Applied Nutrition Creatină monohidrată

Creatină monohidrată de la producător Applied Nutrition este o categorie de suplimente alimentare care conține creatină monohidrat. Aceasta este cea mai cunoscută și cercetată formă de creatină, care a fost și încă este subiectul majorității studiilor științifice. De aceea, este considerată ca fiind cea mai eficientă în lumea fitness-ului. Formează o legătură cu o singură moleculă de apă și conține cam 90% creatină pură.

Ca și celelalte forme , creatina monohidrat ajută și la favorizarea regenerării ATP, cunoscut ca sursă rapidă de energie. Prin urmare, are capacitatea de a crește performanța fizică în timpul intervalelor consecutive de scurtă durată de antrenament intens. Grație acestui lucru, poate favoriza forța explozivă și poate fi de ajutor, de exemplu, în sporturile de viteză sau de forță

Cine obține beneficii din administrarea creatinei monohidrat?

Grație abilităților menționate mai sus, creatina monohidrat este utilă în special pentru:

Proprietățile creatinei monohidrat o fac potrivită pentru sportivii începători, preum și pentru cei profesioniști. De asemenea, poate fi administrată și de către femei, care vor beneficia de efectele sale în susținerea eforturilor pentru obținerea performanței maxime. Marea majoritate a creatinei se depozitează în mușchii scheletici, unde așteaptă să fie utilizată pentru recuperarea rapidă a energiei. Un adult obișnuit cu o dietă normală are depozite saturate de creatină de până la 60–80%. Totuși, cu suplimente, această cifră poate crește cu 20–40%.

 Afișați mai multe

Cum se administrează creatina monohidrată?

Creatina monohidrată nu trebuie administrată în cicluri sau în timpul etapei de încărcare. Dar, de regulă se administrează în două moduri:

 • cu o etapă de încărcare: 20 g pe zi, timp de 5-7 zile. Apoi, 3-5 g pe zi pe termen lung pentru menținerea unui nivel ridicat în organism. Prin urmare, etapa de încărcare poate maximiza mult mai rapid depozitele de creatină. Dar nu este necesar.
 • fără o etapă de încărcare: 3-5 g pe zi pe termen lung, fără pauze. Această schemă de utilizare pe termen lung fără o etapă de încărcare va crește depozitele de creatină intramusculară la același nivel ca etapa de încărcare după 28 de zile.

Totuși, efectele creatinei au o condiție, și anume un aport zilnic de 3 grame. Acest lucru se rezolvă ușor folosind, de exemplu,100% creatină monohidrată.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (5)
 2. ActivLab (3)
 3. Bodylab24 (3)
 4. Optimum Nutrition (2)
 5. Applied Nutrition (2)
 6. OstroVit (2)
 7. Reflex Nutrition (2)
 8. Mammut Nutrition (2)
 9. Amix (1)
 10. Megabol (1)
 11. Weider (1)
 12. Universal Nutrition (1)
 13. BSN (1)
 14. ProSupps (1)
 15. The Protein Works (1)
Gramaj (g)
 1. 250 g (1)
 2. 500 g (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 120 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
 2. Pudră (1)
Amestec
 1. Pur (2)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (2)
Vegan (2)
Fără gluten (2)
Fără lactoză (2)
BIO (2)
Fără OMG (2)
Fără îndulcitori artificiali (2)
Fără ambalaj din plastic (2)
Fără aspartam (2)
 1. Creatine 3000 - Applied Nutrition
  Creatină 3000 - Applied Nutrition
  100%
  100 % (3)
  79,90Lei
 2. Creatine Monohydrate - Applied Nutrition
  Stoc epuizat

2 Produse