Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

Producător: All Nutrition
Evaluarea:
70 %

3-Creatine Malate este o 3-creatină malat cu adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6. Această formă îmbunătăţită de creatină are o solubilitate şi stabilitate mai bună. Creatina creşte performanţa fizică şi susţine dezvoltarea masei musculare. Vitamina B6 scade senzaţia de oboseală şi susţine un metabolism adecvat de proteine şi glicogen.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 32,90 Lei

Tri-Creatine Malate este 3-creatina malat de calitate, cu adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6 pentru o performanţă mai bună şi un metabolism adecvat

Tri-Creatine Malate este o 3-creatină malat cu adaos de aminoacid Taurină şi vitamina B6. Creatina malat este o formulă îmbunătăţită de creatină – în 3 molecule de creatină este adăugat şi acidul malic, datorită căruia are această formulă de creatină o solubilitate şi stabilitate mai bună. Creatina creşte performanţa fizică în timpul antrenamentelor repetate de scurtă durată şi mare intensitate. Vitamina B6 scade senzaţia de oboseală şi susţine un metabolism adecvat de proteine şi glicogen.

  3-Creatine Malate all nutrition


3-Creatine Malate şi beneficiile sale

 • creatină de înaltă calitate
 • adaos de aminoacid de Taurină şi vitamina B6
 • creşte rezistenţa şi forţa musculară
 • stimulează dezvoltarea masei msculare
 • accelerează regenerarea după antrenament
 • are efecte anabolice şi anti-catabolice

 

Ingrediente

Tri-creatină malat, taurină, vitamina B6, stabilizator: E414, regulator de aciditate: acid malic, îndulcitor: sucraloză.

 

Dozare

Administraţi 1 doză (3 g) zilnic, dizolvată în 300 ml de apă sau suc. În timpul zilelor cu antrenament administraţi această doză înainte de antrenament, iar în timpul zilelor fără antrenament administraţi-o dimineaţa, după trezire.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (3 g)
Tri-creatină malat 2400 mg
   din care creatină 1800 mg
Taurină 300 mg
Vitamina B6 1,5 mg

 

Atenţie

Supliment destinat nutriţiei speciale – ideal pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor şi femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Păstraţi într-un loc uscat fără acces direct a razelor solare la o temperatură de 5-25°C. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de administrarea sau depozitarea neadecvată a produsului. În cazul problemelor de sănătate, consultaţi-vă cu medicul înainte de administrare.

Atenţionare alergeni: Fabricat cu ajutorul echipamentelor care pot prelucra ouă, nuci, susan, arahide, peşti, crustacee şi produse din grâu.

Recenzii clienți

Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

Evaluarea globală a produsului

70%
70%
Scor mediu din 4 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

20 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
1 clienți consideră această recenzie utilă
4 clienți nu consideră această recenzie utilă
Are gustul foarte bun recomand. Ca si efecte am simtit ca am un pic mai multa forta la exercitii de baza grele, gen tractiuni, geno, indreptari, ramat cu haltera. Am zis putin :) Sa nu va asteptati la minuni.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20.0000 %
0 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Am trecut de la creatina monohidrat la creatina malate. In 2 saptamani am scazut in forta 2.5-5kg la majoritatea exercitiilor! Asta in conditiile in care alimentatia, antrenamentul si odihna sunt la fel! Mai sunt si pe surplus caloric.....Concluzia este ca aceasta creatina este mai slaba decat cea monohidrat. Am dublat doza, zic poate poate....dar NU! In cei 17 ani de cand ma antrenez, rar am mai vazut o creatina asa de slaba si am testat destule (prin comparatie "Crea7in" de la Gymbeam e printre cele mai bune). Am sa trec din nou la monohidrat si am sa mai las un review peste vreo 2-3 saptamani.

Considerați utilă această recenzie?

Toate recenziile Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

 1. 20%

  Cristi

  Client real

  Punctele clientului: 31

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Nerecomandat
  slab de tot
  Am trecut de la creatina monohidrat la creatina malate. In 2 saptamani am scazut in forta 2.5-5kg la majoritatea exercitiilor! Asta in conditiile in care alimentatia, antrenamentul si odihna sunt la fel! Mai sunt si pe surplus caloric.....Concluzia este ca aceasta creatina este mai slaba decat cea monohidrat. Am dublat doza, zic poate poate....dar NU! In cei 17 ani de cand ma antrenez, rar am mai vazut o creatina asa de slaba si am testat destule (prin comparatie "Crea7in" de la Gymbeam e printre cele mai bune).
  Am sa trec din nou la monohidrat si am sa mai las un review peste vreo 2-3 saptamani.
 2. 100%

  Laszlo

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  E ok.
  Are gustul foarte bun recomand. Ca si efecte am simtit ca am un pic mai multa forta la exercitii de baza grele, gen tractiuni, geno, indreptari, ramat cu haltera. Am zis putin :) Sa nu va asteptati la minuni.
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Etichetele produselor
Vegan
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
11.50 cm
Lățime
11.50 cm
Lungime
11.50 cm
Greutate brută
0.34 kg
Grup de arome
fructe
Greutate netă
0.25 kg
Cod HS
Transport
EAN
5902837703039
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Fără OMG
Da
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Pur
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Creatina 3-Creatine Malate - All Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul