Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Biosterol 36 caps - Megabol

Producător: Megabol
Evaluarea:
91 %

Biosterol este un supliment alimentar care servește drept înlocuitor natural al steroizilor. Conține saponine, fitosteroli și alcaloizi steroidieni, care vă ajută să vă atingeți obiectivele de fitness mai rapid și mai eficient.

Stoc epuizat
Preț estimat 15,40 Lei

Biosterol este un supliment alimentar cu saponine, fitosteroli și alcaloizi steroidoeni, care servește drept înlocuitor natural al steroizilor 

Biosterolul este un supliment alimentar de ultimă generație de tip "testosteron booster". Are un conținut ridicat de saponine care vă vor apropia mai mult de atingerea obiectivelor voastre de fitness. În organismul uman există căi metabolice relevante care sunt capabile de biosinteza substanțelor steroidice din saponine. Saponinele sunt compuși chimici de origine vegetală care modifică structura membranelor citoplasmatice astfel încât acestea sunt mai permeabile pentru substanțele organice. În același timp, saponinele se pot transforma în hormoni steroizi sau parahormone cu efect anabolic.

 

Biosterol

 

Împreună cu o dietă echilibrată, formula brevetată Biosterol vă va ajuta să faceți față antrenamentelor dificile și intense. Acest stimulent de testosteron trebuie luat în timpul antrenamentelor de volum și de forță, deoarece atunci este momentul potrivit pentru a crește nivelul de testosteron. Biosterol cu un conținut ridicat de saponine steroidiene este ideal ca un înlocuitor natural al steroizilor pentru sportivi.

 

Biosterol și avantajele sale

  • alternativă naturală la steroizi
  • conține saponine, fitosteroluri și alcaloizi steroidieni
  • este potrivit pentru antrenamente de volum și forță
  • este un ajutor eficient în atingerea obiectivelor de fitness

 

Biosterol

 

Ingrediente

Substanțe active (extracte): Nigellae fluidum, Capsici fluidum, Trigonellae fluidum, Myristicae liquidum, Glycyrhizate siccum, Cynarae fluidum.

 

Mod de administrare

Administrați 1-2 capsule dimineața după micul dejun. Biosterol trebuie administrat zilnic. Din cauza efectului stimulant, luați o doză în decurs de 18 ore. În zilele de antrenament, luați 1 capsulă împreună cu ultima masă înainte de antrenament. În cazul în care luați 2 capsule pe zi - administrați-le de două ori pe zi după mese.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 capsulă
Saponine200 mg
Fitosteroli66 mg
Alcaloizi steroidieni0,25 mg

 

Atenție

Biosterol nu este potrivit pentru femei și persoanele cu vârsta de sub 18 ani!

Recenzii clienți

Biosterol 36 caps - Megabol

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Biosterol 36 caps - Megabol
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Cod HS
21069098
Grup de arome
natural
Înălțime
7.00 cm
Lățime
10.00 cm
Lungime
4.00 cm
Greutate brută
0.05 kg
Număr de bucăți per pachet
70 buc.
Capsule
36 caps.
EAN
5907582338048
Formă
Capsule
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Biosterol 36 caps - Megabol

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul