Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Biosterol 36 caps - Megabol

Producător: Megabol
Evaluarea:
90 %

Biosterol este un supliment alimentar care servește drept înlocuitor natural al steroizilor. Conține saponine, fitosteroli și alcaloizi steroidieni, care vă ajută să vă atingeți obiectivele de fitness mai rapid și mai eficient.

În stoc
Preţ special   15,40 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Biosterol este un supliment alimentar cu saponine, fitosteroli și alcaloizi steroidoeni, care servește drept înlocuitor natural al steroizilor 

Biosterolul este un supliment alimentar de ultimă generație de tip "testosteron booster". Are un conținut ridicat de saponine care vă vor apropia mai mult de atingerea obiectivelor voastre de fitness. În organismul uman există căi metabolice relevante care sunt capabile de biosinteza substanțelor steroidice din saponine. Saponinele sunt compuși chimici de origine vegetală care modifică structura membranelor citoplasmatice astfel încât acestea sunt mai permeabile pentru substanțele organice. În același timp, saponinele se pot transforma în hormoni steroizi sau parahormone cu efect anabolic.

 

Biosterol

 

Împreună cu o dietă echilibrată, formula brevetată Biosterol vă va ajuta să faceți față antrenamentelor dificile și intense. Acest stimulent de testosteron trebuie luat în timpul antrenamentelor de volum și de forță, deoarece atunci este momentul potrivit pentru a crește nivelul de testosteron. Biosterol cu un conținut ridicat de saponine steroidiene este ideal ca un înlocuitor natural al steroizilor pentru sportivi.

 

Biosterol și avantajele sale

  • alternativă naturală la steroizi
  • conține saponine, fitosteroluri și alcaloizi steroidieni
  • este potrivit pentru antrenamente de volum și forță
  • este un ajutor eficient în atingerea obiectivelor de fitness

 

Biosterol

 

Ingrediente

Substanțe active (extracte): Nigellae fluidum, Capsici fluidum, Trigonellae fluidum, Myristicae liquidum, Glycyrhizate siccum, Cynarae fluidum.

 

Mod de administrare

Administrați 1-2 capsule dimineața după micul dejun. Biosterol trebuie administrat zilnic. Din cauza efectului stimulant, luați o doză în decurs de 18 ore. În zilele de antrenament, luați 1 capsulă împreună cu ultima masă înainte de antrenament. În cazul în care luați 2 capsule pe zi - administrați-le de două ori pe zi după mese.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 capsulă
Saponine200 mg
Fitosteroli66 mg
Alcaloizi steroidieni0,25 mg

 

Atenție

Biosterol nu este potrivit pentru femei și persoanele cu vârsta de sub 18 ani!

Recenzii clienți

Biosterol 36 caps - Megabol

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Biosterol 36 caps - Megabol
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

Biosterol 36 caps - Megabol

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul