Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatina 300g - Muscle Pharm

Producător: Muscle Pharm
Evaluarea:
60 %

Creatine MusclePharm este o creatină monohidrată care ajută la creșterea forței și performanței, îmbunătățește hidratarea musculară, dezvoltă rezistența și accelerează refacerea musculară. De asemenea, susține formarea de ATP, principala sursă de energie pentru mușchi și care va permite efectuarea unor antrenamente mai lungi și mai intense. Se absoarbe rapid și nu necesită o fază de încărcare.

Indisponibil pe termen lung

Creatina de la MusclePharm ® Core Series - creatină monohidrată pentru îmbunătățirea performanței, creșterea rezistenței și forței

Creatine MusclePharm este o creatină monohidrată care din punct de vedere științific contribuie la creșterea forței, îmbunătățirea hidratării musculare, dezvoltarea rezistenței și accelerarea refacerii musculare. După nenumărate studii de specialitate, s-a demonstrat faptul că aceasta crește forța, performanța sportivă, rezistența din timpul antrenamentului, îmbunătățește hidratarea și ajută la creșterea masei musculare. Creatina monohidrat reduce, de asemenea, perioada totală necesară pentru refacerea musculară, precum și perioada de refacere între exerciții din timpul antrenamentului. Susține formarea moleculei de ATP (adenozintrifosfat), principala sursă de energie pentru mușchi. O concentrație mare de ATP permite un antrenament mai lung și mai intens, care va avea drept rezultat o creștere semnificativă a forței, o performanță îmbunătățită și o rezistență musculară sporită.

creatina - muscle pharm

Creatina 300 și beneficiile sale

  • creatină monohidrată
  • crește forța, performanța și rezistența
  • îmbunătățește hidratarea musculară
  • stimulează creșterea musculară
  • sprijină producția de ATP
  • scurtează timpul necesar pentru refacere
  • este absorbită rapid
  • nu necesită o fază de încărcare

 

Ingrediente

100% creatină monohidrată.

 

Mod de administrare

Se amestecă o doză (1 cupă = 5 g) cu 250 ml de apă, suc sau băutură proteică.

 

Tabel valori nutriționale

Valori nutriționale1 doză (5 g)
Creatină monohidrată5 g

 

Atenție

Produsul este făcut într-o fabrică care procesează lapte, ouă, soia, crustacee, pește și nuci. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Dacă aveți probleme de sănătate, discutați cu medicul înainte de utilizare. Nu este recomandat pentru femeile însărcinate și cele care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Recenzii clienți

Creatina 300g - Muscle Pharm

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina 300g - Muscle Pharm
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Creatina 300g - Muscle Pharm

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul