Capsulă cu autoîncălzire SET + Zipper-bag - Adventure Menu

0%
0% (0)
Producător: Adventure Menu

Capsula cu autoîncălzire SET + Zipper-Bag este un set de instrumente care pot fi utilizate pentru a pregăti mâncăruri calde în doar câteva minute, fără a folosi focul sau aragazul. O reacție exotermă care necesită o capsulă cu autoîncălzire și apă are loc în zipper-bag. Acest lucru creează suficientă căldură pentru a găti alimentele Adventure Menu. În acest fel, vă puteți bucura de mâncăruri delicioase și calde și, în plus, încălzirea funcționează chiar și pe vreme rece. Acest set este ideal pentru turiștii care doresc să mănânce bine pe orice vreme.

Indisponibil pe termen lung

Capsulă cu autoîncălzire SET + Zipper-Bag - un set de instrumente pentru a pregăti mâncăruri calde chiar și pe vreme rece, fără a folosi focul sau aragazul

Capsula cu autoîncălzireSET + Zipper-Bag este un set foarte practic de instrumente, datorită cărora vă puteți bucura de o masă caldă chiar și pe cele mai înalte vârfuri montane. Nici măcar nu aveți nevoie de foc sau cuptor. O puteți prepara în zipper-bag practic, în care așezați o capsulă cu autoîncălzire și adăugați apă după nevoi. Aceasta va începe o reacție exotermă care gătește mâncare de la Adventure Menu. Un mare avantaj este că vă puteți bucura de masă chiar și alături de un partener, fără a fi nevoie să împărțiți porția. O capsulă cu autoîncălzire este suficientă pentru a găti două mese mari.

Timpul de încălzire din zipper-bag se modifică în funcție de tipul de mâncare pregătită. O mâncare sterilizată este încălzită în aproximativ 12 minute. Pe de altă parte, un amestec uscat va fi gata în 20 de minute din cauza rehidratării necesare. Zipper-bag este foarte durabilă și poate fi utilizată în mod repetat. O puteți folosi pentru a încălzi treptat câteva mese. Prin urmare, zipper-bag este disponibilă într-un set cu 5 capsule cu autoîncălzire. Acest lucru vă asigură că setul complet vă va fi util în multe drumeții sau excursii de camping. În cazul în care doriți să pregătiți o masă caldă pe vreme rece, vă recomandăm să plasați zipper-bag pe un rucsac sau pe un articol vestimentar, astfel încât căldura să nu se disipească în pământ. După ce totul este gata, vă puteți bucura de o masă caldă de calitate, care vă va încălzi și vă va oferi energie pentru alte drumeții.     

                  

Capsula cu autoîncălzire SET + Zipper-Bag & beneficiile sale

 • set practic format dintr-o zipper-bag și 5 capsule cu autoîncălzire de unică folosință, cu o greutate de 50 g
 • zipper-bag poate fi folosită de mai multe ori
 • vă oferă mâncare fierbinte chiar și pe vreme rece și sus în munți
 • nu este nevoie de foc sau aragaz
 • folosește reacția exotermă pentru a încălzi alimentele
 • ideal pentru drumeții mai lungi sau camping

           

Mod de administrare

Capsula cu autoîncălzire de 50g este potrivită pentru 2 x 400g mese principale sau 4 x 200 - 250g mese. Poate fi utilizată numai cu zipper-bag specială care servește drept cuptor, în care are loc toată încălzirea.

              

Cum funcționează zipper-bag și capsula cu autoîncălzire? 

 1. Pregătiți zipper-bag, capsula cu autoîncălzire și alimentele Adventure Menu. 
 2. Scoateți capsula cu autoîncălzire din plic și așezați-o în partea de jos a zipper-bag. Nu aruncați încă plicul, veți avea în continuare nevoie de el. 
 3. În cazul în care pregătiți o mâncare sterilizată, așezați-o direct în zipper-bag. Un amestec uscat necesită să turnați mai întâi o anumită cantitate de apă în ea, să o închideți și apoi să o așezați în zipper-bag. 
 4. Utilizați plicul de la capsula cu autoîncălzire drept cană de măsurat. Turnați apă până la linia indicată și apoi turnați cantitatea măsurată în zipper-bag. Închideți-o cu atenție, astfel încât reacția exotermă să poată avea loc. 
 5. În cazul în care încălziți o mâncare sterilizată, trebuie să așteptați aproximativ 12 minute. Un amestec uscat poate dura până la 20 de minute din cauza rehidratării necesare. 
 6. De îndată ce a trecut timpul specificat, deschideți zipper-bag și scoateți mâncarea. Mâncarea va fi probabil mai caldă în partea de jos, așa că amestecați-o bine.
 7. Pregătirea s-a încheiat. Bucurați-vă de mâncarea voastră caldă și delicioasă.    
Detalii produs
Fabricat în EU
Distribuitor Koubkova 399/10, 120 00 Praha 2, Česká republika
Categoria legală a produsului Accesorii
EAN 8595648620038
Cod HS 28259019: --- Ostatné
Număr de bucăți per pachet 5 buc.
Greutate brută 0.31 kg
Lungime 24.50 cm
Lățime 3.00 cm
Înălțime 30.50 cm
Categoria principală Alte categorii populare
Alte categorii Alte categorii

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Capsulă cu autoîncălzire SET + Zipper-bag - Adventure Menu
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Capsulă cu autoîncălzire SET + Zipper-bag - Adventure Menu
Rating-ul dvs
Gramaj (g) Preț Preţ special În stoc
5 x 50 g 65,90Lei 54,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul