Nutrend Alte ajutoare pentru reabilitare

Alte ajutoare pentru reabilitare de la producător Nutrend este o categorie cu accesorii pe care le puteți folosi pentru exerciții de reabilitare, recuperare și convalescență după accidentare. De exemplu, puteți găsi aici benzi kinesiologice, care sunt folosite pentru fixarea și stabilizarea zonelor problematice. Sunt utilizate în principal pentru mușchii încordați sau obosiți sau în cazurile de probleme ale articulațiilor, tendoanelor sau ligamentelor. Există și benzi de reabilitare, care sunt folosite în terapia flossing. Aceasta implică strângerea și ulterior eliberarea unei anumite părți a corpului, ceea ce are ca rezultat relaxarea intensă și fluxul de sânge către membru. Acest efect este utilizat în timpul procesului de recuperare după o accidentare sau înainte de antrenament.  

 Afișați mai multe

În plus, bandajele terapeutice Hot-Cold pentru genunchi sau glezne sunt, de asemenea, disponibile pentru a ajuta la rezolvarea problemelor legate de sistemul musculo-scheletic. Acestea pot fi încălzite sau răcite în funcție de caz și folosite ca o compresă pentru a sprijini recuperarea după o accidentare. Apoi este masca Hot-Cold cu efect de răcire sau de încălzire care poate fi utilă pentru a oferi o ușurare pentru cap și ochi.

De asemenea, este disponibilă și cada pentru baie cu gheață, ideală pentru oricine dorește să facă o baie cu gheață în orice moment, fără a fi nevoie să meargă la un râu sau un iaz. Puteți seta temperatura dispozitivului de răcire în funcție de nivelul vostru acceptat de imersiune în apă rece, făcând-o potrivită atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați. Apoi, pe vremea rece, vă puteți răsfăța în schimb cu o baie caldă. Sistemul poate încălzi apa până la 40 °C, permițându-vă să vă bucurați de căldură și relaxare. Este un produs ideal pentru oricine dorește să sprijine recuperarea și să obțină toate beneficiile terapiei cu apă rece.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (9)
 2. Nutrend (1)
 3. MUAY (1)
Volum (ml)
 1. 100 ml (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Categoria legală a produsului
Filtrează după
 1. Flexit Gold Gel - Nutrend
  Gel Flexit Gold - Nutrend
  100%
  100 % (3)
  42,90Lei

1 Produs