Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

Producător: All Nutrition
Evaluarea:
70 %

3-Creatine Malate este o 3-creatină malat cu adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6. Această formă îmbunătăţită de creatină are o solubilitate şi stabilitate mai bună. Creatina creşte performanţa fizică şi susţine dezvoltarea masei musculare. Vitamina B6 scade senzaţia de oboseală şi susţine un metabolism adecvat de proteine şi glicogen.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 32,90 Lei

Tri-Creatine Malate este 3-creatina malat de calitate, cu adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6 pentru o performanţă mai bună şi un metabolism adecvat

Tri-Creatine Malate este o 3-creatină malat cu adaos de aminoacid Taurină şi vitamina B6. Creatina malat este o formulă îmbunătăţită de creatină – în 3 molecule de creatină este adăugat şi acidul malic, datorită căruia are această formulă de creatină o solubilitate şi stabilitate mai bună. Creatina creşte performanţa fizică în timpul antrenamentelor repetate de scurtă durată şi mare intensitate. Vitamina B6 scade senzaţia de oboseală şi susţine un metabolism adecvat de proteine şi glicogen.

  3-Creatine Malate all nutrition


3-Creatine Malate şi beneficiile sale

  • creatină de înaltă calitate
  • adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6
  • creşte rezistenţa şi forţa musculară
  • stimulează dezvoltarea masei msculare
  • accelerează regenerarea după antrenament
  • are efecte anabolice şi anti-catabolice

 

Ingrediente

Tri-creatină malat, taurină, vitamina B6, stabilizator: E414, regulator de aciditate: acid malic, îndulcitor: sucraloză.

 

Dozare

Administraţi 1 doză (3 g) zilnic, dizolvată în 300 ml de apă sau suc. În timpul zilelor cu antrenament administraţi această doză înainte de antrenament, iar în timpul zilelor fără antrenament administraţi-o dimineaţa, după trezire.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (3 g)
Tri-creatină malat2400 mg
 din care creatină1800 mg
Taurină300 mg
Vitamina B61,5 mg

 

Atenţie

Supliment destinat nutriţiei speciale – ideal pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor şi femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Păstraţi într-un loc uscat fără acces direct a razelor solare la o temperatură de 5-25°C. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de administrarea sau depozitarea neadecvată a produsului. În cazul problemelor de sănătate, consultaţi-vă cu medicul înainte de administrare.

Atenţionare alergeni: Fabricat cu ajutorul echipamentelor care pot prelucra ouă, nuci, susan, arahide, peşti, crustacee şi produse din grâu.

Recenzii clienți

Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Fără ambalaj din plastic
Nu
Grup de arome
fruct
Înălțime
11.50 cm
Lățime
11.50 cm
Lungime
11.50 cm
Greutate brută
0.34 kg
Cod HS
21069092
EAN
5902837703039
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Formă
Pudră
Fără OMG
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul