ActivLab Arginină

Arginină de la producător ActivLab - este o categorie de produse care conțin aminoacidul arginină, care are un loc important în nutriția sportivilor. În primul rând, este precursorul oxidului nitric. După cum probabil știți, oxidul nitric dilată vasele de sânge, reglând astfel rezerva de sânge din mușchi. Acest lucru favorizează alimentarea cu oxigen și nutrienți a mușchilor în timpul antrenamentului. Prin urmare, sportivul poate observa acest efect asupra unei performanțe și a unui timp de recuperare îmbunătățite. În acest scop, este important să menționăm că arginina se află printre blocurile de bază ale creatinei, care are și ea legătură cu efectele stimulării performanței. Totuși, nu doar pentru asta se folosește arginina în organism. Mai participă și în ciclul ureei, în procesul prin care amoniacul în exces este îndepărtat. Nivelul de amoniac poate crește, de exemplu, în timpul activităților sportive de intensitate ridicată, care sunt asociate de multe ori cu oboseala crescută. Grație acestui lucru, poate ajuta organismul cu detoxifierea naturală și, în cele din urmă, întârzia declinul performanței.

Organismul nostru poate sintetiza arginina. Totuși, în timpul unei boli, al efortului fizic excesiv sau al stresului, aportul necesar din alte surse al acestui aminoacid crește. De aceea, mai este menționat și ca semi-esențial. În acest caz intră în joc suplimentele alimentare din această categorie, întrucât pot ajuta în mod eficient cu aportul său. 

 Afișați mai multe

Cui se adresează arginina?

Arginina este un supliment nutrițional popular printre o serie de sportivi care își doresc să-și îmbunătățească performanța. Asta în special pentru abilitatea de a se transforma în oxid nitric, implicat în alimentarea cu sânge a mușchilor. De obicei, nivelurile ridicate de oxid nitric sunt asociate cu o circulație sanguină mai bună și alimentare cu nutrienți a mușchilor activi. Poate duce la întârzierea oboselii, o performanță mai bună și regenerare îmbunătățită. Prin urmare, este ideală pentru orice își dorește să-și depășească limitele în timpul antrenamentului.  

Cum se administrează arginina?

Proprietățile acestui aminoacid îl fac un ingredient ideal al strimulentelor pre-antrenament. Dar, poate fi folosit și ca atare sub formă de pulbere solubilă sau capsule, înainte de antrenament sau în timpul zilei. Aportul zilnic recomandat de arginină este undeva între 3-6 grame, de 1-2 ori pe zi.

Dacă sunteți interesat de informații mai detaliate despre funcția, beneficiile sau dozajul de arginină, citiți articolul nostru Arginina: Efecte și dozare pentru performanță sportivă și sănătate.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. NOW Foods (5)
 2. GymBeam (3)
 3. OstroVit (2)
 4. ActivLab (1)
 5. Applied Nutrition (1)
Culoare
 1. violet (1)
Capsule
 1. 120 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Arginine 3 - ActivLab
  Arginina 3 - ActivLab
  100%
  100 % (3)
  49,90Lei

1 Produs