Baton proteic Quest 60 g - Quest nutrition

Evaluare:
95 % of 100
95 % (77)
Producător: Quest Nutrition

Batonul proteic Quest conţine proteine de calitate superioară (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), conţinut ridicat de fibre şi conţinut foarte scăzut de zaharuri. Nu conţine adaos de zahăr, nici gluten. Savuraţi acest moment culinar cu batoanele delicioase disponibile în mai multe combinaţii de arome.

Indisponibil pe termen lung

Batonul proteic delicios Quest fără gluten şi fără adaos de zahăr

Batonul proteic Quest conţine proteine de calitate superioară disponibile biologic (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), conţinut ridicat de fibre şi conţinut foarte scăzut de zaharuri şi nu conţine deloc grăsimi trans – solide. Nu conţine adaos de zahăr și nici gluten. Batoanele sunt disponibile în mai multe arome şi toate sunt îndulcite cu sucraloză, Lo Han Guo sau stevia cu eritrhritol.


Batoanele proteice QUEST au creeat un nou standard culinar în sortimentul gusturilor delicioase, textură şi valori nutritive pe piaţa batoanelor proteice. Batonul are o structură excepţională, deosebită şi frumoasă, fină, care diferă de alte batoane proteice pe care le-aţi gustat vreodată.


Batonul proteic Quest bar


Ţineți sub control consumul de glucide pentru rezultate mai bune

După cum ştie şi majoritatea lumii dacă vreţi să vă menţineţi sănătatea, să eliminaţi grăsimi şi să vă creşteţi masa musculară trebuie să ţineţi sub control consumul de glucide. Acesta este motivul pentru care Quest a conceput aceste batoane cu foarte puţinbe glucide active. Dacă o cantitate redusă de glucide este cheia eliminării grăsimilor atunci de ce alte batoane conţin atâtea zaharuri? Până-n prezent nu a existat o soluţie simplă de a creea un baton cu un gust delicios şi care să nu putrezească pe raft. De aceea am fost nevoiţi să depăşim limitele şi să creăm un nou proces de producţie.


Să fim sinceri

Dacă aţi putea să consumaţi dulciuri toată ziua şi să şi slăbiţi în acelaşi timp sigur aţi face aşa. Probabil sunteţi la fel ca şi noi din echipa Quest; pentru a vă simţi bine şi a arăta ideal va trebui să munciţi din greu. Şi ultimul lucru pe care doriţi să-l faceţi este să renunțați la această muncă grea în schimbul batoanelor proteice sau batoanelor care înlocuiesc alimentele şi care sunt de fapt numai o bomboană prost mascată. După mulţi ani de experienţă, Quest a devenit primul producător din lume a batonului proteic cu conţinut scăzut de glucide active utilizând numai proteine de calitate superioară, fără adaos de zahăr şi fără glicerină.


Quest bar baton proteic

Un gust delicios

Mulţi clienţi achiziţionează aceste batoane Quest, pur şi simplu din motivul gustului delicios. Părerea noastră nu chiar modestă este că au un gust mult mai bun decât toate alte batoane de pe piaţă. Am muncit din greu cu mii de arome pentru a dobândi această siguranţă. Dar ceea ce deosebeşte Quest de alţi producători este valoarea nutriţională. Nici o altă companie nu a fost în stare să facă ceea ce am făcut noi: să producă batoane proteice cu conţinutul de glucide foarte scăzut, cu conţinut ridicat de proteine, cu conţinut ridicat de fibre şi fără grăsimi solide. Este primul baton utilizat de câtre culturişti şi concurenţi în fitness în cursul pregătirilor pentru competiţii. Le oferă posibilitatea de a slăbi şi/sau de a creea masa musculară în paralel cu consumul alimentelor preferate.


Batonul proteic din ingrediente de calitate superioară

Izolat din zer

În generale este apreciat ca şi cea mai bună sursă disponibilă de proteine. Izolatul din zer are un profil incredibil de aminoacizi care oferă o efeciență ridicată a proteinelor pentru corpul dvs, susţine dezvoltarea masei musculare, ajută la eliminarea grăsimilor corporale, creşterea imunităţii şi încă multe alte beneficii. Este una din cele mai scumpe proteine disponibile cu un preţ mult mai ridicat decât proteinele din soia.

 

Izolat din lactate

Altă proteină de calitate care este încet digerabilă şi costisitoare. Multe batoane conţin gelatină (care este foarte ieftină) ce are rolul de a  pompa cantitatea de proteine care nici nu sunt considerate proteine, în schimb izolatul proteinelor din lactate este.

 

IMO fibre (Isomaltooligosaccharide)

Pentru ca batoanele Quest să fie utilizate ca şi o mâncare completă, am vrut să ne asigurăm că ele conţin o cantitate suficientă de fibre. Aproape fiecare gram de glucide din batoanele noastre provine din fibre care vă ajută să vă simţiţi satisfăcut şi să vă menţineţi glucidele la nivelul minin.

 

IMO este o fibră derivată din surse vegetale, similară unei fibre mult mai cunoscute obţinute din rădăcina de cicoare. Aceste două surse de fibre sunt aproape identice la gust, percepţie şi textură, dar cu o mică excepţie: IMO nu are efect de disconfort intestinal pe care în schimb rădăcina de cicoare o are – mai ales pentru stomacuri sensibile.

 Batonul proteic Quest bar

 

Unt de migdale şi arahide

Unturile din nuci sunt dulciuri naturale – excelente dacă au un conţinut scăzut de glucide şi sunt pline de grăsimi sănătoase. Asta oferă batoanelor Quest o textură fină, mestecabilă şi un gust deosebit. În aceste unturi de nuci nu adăugăm absolut nimic de aceea se pot păstra şi fără grăsimi solide.

 

Migdale, arahide, nuci de caju

O sursă excelentă de proteine, vitamine, antioxidanţi şi lipide. Mai trebuie adăugat ceva?

 

Sare de mare, arome naturale

Au contribuit la crearea gustului prin care am devenit renumiţi.

 

Lo Han Guo

Plantă care este utilizată în China ca şi îndulcitor de mai mult de 1000 de ani. E de ajuns o cantitate foarte mică ca să devină cu 300 de ori mai dulce decât zahărul.

 

Stevia

Stevia este o plantă din familia de Crizanteme care creşte sălbatic ca şi un tufis în multe colţuri ale lumii. Glicozidele obţinute din frunzele ei creează un extract dulce şi de aceea este utilizată ca şi îndulcitor în multe ţări de mulţi ani.

 

Eritritol

Chiar dacă Eritritolul este clasificat în categoria alcoolului de zahăr, este absolut diferit. Nu provoacă dificultăţi intestinale care sunt specifice alcoolului de zahăr şi are foate puţine calorii per gram. Ştim că este foarte important să vă oferim control asupra nutriţiei dvs de aceea batoanele Quest sun îndulcite cu Stevia şi Eritritol, restul batoanelor sun îndulcite cu sucraloză.


Quest bar

 

Batonul proteic Quest bar şi beneficiile sale

  • nu conţine gluten
  • un adevărat moment culinar
  • fără adaos de zahăr
  • minim de glucide
  • conţinut ridicat de proteine
  • conţinut ridicat de fibre
  • conţine proteine de calitate superioară

 

Ingrediente

Banana nut muffin:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), fibre gluco solubile, migdale (16%), apă, eritritol, esențe, nuci (3%), banane uscate (2%), ulei de palmier, sare de mare, carbonat de calciu, stevia, scorțișoară.

Chocolate Brownie:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), fibre gluco solubile, migdale, cacao, apă, esenţe, eritritol, ulei de palmier, sare de mare, carbonat de calciu, sucraloză, stevia.

Chocolate Chip Cookie Dought:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), oligozaharide (100% fibre prebiotice naturale), migdale, apă, ciocolată neîndulcită, cacao, unt de cacao, eritritol. Conține mai puțin de 2% din următoarele ingrediente: sare, sucraloză, stevia, arahide, nuci de caju, lapte și arome naturale. Oligozaharide sunt 100% fibre naturale prebiotice provenite din surse vegetale. Conţine ingrediente alergenice: migdale, caju și componente din lactate.

Chocolate Peanut Butter:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), unt de arahide, ciocolată neîndulcită, unt de cacao, eritritol, arahide. Conține mai puțin de 2% din următoarele ingrediente: sare, migdale, caju, stevia, lecitină din florea soarelui şi sucraloză. Conţine ingrediente alergenice: arahide şi componente din lactate.

Cinnamon Roll:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), fibre gluco solubile, migdale, apă, eritritol, esenţe, ulei de palmier, sare de mare, scorţişoară, carbonat de calciu, stevia.

Coconut Cashew:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), IMO fibre (tapioca), migdale, apă, eritritol, cocos, caju, sare de mare, stevia şi aromă naturală. Conţine migdale, caju, cocos şi componente din lactate.

Double Chocolate Chunk:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), oligozaharide (100% fibre prebiotice naturale), eritritol, apă, ciocolată neîndulcită, migdale, cacao, unt de cacao. Conține mai puțin de 2% din următoarele ingrediente: sare de mare, stevia, colorant de caramel, aromă naturală. Conţine ingrediente alergenice: migdale și componente din lactate.

Lemon Cream pie:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), fibre gluco solubile, migdale, apă, eritritol, esenţe, ulei de palmier, sare de mare, acid citric, stevia.

Peanut Butter Jelly:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), IMO fibre (tapioca), arahide, migdale, apă, aromă naturală, sare de mare, sucraloză (0,028g/porţie). Conţine migdale, arahide şi componente din lactate.

Peanut Butter Supreme:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), IMO fibre (tapioca), arahide, migdale, apă, aromă naturală, sare de mare, sucraloză (0,024g/porţie). Conţine migdale, arahide şi componente din lactate.

Strawberry Cheesecake:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), IMO fibre (tapioca), migdale, apă, eritritol, căpşuni congelate uscat,  aromă naturală, sare de mare, stevia. Conţine migdale şi componente din lactate.

Vanilla Almond:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), IMO fibre (tapioca), migdale, apă, eritritol,  aromă naturală, sare de mare, sucraloză (0,019g/porţie). Conţine migdale şi componente din lactate.

White Chocolate Raspberry:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), oligozaharide (100% fibre prebiotice naturale), migdale, apă, unt de cocos, zmeură uscată, eitritol. Conține mai puțin de 2% din următoarele ingrediente: sare, sucraloză, stevia, arahide, nuci de caju, lapte și arome naturale. Oligozaharide sunt 100% fibre naturale prebiotice provenite din surse vegetale. Conţine ingrediente alergenice: migdale, caju și componente din lactate.

Mixed Berry Bliss:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), fibre gluco solubile, migdale, apă, eritritol, ulei de palmier, afine uscate (1%), căpşuni uscate (1%), sare de mare, carbonat de calciu, sucraloză, stevia, acid malic, acid citric.

Smores:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), fibre solubile din porumb, migdale, eritritol, apă, ciocolată neîndulcită, aromă naturală, unt de cacao. Conține mai puțin de 2% din următoarele ingrediente: scorţişoară, sare de mare,bicarbonat de sodiu, ulei de palmier, stevia, lecitină din floarea soarelui, sucraloză, gumă de celuloză, gumă de xantan. Conţine migdale şi componente din lapte.

Cookies and Cream:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), fibre gluco solubile, migdale, apă, biscuiţi de ciocolată (10%), bucăţi de ciocolată albă (5%), esenţe, eritritol, ulei de palmier, sare de mare, carbonat de calciu, sucraloză, stevia.

Apple Pie:
Amestec de proteine (izolat proteic din zer, izolat proteic din lactate), IMO fibre (tapioca), migdale, apă, mere, sare de mare, aromă naturală, scorţişoară, sucraloză (0,029g/porţie). Conţine migdale şi componente din lactate. 

 

Mod de administrare

Administraţi oricând în timpul zilei, înainte sau după antrenament.


Valori nutriţionale

Valori nutriţionale  (aromă de almond-vanilla)1 baton(60 g)
Calorii 210 kcal
Lipide 9 g
   din care saturate 0,5 g
   din care grăsimi trans 0 g
Colesterol 0 mg
Sodiu 340 mg
Glucide 21 g
   din care fibre 18 g
   din care zaharuri 1 g
Proteine 20 g
Calciu, Fosfor, Magneziu, Fier
Detalii produs
EAN 888849005956
Amestec Mix
Categoria principală Batoane proteice
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Formă Produse Alimentare
Cod HS 18063100: -- Plnené
Categoria legală a produsului Produse alimentare
Grup de arome diferit
Înălțime 4.50 cm
Lățime 1.50 cm
Lungime 13.50 cm
Greutate brută 0.06 kg
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Greutate netă 0.06 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Diete
Produse vegetariene

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Baton proteic Quest 60 g - Quest nutrition
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Baton proteic Quest 60 g - Quest nutrition
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

95 %
95 %
Scor mediu din 77 recenzii.
60 %
40 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
chocolate peanut butter e genial! le-am incercat in state anul trecut si ma bucur ca am reusit sa le gasesc si in Romania(mai greu...dar..), pacat ca nu sunt decat 3 arome disponibile momentan. va rog sa aduceti mai multe :)

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul