Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Arginina A.K.G - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
96 %

Arginina A.K.G este un supliment nutritiv care conține arginină - un aminoacid semi-esențial. Arginina este necesară pentru sportivi, în special în timpul efortului muscular depus la antrenamentele intense. Aminoacidul arginină este implicat în producerea de proteine în organism.

În stoc
Preţ special   32,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Arginina A.K.G este un supliment nutritiv care conține arginină - un aminoacid care participă la producerea de proteine în organism 

Arginina A.K.G conține arginină - un aminoacid semi-esențial, care se numără printre cei 20 de aminoacizi de bază din organism. Ca orice aminoacid, arginina este implicată în sinteza proteinelor, care sunt componentele esențiale ale mușchilor.

 

Organismul își poate produce și singur arginină, însă nu într-o cantitate suficientă pentru a asigura producția intensă de proteine în timpul unui efort muscular prelungit. De aceea, acest supliment este esențial pentru sportivi, mai ales în timpul antrenamentelor intense.

  Arginină AKG

 

Ingrediente

L-Arginină Alfa Ketoglutarat 2:1

 

Mod de administrare

Cantitatea optimă este de 5 g, care se ia cu aproximativ o oră înainte de antrenament. Sportivii pot lua înainte de culcare încă 5 g. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (5 g)
Valoarea energetică170 kJ / 40 kcal
Grăsimi0 g
Carbohidrați0 g
Proteine3,5 g
L-Arginină Alfa Ketoglutarat5000 mg
Recenzii clienți

Arginina A.K.G - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Arginina A.K.G - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Arginina A.K.G - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul