Megabol Stimulente

Stimulente de la producător Megabol - este o categorie care acoperă produse care funcționează ca alternative naturale la steroizi, precum și diverse suplimente de pre-antrenament. Aceste produse sunt căutate de oamenii din lumea fitnessului și nu numai, pentru a le spori performanța, forța și pentru a stimula creșterea masei musculare. Cu toate acestea, ele susțin și menținerea nivelurilor optime de testosteron din sânge, care joacă un rol fundamental în multe procese biologice vitale.

 Afișați mai multe

Această categorie include:

 • Suplimente de pre-antrenament, care sunt o modalitate populară de a îmbunătăți performanța, forța sau de a obține energie înainte de o activitate fizică intensă. 
 • Suplimentele NO care favorizează circulația sângelui în întregul corp și pot pompa eficient mușchii înainte de antrenament.
 • HMB, care poate inhiba descompunerea proteinelor musculare și, de asemenea, poate ajuta la creșterea musculară.
 • Suplimentele de susținere a testosteronului sub formă de extracte din plante sau similare, care sunt căutate pentru a îmbunătăți performanța, forța și pentru a stimula creșterea masei musculare.
 • Cofeina folosită pentru a menține vigilența și concentrarea la locul de muncă, în timp ce studiați sau faceți alte activități cotidiene sau sportive.
 • Beta-Alanina, care se numără printre aminoacizii neesențiali și servește ca precursor pentru sinteza carnozinei.
 • DAA, care se clasează printre aminoacizii neesențiali și reglează sinteza testosteronului.

Suplimentele de pre-antrenament sunt populare în rândul persoanelor care doresc să-și sporească performanța, forța sau să aibă energie înainte de o activitate fizică intensă. De obicei, se prezintă sub formă de pulberi, shoturi sau tablete. Mai mult, ele pot conține doar o singură componentă, ceea ce este util mai ales în cazul în care doriți să vă alcătuiți singur suplimentul de pre-antrenament, de exemplu cofeina sau taurina. Există însă și suplimente de pre-antrenament multi-componente ale căror principal avantaj este că combină mai multe ingrediente funcționale cu o acțiune sinergică ulterioară. Un exemplu este stimulentul de pre-antrenament THOR cu un conținut de ingrediente active pentru a crește performanța și rezistența.

Suplimentele cu oxid nitric includ alte tipuri de suplimente de pre-antrenament care vă pot ajuta în mod eficient să aveți energie înainte de performanța fizică. Acest lucru se datorează faptului că susține producția de oxid nitric (NO) care influențează circulația sângelui în întregul organism. Datorită vasodilatației, cunoscută și sub numele de dilatarea vaselor de sânge, mai mult oxigen și substanțe nutritive pot ajunge la mușchi. Acest lucru poate duce în cele din urmă la o performanță mai bună. Suplimentele cu acest efect includ, de exemplu, Arginina A.K.G sau Citrulina Malat.

În continuare, avem suplimentele HMB, și anume produse care conțin o substanță cunoscută sub numele de β-hidroxi β-metilbutirat. Acesta este un metabolit activ al aminoacidului leucină, care, împreună cu valina și izoleucina, se numără printre BCAA. HMB este foarte popular în rândul sportivilor, deoarece îi ajută să-și scurteze timpul de regenerare. Mai mult, se mândrește și cu efect anti-catabolic.

Suplimentele de susținere a testosteronului sunt folosite în lumea fitnessului pentru a îmbunătăți performanța, a crește forța și a promova creșterea masei musculare. În plus, ele pot ajuta la menținerea nivelului optim de testosteron din sânge, deoarece acest hormon joacă un rol fundamental în multe procese biologice vitale. Afectează, de exemplu, mărimea și puterea mușchilor, oasele, precum și sănătatea reproducerii în general la bărbați.

În această categorie este prezentă și cofeina, care este considerată cel mai popular stimulent la nivel mondial. Este o alegere foarte populară pentru menținerea vigilenței și concentrării în timpul lucrului, studiului și a altor activități cotidiene sau sportive. Suplimentele nutritive cu conținut de cofeină sunt căutate și de sportivii care le iau înainte de antrenament. De obicei, vin sub formă de tablete sau capsule, dar le puteți găsi și ca parte a amestecurilor complexe de pre-antrenament.

Beta-Alanina acoperă produsele care conțin aminoacidul neesențial cu același nume. Este un precursor pentru sinteza carnozinei, care ajută la reducerea acidozei. Acest efect poate duce la întârzierea oboselii, a avea o experiența mai ușoară în timpul unui antrenament intens sau la prelungirea performanței sportive.

Și nu în ultimul rând, avem DAA care se clasează printre aminoacizii neesențiali și este asociat cu potențiale efecte benefice asupra sănătății reproductive la bărbați și asupra nivelului de testosteron din sânge, care sunt cruciale pentru sănătatea generală a bărbaților. Acest lucru se datorează faptului că afectează mărimea și forța mușchilor, densitatea osoasă și sănătatea reproductivă generală.

Alegeți din oferta noastră largă de suplimente de pre-antrenament și de susținere a testosteronului și simțiți-le efectele.

 Afișați mai puțin

4 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Categorii
 • Înlocuitori de steroizi (4)
 • DAA (1)
Producător
 1. GymBeam (39)
 2. ActivLab (16)
 3. OstroVit (11)
 4. Applied Nutrition (8)
 5. VemoHerb (7)
 6. Goldfield (6)
 7. Universal Nutrition (6)
 8. Amix (5)
 9. NOW Foods (5)
 10. Megabol (4)
 11. The Protein Works (4)
 12. Stacker2 (3)
 13. Cellucor (3)
 14. BSN (3)
 15. Optimum Nutrition (3)
 16. Mammut Nutrition (3)
 17. JNX (2)
 18. ProSupps (2)
 19. MuscleTech (2)
 20. Nutrend (2)
 21. Weider (2)
 22. Nutrex (1)
 23. VanaVita (1)
 24. BeastPink (1)
 25. PVL (1)
 26. Ghost (1)
Aromă
 1. fără aromă (2)
Gramaj (g)
 1. 90 g (1)
Culoare
 1. shadow (3)
 2. violet (1)
Capsule
 1. 30 caps. (2)
 2. 100 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (3)
 2. Pudră (1)
Amestec
 1. Mix (3)
 2. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (4)
Fără gluten (4)
Fără lactoză (4)
BIO (4)
Fără OMG (4)
Fără îndulcitori artificiali (4)
Fără ambalaj din plastic (4)
Fără aspartam (4)
 1. Testosterol 250 - Megabol
  Testosterol 250 - Megabol
  84%
  84 % (176)
  19,90Lei
 2. Biosterol - Megabol
  Biosterol - Megabol
  90%
  90 % (100)
  19,90Lei
 3. DAA-stin - Megabol
  DAA-stin - Megabol
  84%
  84 % (11)
  28,90Lei
 4. Dibencozide Magnum - Megabol
  Dibencozide Magnum - Megabol
  66%
  66 % (14)
  47,90Lei

4 Produse