Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arzător de grăsimi Hyper Shred Edge - BSN

Producător: BSN
Evaluarea:
100 %

Hyper Shred Edge este un arzător de grăsimi termogenic, care accelerează metabolismul și controlează apetitul. Oferă energie constantă pe tot parcursul zilei, ceea ce permite arderea mai eficientă a caloriilor. De asemenea, conține substanțe care îmbunătățesc starea de spirit și care îi ajută pe utilizatori să urmeze alimentația strictă fără poftă de dulciuri. Nu își ascunde compoziția în spatele amestecurilor brevetate.

Stoc epuizat
Preț estimat 99,90 Lei

Hyper Shred Edge - arzător de grăsimi termogenic, care accelerează metabolismul, controlează apetitul și starea de spirit

Hyper Shred Edge este un arzător de grăsimi termogenic, care conține ingredienți activi verificați științific ce accelerează metabolismul și controlează apetitul. Oferă energie constantă pe tot parcursul zilei, ceea ce vă permite arderea mai eficientă a caloriilor. De asemenea, reduce apetitul și, în plus, conține substanțe care îmbunătățesc starea de spirit și care îi ajută pe utilizatori să urmeze alimentația strictăfâră poftă de dulciuri, care de multe ori apare în timpul dietei. Acest efect al lui Hyper Shred Edgese se datorează componentelor, cum ar fi zincul (contribuie la metabolismul normal al acizilor grași), cofeina (ajută la creșterea vigilenței și concentrării) și vitamina B (vitamina B5 contribuie la îmbunătățirea performanței mentale, vitaminele B1, B2, B3, B5, B12 contribuie la metabolismul normal de energie).Hyper Shred Edge este potrivit atât pentru începători, cât și pentru sportivii de performanță. Compoziția sa nu se ascunde în spatele amestecurilor brevetate și ingredientele sale active sunt enumerate pe etichetă.

 

Hyper Shred Edge BSN

  

Hyper Shred Edge și avantajele sale

  • arzător de grăsimi termogenic eficient
  • conține cele mai noi substanțe verificate clinic, vitamine si minerale
  • accelerează metabolismul
  • suprimă pofta de măncare
  • doferă energie constantă pe tot parcursul zilei
  • îmbunătățește starea de spirit
  • îmbunătățește concentrarea
  • are compoziție oficială
 

Ingrediente

L-tirozină, N-acetil L-carnitină HCI, capsule de gelatină (coloranți: dioxid de titan, oxizi de fier, carmoizină), cofeină, extract din ceai verde (Camellia sinensis, frunză), extract din cacao (Theobroma cacao, fruct), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași), extract de Yerba Mate (Ilex paraguariensis, frunză), extract din piper roșu (Capsicum annuum, fruct) ca MaxiTerm®, quercetină dihidrat, umplutură (celuloză microcristalină) nicotinamidă, citrat de zinc, D-pantotenat de calciu, extract din piper negru (Piper nigrum, fruct), citicolină ca Cognizină®, clorhidrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, cianocobalamină.

 

Dozare

Se recomandă 1 porție (2 capsule) de două ori pe zi, cel mai bine în timpul mesei.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (2 caps)
Tiamină2,6 mg
Riboflavină3 mh
Niacin20 mg
Vitamina B59 mg
Vitamina B62,7 mg
Vitaina B124,6 µg
Zinc6 mg
L-tirozină300 mg
N-acetil L-carnitină HCl250 mg
Cofeină200 mg
Extract de ceai verde150 mg
Extract de cacao120 mg
Extract de Yerba Mate60 mg
Extract de ardei roșu50 mg
Quercentin dihydrat42 mg
Citicolină10 mg
Extract de piper negru10 mg

 

Atenție

Se depozitează într-un loc uscat și răcoros. A se proteja de lumina directă a soarelui. Se recomandă să fie utilizat în combinație cu o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Suplimentele nutritive sunt destinate să completeze dieta și nu ar trebui să fie un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Carmoizina poate avea un efect negativ asupra activității și atenției copiilor.

Recenzii clienți

Arzător de grăsimi Hyper Shred Edge - BSN

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arzător de grăsimi Hyper Shred Edge - BSN
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
5060469980751
Cod HS
21069098
Capsule
100 caps.
Greutate brută
0.13 kg
Lungime
14.00 cm
Lățime
7.00 cm
Înălțime
14.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Arzător de grăsimi Hyper Shred Edge - BSN

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul