Animal Immune Pak - Universal Nutrition

0%
0% (0)

Animal Immune Pak este un complex de multivitamine cu ingrediente atent selectate, care includ, de asemenea, minerale importante, extracte din plante și antioxidanți. Ajută la combaterea stresului oxidativ și a radicalilor liberi. Pentru absorbția maximă a tuturor substanțelor, extractul de piper negru este inclus în produs. Acest supliment complet este destinat tuturor celor care doresc să-și susțină imunitatea și ar dori să facă tot posibilul pentru sănătatea lor.

Indisponibil pe termen lung

Animal Immune Pak - un complex de multivitamine rapid absorbabile, îmbogățit cu minerale selectate, extracte din plante și antioxidanți

Animal Immune Pak este un complex eficient de la Universal Nutrition renumit în toată lumea. Produsul conține plicuri individuale de capsule și tablete, un pachet fiind o singură porție. Este destinat tuturor celor care doresc să-și susțină imunitatea și buna funcționare a proceselor importante din organism. Produsul conține vitamina C, care contribuie la menținerea funcționării corecte a sistemului imunitar și nervos sau a sănătății mintale. În plus, ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că această vitamină este una dintre primele la care recurge o persoană atunci când începe să se simtă rău. Mai mult, suplimentul include și vitamina D, care afectează și buna funcționare a sistemului imunitar. De asemenea, ajută la menținerea sănătății oaselor, a dinților, la funcționarea corectă a mușchilor și joacă, de asemenea, un rol în procesul de diviziune celulară. Aportul său este deosebit de important, mai ales în perioada de iarnă, când mai puține raze solare ne ating pielea (soarele provoacă producerea de vitamina D).

Cu toate acestea, pe lângă vitamine, Animal Immune Pak conține și minerale importante care sunt implicate în multe procese din organism. De exemplu, zincul contribuie la buna funcționare a imunității și la metabolismul macronutrienților. În plus, are un efect asupra menținerii nivelului de testosteron din sânge, a fertilității și a funcției de reproducere. Lista ingredientelor conține, de asemenea, fosfor, care ajută la menținerea sănătății oaselor, a dinților și contribuie la buna funcționare a membranelor celulare. Ultimul mineral inclus este calciul. Acesta afectează metabolismul adecvat important pentru producerea de energie, funcția musculară normală sau enzimele digestive.

O altă parte a suplimentului constă din extracte eficiente din plante care conțin substanțe benefice sănătății. Trebuie să menționăm extractul din rădăcină de Astragalus, frunze de măslin, usturoi și ghimbir. Toate aceste ingrediente sunt foarte populare în rândul persoanelor care încearcă să-și sporească imunitatea în mod natural. Printre extracte, veți găsi și ashwagandha, care este unul dintre adaptogeni. Aceste substanțe sunt utilizate în general pentru a crește rezistența organismului la stres și alte influențe externe.

Produsul este îmbogățit în continuare cu N-acetil-cisteină, quercetină, extract din semințe de struguri și acid alfa-lipoic. Toate aceste substanțe sunt antioxidanți cunoscuți pentru lupta împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi. Ultima componentă a suplimentului este extractul de piper negru sub formă de BioPerin®. Se adaugă suplimentelor pentru a crește absorbția componentelor individuale.

Animal Immune Pak are, de asemenea, un pachet practic. Fiecare porție este într-un plic separat, astfel încât nu trebuie să măsurați nimic. 

               

Animal Immune Pak & beneficiile sale

  • complex de vitamine, minerale, antioxidanți și extracte din plante
  • conține BioPerine® pentru o mai bună absorbție a ingredientelor
  • afectează funcționarea imunității
  • ajută la combaterea stresului oxidativ și a radicalilor liberi
  • contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, a sănătății mintale și a mușchilor
  • ajută la menținerea sănătății dinților și oaselor
  • ajută la menținerea nivelului normal de testosteron din sânge
  • afectează funcția de reproducere
  • destinat persoanelor care doresc să promoveze imunitatea, sănătatea generală și vitalitatea
  • fiecare porție este ambalată într-un plic separat

              

Mod de administrare

Consumați un pachet la aproximativ 30 de minute după ultima masă înainte de antrenament. Beți multă apă. În timpul antrenamentului intensiv și după antrenament, consumați 2 pachete pe zi.

                    

Ingrediente

Fosfat dicalcic, polimeri de glucoză, celuloză microcristalină, gelatină, acid stearic, stearat de magneziu, hidroxipropilceluloză, oxid de zinc, dioxid de siliciu, glazură farmaceutică.

                        

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (1 pachet)
Valoare energetică 0 kcal
Carbohidrați 0 g
Proteine 0 g
Vitamina C (sub formă de acid ascorbic) 1000 mg
Vitamina D (sub formă de colecalciferol) 75 mcg
Calciu 220 mg
Fosfor 170 mg
Zinc 25 mg
Immune Herbal Support Complex
Immune Herbal Support Complex 2000 mg
Extract din frunze de măslin 500 mg
Rădăcină de astragalus 500 mg
Extract din Ashwagandha (planta integrală) 500 mg
Usturoi (cățel) 250 mg
Rădăcină de ghimbir 250 mg
Immune Antioxidant Complex
Complex antioxidant 1250 mg
N-acetil-cisteină 600 mg
Quercetină 300 mg
Extract din semințe de struguri 200 mg
Acid alfa-lipoic  150 mg
Nutrient Absorbant
Extract de piper negru (fruct) (sub formă de BioPerine®) 5 mg

                      

Atenție

A se păstra într-un loc uscat și întunecat la o temperatură de până la 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Suplimentele nutritive nu trebuie utilizate ca înlocuitoare pentru o dietă variată.

Detalii produs
EAN 039442139405
Fabricat în Statele Unite ale Americii
Categoria principală Multivitamine
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Da
Vegetarian Nu
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Tablete
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 14.50 cm
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Lățime 10.50 cm
Lungime 10.50 cm
Greutate brută 0.32 kg
Fără ambalaj din plastic Da
Fără îndulcitori artificiali Da
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 1 buc.
Număr de bucăți pe palet 60 buc.
Greutate netă 0.30 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Vitamine
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Animal Immune Pak - Universal Nutrition
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Animal Immune Pak - Universal Nutrition
Rating-ul dvs
Tablete Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul