Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Chingi Powerhook - Chiba

Producător: CHIBA

Chingile Powerhook sunt din oțel inoxidabil, rezistente, cu un înveliș textil fiabil pentru o aderență mai bună a halterei. Chingile ajută la îmbunătățirea și întărirea aderenței, susțin o tehnică corectă a exercițiului și cresc puterea de performanță.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 22.04.2021
Preț estimat 69,90 Lei

Chingi Powerhook - chingi din oțel inoxidabil extrem de rezistente pentru a întări aderența, mări forța și îmbunătăți tehnica exercițiului 

Chingile Powerhook din oțel inoxidabil sunt rezistente, cu un înveliș textil fiabil. Datorită Velcro, puteți atașa rapid chingile și în același timp, le puteți ajusta conform nevoilor. Principala sarcină a chingilor este de a întări și îmbunătăți aderența, a susține forța de performanță și a îmbunătăți tehnica exercițiilor. Pe lângă powerlifting, le mai puteți folosi pentru ridicarea de greutăți sau la exercițiile CrossFit. Capacitatea lor maximă este de până la 100 kg. Pachetul conține 2 chingi.

Recenzii clienți

Chingi Powerhook - Chiba

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Chingi Powerhook - Chiba
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului
Accesorii
EAN
4250024510511
Cod HS
Transport
Număr de bucăți pe palet
1 buc.
Număr de bucăți per pachet
1 buc.
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Chingi Powerhook - Chiba

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul