BeastPink Accesorii pentru excerciții

Accesorii pentru excerciții de la producător BeastPink - este o categorie de cadouri care va încânta atât sportivii amatori, cât și sportivii profesioniști de forță și anduranță care dau mereu tot ce e mai bun din ei atunci când fac sport. Cu toate acestea, nu veți găsi aici lucruri inutile pe care să se așterne praful într-un colț sau să servească drept umeraș pentru haine. Toate accesoriile fitness din această categorie sunt extrem de practice și vor ajuta la condimentarea rutinei de antrenament a partenerului, fraților sau părinților voștri. Acestea fiind spuse, unele accesorii fitness pot fi potrivite chiar și pentru bunicii activi. Mai simplu spus, aici veți găsi cadouri pentru bărbați și femei de toate vârstele.

Toate persoanele active vor aprecia cu siguranță orice tip de echipament care le va extinde sala de sport de acasă și le va condimenta rutina de antrenament. Sportivii care își antrenează forța se vor bucura de orice echipament care îi va aduce mai aproape de o siluetă mai puternică și mai musculoasă. Prin urmare, cel mai bun pariu ar fi ganterele, vestele cu greutăți sau, pur și simplu, greutăți pentru a face exercițiile mai dificile. Cu toate acestea, le vor fi utile și alte accesorii, cum ar fi mănuși sau curele, care îi vor ajuta s-și stabilizeze mușchii de bază și le vor permite să ridice o greutate mai mare.

Pentru toți iubitorii de yoga, Pilates și exerciții cu greutatea corpului, avem corzi de sărit, benzi fitness, mingi fitness, setul de antrenament tip suspensie și, bineînțeles, pad-uri, fără de care niciun antrenament acasă nu ar fi complet. Pentru ca un sportiv să poată oferi performanțe maxime în timpul antrenamentelor, nu trebuie să uite de hidratare. De aceea, am inclus sticle și shakere elegante în oferta noastră. În plus, puteți fi siguri că cei dragi își vor aminti de acest cadou de fiecare dată când îl folosesc în timp ce se antrenează.

Dacă doriți să puneți zâmbetul pe chipul celor dragi care urmează un stil de viață activ de Crăciun sau în orice moment al anului, atunci accesoriile fitness sunt alegerea potrivită.

Mai multe idei despre cum să vă echipați sala de sport de acasă puteți găsi în următorul articol: Accesorii pe care trebuie să le aveți în sala de sport de acasă.

Pentru a vă ajuta să alegeți alte cadouri, consultați articolul nostru: Sugestii privind cadourile de Crăciun pentru cei pasionați de fitness și de un stil de viață sănătos.

Afișați mai multe

7 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Șterge
Producător
 1. GymBeam (64)
 2. BeastPink (7)
 3. STRIX (3)
 4. VanaVita (2)
 5. SmartShake (2)
 6. Under Armour (1)
 7. Climaqx (1)
 8. GAIAM (1)
 9. Tesla (1)
Volum (ml)
 1. 500 ml (2)
Culoare
 1. mix (2)
 2. mentă (1)
 3. roz (1)
Preț
Filtrează după
 1. Šejker BeastPink Rose 500 ml - BeastPink
  Shaker BeastPink Rose 500 ml - BeastPink
  91%
  91 % (52)
  19,90Lei
 2. Set benzi elastice Booty Band - BeastPink
  Set benzi elastice Booty Band - BeastPink
  96%
  96 % (5)
  99,90Lei
 3. Benzi elastice Resistance Set - BeastPink
  Benzi elastice Resistance Set - BeastPink
  67%
  67 % (40)
  63,90Lei
 4. Yoga Mat Mint - BeastPink
  Saltea Yoga Mat Mint - BeastPink
  95%
  95 % (17)
  79,90Lei
 5. Prosop sport Lila Vibes - BeastPink
  Prosop sport Lila Vibes - BeastPink
  100%
  100 % (1)
  34,90Lei
 6. Yoga Mat Baby Pink - BeastPink
  Saltea Yoga Mat Baby Pink - BeastPink
  86%
  86 % (17)
  79,90Lei
 7. Sticlă Thirst Trap Bottle Gradient 500 ml - BeastPink
  Sticlă Thirst Trap Bottle Gradient 500 ml - BeastPink
  100%
  100 % (4)
  44,90Lei

7 Produse