Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatina Powder Super 500 g - ActivLab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
89 %

Creatina Powder Super este o creatină aromată, ce susține creșterea masei musculare noi, creșterea volumului celulelor musculare, o creștere semnificativă a puterii, rezistența și performanța, de asemenea și regenerarea masei musculare după antrenament. Este super micronizată, în particule foarte mici; datorită acestui lucru are un nivel de absorbție ridicat.

Stoc epuizat
Preț estimat 42,90 Lei

Creatine Powder Super - aromă excelentă și un nivel de absorbție ridicat

Creatina Powder Super este o creatină aromată, care susține creșterea masei musculare noi, creșterea volumului celulelor musculare, o creștere semnificativă a puterii, rezistența și performanța, de asemenea și regenerarea masei musculare după antrenament. Compania Activlab aduce clienților odată cu acest produs, Creatina Powder, o creatină super-micronizată de cea mai înaltă calitate și de primă clasă, care este redusă sub forma cea mai mică, în particule în miniatură. Datorită acestei micronizări se realizează, în mod substanțial, un nivel de absorbție ridicat, precum și o eficacitate a creatinei în comparație cu obișnuita creatină monohidrat nemicronizată.

 

Creatine Powder

 

Creatine Powder se combină foarte bine cu carbohidrații rapizi sau weight-gainerii, ceea ce duce la o absorbție mai eficientă și mai bună a creatinei în celulele musculare, obținând realizări mai bune și mai rapide. Aceasta are arome de fructe, datorită căruia consumul său este mai plăcut decât cel al creatinei obișnuite nearomate.

 

Creatine Powder Super și beneficiile sale

  • Sprijină creșterea masei musculare
  • Are o aromă excelenta
  • Asigură o recuperare mai rapidă
  • Are o rezistență crescută

 

Ingrediente

Creatină monohidrat, regulator de aciditate - acid citric, aromă, îndulcitor E951, agent de antiaglomerare E551, agenți de colorare: E104 (aromă de lămâie și portocală), E110 (aromă de portocale, grapefruit și kiwi), E124 (aromă de grapefruit, cireșe și coacăze negre), E133 (gust de kiwi și coacăze negre).

 

Mod de administrare

Se amestecă 6 g de Creatină Powder cu 250 ml apă și se consumă de 1-2 ori pe zi, în mod ideal înainte cu 30 de minute de antrenament și imediat după antrenament pe stomacul gol. În primele 5-6 zile ale așa-numitelor faze de încărcare, pentru rezultate mai rapide, puteți adăuga o a treia doză pe care să o consumați înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 cupă(6 g)
Calorii0 kcal
Proteine0 g
Carbohidrați0 g
Grăsimi0 g
Creatină monohidrat5 g

 

Atenție

Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și cele care alăptează. Înainte de a consuma produsul, consultați-vă medicul. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați ca un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați în mediu uscat la 25°C, protejat de lumina directă a soarelui și îngheț. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Fabricat într-o instituție unde se prelucrează produse din lapte, soia, grâu, nuci, alune, ouă și crustacee. Destinat pentru o nutriție specială. Potrivit pentru sportivi, pentru performanțe fizice crescute.

Recenzii clienți

Creatina Powder Super 500 g - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina Powder Super 500 g - ActivLab
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
5907368875071
Grup de arome
fruct
Înălțime
17.00 cm
Lățime
11.00 cm
Lungime
11.00 cm
Greutate brută
0.61 kg
Număr de bucăți per pachet
6 buc.
Număr de bucăți pe palet
384 buc.
Cod HS
21069092
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Pudră
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Creatina Powder Super 500 g - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul