Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam Chingi clasice și chingi cu cârlige

GymBeam Chingi clasice și chingi cu cârlige

GymBeam Chingi clasice și chingi cu cârlige

Chingi clasice și chingi cu cârlige de la producător GymBeam - accesorii de bază pentru fitness. Acestea sunt realizate din bucăți de material sintetic sau de piele, pe care le înfășurați în jurul încheieturii și a ganterelor/halterelor, ceea ce vă ușurează ridicarea greutăților. Ele vă permit o performanță mai bună în sala de fitness, vă simțiți mai comfortabil, prinderea să fie mai puternică si în consecință, să aibe un efect pozitiv asupra creșterii masei musculare, volumului și puterii. Cârligele sunt, de obicei, confecționate din oțel și piele de înaltă calitate sau din materiale care nu alunecă, de aceea, sunt făcute în așa fel încât să prevină întinderea. În ziua de azi, aceste accesorii pentru fitness sunt ceva obișnuit și nu le folosesc doar culturiștii profesionali, ci și amatorii obișnuiți ai fitness-ului, powerlifterii și alți sportivi.

vezi mai mult

Avantajele chingilor și cârligelor:

• se folosesc mai ales în sporturi cu greutăți mari
• ușurează ridicarea greutăților
• asigură o prindere corectă
• protejeză excelent încheietura
• previn accidentările
• se folosesc la orice fel de ridicare
• sunt potrivite pentru orice tip de exerciții
• îmbunătățesc performanța și forta, și astfel sprijină creșterea masei musculare
• accelerează atingerea scopurilor personale

 

Tipuri de chingi

Există mai multe tipuri de chingi, cum sunt chingile cu nod, olimpice și cu cârlige, cunoscute ca și banderole. La alegerea acestora, merită să investiți și să vă alegeți un material de calitate și astfel să scădeți riscul de accidentări.

 

Chingi cu nod

Chingile cu nod fac parte din tipurile de bază, care se adaptează la o gamă largă de sportivi, datorită faptului că sunt din diferite materiale și au diferite lungimi. Cel mai adesea sunt confecționate din material sintetic sau piele și datorită construcției sale cu nod este simplu să le înfășurați în jurul încheieturii și să le adaptați la dimensiunea palmei. Pentru unii însă, materialul în plus le stă în cale, poate fii deranjant și poate strica executarea antrenamentului.

 

Chingi olimpice

Chingile olimpice au un nod închis, care permite o legare rapidă pe bară. Le înfășurați simplu în jurul halterei și la fel de simplu le și desfășurați. Acesta este un avantaj pentru greutățile mari, când sunteți nevoiți să lăsați halterele jos, rapid. Deoarece au un nod închis, nu puteți să le puneți strâns în jurul încheieturii. Astfel de tipuri de chingi sunt confectionate dintr-un material de înaltă calitate, care va mări siguranța de prindere.  

 

Chingi cu cârlige sau banderole

Banderolele sunt ceva obisnuit și foarte popular în powerlifting. Chingile cu cârlige sunt de preferat, mai ales pentru faptul că nu este nevoie să le înfășurăm. Haltera stă confortabil în cârlige, dar se poate ca halterele speciale să nu fie compatibile.


 5 piloni simpli prin care respectăm fiecare client:

 • Vă punem la dispoziție livrare rapidă
 • Avem livrare low cost
 • Vă oferim o gamă largă de produse
 • Avem reguli simple și pentru rezolvarea reclamațiilor
 • Avem întotdeauna prețuri corecte

  GymBeam

 

Pentru fabricarea produselor noastre, în Germania, căutăm calitatea materiilor prime, care sunt de origine europeană, precum și la fel de eficient producem formule sofisticate. Producția are loc întotdeauna pe baza unor criterii și proceduri stricte în instalații de producție farmaceutică, complet acreditate, iar calitatea produselor fabricate și conținutul lor sunt  testate în mod periodic, sub supravegherea instituțiilor naționale de audit. În plus față de suplimente, am început să producem și să vindem sub marca Gym Beam Clothing și accesorii pentru fitness, pentru bărbați și femei, de la pantaloni scurți, treninguri, jambiere, la tricouri, hanorace și articole de îmbrăcăminte de compresie.

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Culoare
  Dimensiune
  Preț
  Preț de la - până la
  Filtrează după
           1. Curele X-Grip - GymBeam
            Evaluarea:
            91% (28)
            Preţ special   18,90 Lei
           2. Pad-uri pentru Fitness - GymBeam
            Evaluarea:
            97% (15)
            Preţ special   47,90 Lei
           3. Curele Camo - GymBeam
            Evaluarea:
            90% (23)
            Preţ special   18,90 Lei
           4. Curele - GymBeam
            Evaluarea:
            94% (20)
            Preţ special   13,90 Lei

           4 Produse

           Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne