Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dextroza 1000g - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
100 %

Dextroza (glucoza sau zahar de struguri) zahăr obișnuit care reprezintă cea mai rapidă sursă de energie potrivită după sau în timpul oricărei activități fizice. Sistemul digestiv nu o poate scinda şi astfel dextroza este folosită ca energie instantanee. Ea înlocuiește energia pierdută după exercițiu, are un gust dulce, este ușor de amestecat și se potrivește orice activitate sportivă.

În stoc
Preţ special   13,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Dextroza - cea mai rapidă sursă de energie care se poate utiliza în orice sport și activitate fizică

Dextroza, glucoza sau zaharul din struguri este un zahăr obișnit, sursa cea mai absorbabilă de energie pe termen scurt, potrivită consumului de după sau chiar în timpul antrenamentelor. Ea înlocuiește energia pierdută în timpul exercițiului. Deja după 3 minute după ingestie ea ajunge în fluxul de sânge. Ca urmare, dextroza oferă energie imediată și crește capacitatea de rezistenţă.

 

Este un monozaharid natural care se găseşte şi în natură, de exemplu în struguri. Împreună cu fructoza, ele reprezintă componenta fundamentală a zahărului. Dextroza este cel mai simplu carbohidrat care are cele mai mici legaturi moleculare, ceea ce înseamnă că sistemul digestiv nu le digeră neapărat și în acest fel, dextroza ajunge direct în sânge și este folosită ca sursă rapidă de energie.

 

Dextroza GymBeam

 

De asemenea, o putem folosi în timpul dietelor din cauza infecțiilor, tulburărilor digestive sau în scopul consolidării şi energizării corpului. Este recomandată pentru îmbunătățirea generală a stării organismului. Dextroza este o sursă de energie potrivită pentru scăderea colesterolului din sânge, însă nu susţine cresterea in greutate. Este cea mai rapidă sursă de energie, nu numai pentru sportivi, dar, de asemenea, pentru oamenii şi copiii care lucrează mult. Mai mult de atât, aceasta poate ajuta la depășirea bolii și accelerarea recuperării după sport, boală sau o zi grea de muncă.

 

Dextroza şi beneficiile sale

  • sursă de energie rapidă
  • are indice glicemic ridicat
  • gust dulce
  • ușor de amestecat
  • potrivit pentru orice activitate sportivă

 

Ingrediente

Dextroză (monohidrat cristalin D-glucoză).

 

Mod de utilizare 

Se adaugă la 80g de produs o cantitate necesară de apă sau suc de fructe și se amestecă în mod corespunzător cu unul din shaker-ele noastre. Este gata de consumare.

 

Tabel cu valori nutriţionale

Valoare nutriţională100 g
Valoarea energetică 1551 kJ / 365 kcal
Grăsimi 0 g
Acizi graşi saturaţi 0 g
Carbohidraţi 91 g
Zaharuri 91 g
Proteine 0 mg
Sare 12,5 mg

 

Precauții

Acesta este un supliment nutritiv. Acest produs nu substituie o alimentație variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat, ferit de razele solare, la temperatura de 25°C. Producătorul nu răspunde pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare a produsului.Nu depășiți doza zilnică recomandată. Data de valabilitate: pe ambalaj.

Recenzii clienți

Dextroza 1000g - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Dextroza 1000g - GymBeam
Rating-ul dvs
Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Dextroza 1000g - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul