Baton MRE - Redcon1

Evaluarea:
90 % of 100
90 % (7)
Producător: Redcon1

Batonul MRE este un înlocuitor de masă echilibrat nutrițional sub forma unui baton gustos, cu o porție adecvată de 20 g de proteine de înaltă calitate. Este unic datorită ingredientelor precum ouă, somon, ovăz sau cartofi dulci. Acest lucru îl face o alternativă ideală la mâncare atunci când sunteți pe fugă sau în orice moment al zilei pentru a vă alimenta cu energie, proteine și alți nutrienți.

Indisponibil pe termen lung

Baton MRE - un înlocuitor complex de masă sub forma unui baton gustos cu ingrediente naturale și 20 g de proteine

Batonul MRE este un înlocuitor de masă sub forma unui baton gustos care conține 20 g de proteine de înaltă calitate și 260 de calorii. Acest baton este excepțional datorită ingredientelor sale, iar amestecul său unic de proteine constă din carne de vită, pui, somon, ou, orez și proteine din mazăre. Carbohidrații complecși provin în principal din ovăz și cartofi dulci, iar principala sursă de grăsimi este uleiul MCT de înaltă calitate.

                                                                                                

Puteți lua cu ușurință batonul MRE cu voi atunci când călătoriți și veți avea la dispoziție o gustare excelentă ori de câte ori aveți nevoie de un bust de energie și doriți să obțineți niște nutrienți de înaltă calitate. Cu toate acestea, este potrivit și ca gustare rapidă și echilibrată în orice moment al unei zile încărcate. Datorită ingredientelor utilizate, batonul este ușor digerabil și potrivit chiar înainte de antrenament. Este disponibil în mai multe arome pe care le veți recunoașteți cu siguranță din dulciurile preferate.  

                                                                                                                  

Batonul MRE & beneficiile sale

  • un înlocuitor de masă sub forma unui baton gustos
  • conține 20 g de proteine de înaltă calitate și 260 de calorii
  • preparat din ingrediente comune, cum ar fi carne, ouă, somon sau ovăz
  • disponibil în mai multe arome populare
  • potrivit în timpul călătoriilor sau pentru un bust de energie în orice moment al zilei 

                                                                

Ingrediente

Aromă de pâine cu banane și nuci: amestec proteic (izolat proteic din carne de vită, proteine din somon, proteine din pui, ovalbumină, proteine din orez brun, proteine din mazăre), fulgi de ovăz fără gluten, amestec de carbohidrați (igname deshidratate (Dioscorea villosa)), cartofi dulci deshidratați, amidon de mazăre, pulbere de apă de nucă de cocos, afine deshidratate, fructe Goji deshidratate, maltodextrină, dextroză, ulei MCT, gumă de celuloză, scorțișoară, sare, sucraloză, acesulfam de potasiu), izolat proteic din soia, uleiuri vegetale (palmier, sâmburi de palmier, soia), zahăr , glicerină vegetală, sorbitol, apă, maltitol, proteine din zer, arahide, făină de orez brun, fibre din rădăcină de cicoare, arome și coloranți naturali, lecitină din floarea soarelui, zer, mono și digliceride, lecitină din soia, beta-caroten, vitamina A palmitat, sorbat de potasiu, migdale, sucraloză.

Aromă de fulgi de ciocolată cu ovăz: amestec proteic (izolat proteic din carne de vită, proteine din somon, proteine din pui, ovalbumină, proteine din orez brun, proteine din mazăre), fulgi de ovăz fără gluten, amestec de carbohidrați (igname deshidratate (Dioscorea villosa)), cartofi dulci deshidratați, amidon de mazăre, pulbere de apă de nucă de cocos, afine deshidratate, fructe Goji deshidratate, maltodextrină, dextroză, ulei MCT, gumă de celuloză, scorțișoară, sare, sucraloză, acesulfam de potasiu), izolat proteic din soia, uleiuri vegetale (palmier, sâmburi de palmier, soia), zahăr , glicerină vegetală, sorbitol, apă, maltitol, proteine din zer, arahide, făină de orez brun, fibre din rădăcină de cicoare, arome și coloranți naturali, lecitină din floarea soarelui, zer, mono și digliceride, lecitină din soia, beta-caroten, vitamina A palmitat, sorbat de potasiu, migdale, sucraloză.

Aromă de sprinkled donut: amestec proteic (izolat proteic din carne de vită, proteine din somon, proteine din pui, ovalbumină, proteine din orez brun, proteine din mazăre), fulgi de ovăz fără gluten, amestec de carbohidrați (igname deshidratate (Dioscorea villosa)), cartofi dulci deshidratați, amidon de mazăre, pulbere de apă de nucă de cocos, afine deshidratate, fructe Goji deshidratate, maltodextrină, dextroză, ulei MCT, gumă de celuloză, scorțișoară, sare, sucraloză, acesulfam de potasiu), izolat proteic din soia, uleiuri vegetale (palmier, sâmburi de palmier, soia), zahăr , glicerină vegetală, sorbitol, arahide, apă, maltitol, făină de orez brun, fibre din rădăcină de cicoare, arome și coloranți naturali, cereale porumb, sirop de porumb, amidon de porumb, lecitină din floarea soarelui, zer, mono și digliceride, lecitină din soia, beta-caroten, vitamina A palmitat, sorbat de potasiu, migdale, sucraloză.

Aromă de unt de arahide crocant: amestec proteic (izolat proteic din carne de vită, proteine din somon, proteine din pui, ovalbumină, proteine din orez brun, proteine din mazăre), fulgi de ovăz fără gluten, amestec de carbohidrați (igname deshidratate (Dioscorea villosa)), cartofi dulci deshidratați, amidon de mazăre, pulbere de apă de nucă de cocos, afine deshidratate, fructe Goji deshidratate, maltodextrină, dextroză, ulei MCT, gumă de celuloză, scorțișoară, sare, sucraloză, acesulfam de potasiu), izolat proteic din soia, uleiuri vegetale (palmier, sâmburi de palmier, soia), zahăr, glicerină vegetală, sorbitol, apă, maltitol, proteine din zer, arahide, făină de orez brun, fibre din rădăcină de cicoare, cacao (procesată cu alcalini), arome și coloranți naturali, zer pulbere cu minerale reduse, lecitină din floarea soarelui, zer, mono și digliceride, lecitină din soia, beta-caroten, vitamina A palmitat, sorbat de potasiu, migdale, sucraloză.

Aromă de german chocolate cake: amestec proteic (izolat proteic din carne de vită, proteine din somon, proteine din pui, ovalbumină, proteine din orez brun, proteine din mazăre), fulgi de ovăz fără gluten, amestec de carbohidrați (igname deshidratate (Dioscorea villosa)), cartofi dulci deshidratați, amidon de mazăre, pulbere de apă de nucă de cocos, afine deshidratate, fructe Goji deshidratate, maltodextrină, dextroză, ulei MCT, gumă de celuloză, scorțișoară, sare, sucraloză, acesulfam de potasiu), izolat proteic din soia, uleiuri vegetale (palmier, sâmburi de palmier, soia), zahăr, glicerină vegetală, sorbitol, apă, maltitol, nucă de cocos, proteine din zer, arahide, fibre din rădăcină de cicoare, cacao (procesată cu alcalini), arome naturale, lecitină din floarea soarelui, sorbat de potasiu, zer, mono și digliceride, lecitină din soia, beta-caroten, vitamina A palmitat, migdale, sucraloză.

Aromă de snickerdoodle: amestec proteic (izolat proteic din carne de vită, proteine din somon, proteine din pui, ovalbumină, proteine din orez brun, proteine din mazăre), fulgi de ovăz fără gluten, amestec de carbohidrați (igname deshidratate (Dioscorea villosa)), cartofi dulci deshidratați, amidon de mazăre, pulbere de apă de nucă de cocos, afine deshidratate, fructe Goji deshidratate, maltodextrină, dextroză, ulei MCT, gumă de celuloză, scorțișoară, sare, sucraloză, acesulfam de potasiu), izolat proteic din soia, uleiuri vegetale (palmier, sâmburi de palmier, soia), zahăr, glicerină vegetală, sorbitol, apă, maltitol, proteine din zer, arahide, făină de orez brun, fibre din rădăcină de cicoare, scorțișoară, arome naturale, lecitină din floarea soarelui, sorbat de potasiu, zer, mono și digliceride, lecitină din soia, beta-caroten, vitamina A palmitat, migdale, sucraloză.

Aromă de aluat de fursecuri cu fulgi de ciocolată: amestec proteic (izolat proteic din carne de vită, proteine din somon, proteine din pui, ovalbumină, proteine din orez brun, proteine din mazăre), amestec de carbohidrați (igname deshidratate (Dioscorea villosa)), cartofi dulci deshidratați, amidon de mazăre, pulbere de apă de nucă de cocos, afine deshidratate, fructe Goji deshidratate, maltodextrină, dextroză, ulei MCT), izolat proteic din soia, ulei de sâmburi de palmier, glicerină, făină de ovăz, proteine din zer, zahăr, sorbitol, apă, maltitol, ulei de palmier, făină de orez brun, cacao (procesată cu alcaline), fibre de rădăcină de cicoare, sirop de ciocolată semidulce (zahăr, lichior de ciocolată, unt de cacao, lecitină din soia, vanilie), arome naturale, ulei de soia, lecitină din floarea soarelui, sucraloză, mono și digliceride, sorbat de potasiu, lecitină din soia, beta-caroten, vitamina A palmitat, migdale.

      

Mod de administrare

Vă recomandăm să îl folosiți ca gustare în orice moment al zilei sau înainte de antrenament pentru a vă alimenta cu energie. 

      

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 baton (67 g) 
Calorii 260 kcal
Grăsimi 9 g
   din care grăsimi saturați 5 g
Colesterol 40 mg
Sodiu 300 mg
Carbohidrați 29 g
   din care zaharuri 6 g
Fibre 3 g
Proteine 20 g
Potasiu 90 mg
Calciu 290 mg
Fier 0.6 mg

            

Atenție

A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25 °C. A se feri de îngheț și de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Conține lapte, soia, migdale, arahide, ouă, nucă de cocos și pește (somon). Fabricat într-o fabrică care procesează produse care conțin grâu.

Detalii produs
EAN 850004759967
Cod HS 21061080: -- Ostatné
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Nu
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Produse Alimentare
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Înălțime 2.50 cm
Lățime 17.00 cm
Lungime 6.00 cm
Greutate brută 0.07 kg
Fără ambalaj din plastic Da
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 420 buc.
Greutate netă 0.07 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală Înlocuitori pentru mese
Alte categorii Batoane proteice
Alimente fitness
Gustări proteice
Alimente sănătoase
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Baton MRE - Redcon1
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Baton MRE - Redcon1
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

90 %
90 %
Scor mediu din 7 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

96 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Am luat un pachet cu aroma de prajitura cu bucati de ciocolata. M-a atras cu faptul ca proteinele erau din diverse surse, nu doar lapte si soia, ca la majoritatea batoanelor. Oua, somon, wow, proteine de calitate, nu? Apoi si poza arata "delicios", recunosc ca si asta a contat. Din pacate asta a fost si primul lucru care m-a dezamagit, gustul e fad, chimic, iar consistenta si textura nu-s nici ele foarte reusite, batonul e sfaramicios si se lipeste de dinti in acelasi timp... Nici la ingrediente nu pot sa spun ca i-am gasit puncte forte. N-are o cantitate foarte mare de zaharuri, dar nici nu e fara zaharuri, 6 grame pe portie e acceptabil. Problema e alta: pe langa zahar are si sucraloza si maltitol (alcool zahar). Plus, evident, o ... arată recenzia completă

Considerați utilă această recenzie?

Gramaj (g) Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul