Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Bară de tracțiuni cu fixare pe ușă Pull-up - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
100 %

Bara de tracțiuni cu fixare pe ușă Pull-up este un accesoriu fitness pentru antrenamentele de acasă. Este fabricată din oțel masiv de înaltă calitate, iar segmentele de prindere sunt produse dintr-o spumă moale, care oferă confort în timpul antrenamentelor. Este ideală pentru antrenamentele cu propria greutate și pentru tonifiere și, în plus, cu ajutorul acestui accesoriu vă puteți antrena mușchii spatelui, pieptului, abdomenului sau mușchii brațelor.

În stoc
Preţ special   62,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Bară de tracțiuni cu fixare pe ușă Pull-up - un accesoriu fitness excelent pentru antrenarea mușchilor spatelui, mușchilor abdominali și mușchilor brațelor

Bara de tracțiuni cu fixare pe ușă Pull-up este un accesoriu fitness practic și potrivit pentru antrenarea spatelui, pieptului, abdomenului și brațelor. Rezistența bării transversale este asigurată de oțelul de calitate din care este fabricată. De asemenea, există 2 segmente de prindere din spumă moale pentru confort în timpul antrenamentelor. Are o dimensiune practică, este ușor de depozitat și, în plus, lungimea poate fi ajustată de la 60 până la 100 cm, în funcție de necesități.

Recenzii clienți

Bară de tracțiuni cu fixare pe ușă Pull-up - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Bară de tracțiuni cu fixare pe ușă Pull-up - GymBeam
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
8586022210273
Cod HS
95069190
Număr de bucăți per pachet
20 buc.
Greutate brută
1.35 kg
Lungime
65.00 cm
Lățime
5.50 cm
Înălțime
5.50 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Bară de tracțiuni cu fixare pe ușă Pull-up - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul