală sau o zi grea de muncă.

 

Dextroza şi beneficiile sale

  • sursă de energie rapidă
  • are indice glicemic ridicat
  • gust dulce
  • ușor de amestecat
  • potrivit pentru orice activitate sportivă

 

Ingrediente

Dextroză (monohidrat cristalin D-glucoză).

 

Mod de utilizare 

Se adaugă la 80g de produs o cantitate necesară de apă sau suc de fructe și se amestecă în mod corespunzător cu unul din shaker-ele noastre. Este gata de consumare.

 

Tabel cu valori nutriţionale

Valoare nutriţională100 g
Valoarea energetică1551 kJ / 365 kcal
Grăsimi0 g
Acizi graşi saturaţi0 g
Carbohidraţi91 g
Zaharuri91 g
Proteine0 mg
Sare12,5 mg

 

Precauții

Acesta este un supliment nutritiv. Acest produs nu substituie o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, ferit de razele solare, la temperatura de 25°C. Producătorul nu răspunde pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare a produsului.Nu depășiți doza zilnică recomandată. Data de valabilitate: pe ambalaj.

Recenzii clienți

Dextroză 1000g - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Dextroză 1000g - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Dextroză 1000g - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul