Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

Evaluare:
70 % of 100
70 % (4)
Producător: All Nutrition

3-Creatine Malate este o 3-creatină malat cu adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6. Această formă îmbunătăţită de creatină are o solubilitate şi stabilitate mai bună. Creatina creşte performanţa fizică şi susţine dezvoltarea masei musculare. Vitamina B6 scade senzaţia de oboseală şi susţine un metabolism adecvat de proteine şi glicogen.

Indisponibil pe termen lung

Tri-Creatine Malate este 3-creatina malat de calitate, cu adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6 pentru o performanţă mai bună şi un metabolism adecvat

Tri-Creatine Malate este o 3-creatină malat cu adaos de aminoacid Taurină şi vitamina B6. Creatina malat este o formulă îmbunătăţită de creatină – în 3 molecule de creatină este adăugat şi acidul malic, datorită căruia are această formulă de creatină o solubilitate şi stabilitate mai bună. Creatina creşte performanţa fizică în timpul antrenamentelor repetate de scurtă durată şi mare intensitate. Vitamina B6 scade senzaţia de oboseală şi susţine un metabolism adecvat de proteine şi glicogen.

 3-Creatine Malate all nutrition


3-Creatine Malate şi beneficiile sale

  • creatină de înaltă calitate
  • adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6
  • creşte rezistenţa şi forţa musculară
  • stimulează dezvoltarea masei msculare
  • accelerează regenerarea după antrenament
  • are efecte anabolice şi anti-catabolice

 

Ingrediente

Tri-creatină malat, taurină, vitamina B6, stabilizator: E414, regulator de aciditate: acid malic, îndulcitor: sucraloză.

 

Dozare

Administraţi 1 doză (3 g) zilnic, dizolvată în 300 ml de apă sau suc. În timpul zilelor cu antrenament administraţi această doză înainte de antrenament, iar în timpul zilelor fără antrenament administraţi-o dimineaţa, după trezire.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (3 g)
Tri-creatină malat 2400 mg
   din care creatină 1800 mg
Taurină 300 mg
Vitamina B6 1,5 mg

 

Atenţie

Supliment destinat nutriţiei speciale – ideal pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor şi femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Păstraţi într-un loc uscat fără acces direct a razelor solare la o temperatură de 5-25°C. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de administrarea sau depozitarea neadecvată a produsului. În cazul problemelor de sănătate, consultaţi-vă cu medicul înainte de administrare.

Atenţionare alergeni: Fabricat cu ajutorul echipamentelor care pot prelucra ouă, nuci, susan, arahide, peşti, crustacee şi produse din grâu.

Detalii produs
EAN 5902837703039
Amestec Pur
Categoria principală Alte forme de creatină
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Formă Pudră
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Vegan
Grup de arome fructe
Înălțime 11.50 cm
Lățime 11.50 cm
Lungime 11.50 cm
Greutate brută 0.34 kg
Greutate netă 0.25 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Creatină

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

70 %
70 %
Scor mediu din 4 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

20 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Are gustul foarte bun recomand. Ca si efecte am simtit ca am un pic mai multa forta la exercitii de baza grele, gen tractiuni, geno, indreptari, ramat cu haltera. Am zis putin :) Sa nu va asteptati la minuni.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20 %
Am trecut de la creatina monohidrat la creatina malate. In 2 saptamani am scazut in forta 2.5-5kg la majoritatea exercitiilor! Asta in conditiile in care alimentatia, antrenamentul si odihna sunt la fel! Mai sunt si pe surplus caloric.....Concluzia este ca aceasta creatina este mai slaba decat cea monohidrat. Am dublat doza, zic poate poate....dar NU! In cei 17 ani de cand ma antrenez, rar am mai vazut o creatina asa de slaba si am testat destule (prin comparatie "Crea7in" de la Gymbeam e printre cele mai bune). Am sa trec din nou la monohidrat si am sa mai las un review peste vreo 2-3 saptamani.

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul