Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vitamina D3 250 caps - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
98 %

Vitamina D3 este esentială pentru organismul uman. Aceasta ajută la bolile de oase, articulații, rinichi, și poate fi asociată cu activitatea respiratorie și cariile dentare. Un raport adecvat de vitamina D îmbunătățește starea sistemului imunitar, de asemenea a tiroidei, veți obține performanțe sportive excelente și uniforme. Un comprimat conține 500 UI de vitamina D3.

Stoc epuizat

Vitamina D3 - vitamina esentială, ce îmbunătățește starea sistemului imunitar, tiroida și sprijină performanțele atletice

Vitamina D3 este esentială pentru starea generală de sanătate, deficiența sa poate fi asociată cu boli ale oaselor, articulațiilor și rinichilor, activitatea respiratorie redusă, precum și cu cariile dentare. Cu un raport adecvat de vitamina D se îmbunătățește starea sistemului imunitar, de asemenea, a tiroidei, veți obține performanțe sportive excelente și uniforme.

  vitamina D3 scitec

 

Vitamina D este produsă în piele de lumina solară, razele UV în sine și intensitatea formării de vitamina D sunt determinate de mulți factori greu modificabili (sezon, localizare geografică, timp, vârsta, poluarea aerului, decolorarea pielii etc.). În consecință, în anumite perioade ale anului, furnizarea de vitamina D ca supliment alimentar, este necesară.


Vitamín D3 și beneficiile sale

  • o singură doză conține 500 UI de vitamina  D3
  • îmbunătățește starea de sanătate a oaselor, articulațiilor și rinichilor
  • susține sistemul imunitar
  • îmbunătățește funcția tiroidiană
 

Ingrediente

Colecalciferol, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, gelatină (capsule).


Dozare

Luați 1 capsulă pe zi, împreună cu alimente.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valoarea nutritivă1 doză (1 caps)
Vitamina D3 500 IU

 

Atenție persoanelor alergice: Produsul este fabricat într-o instalație care procesează lapte, soia, albuș de ou, gluten și arahide.

Recenzii clienți

Vitamina D3 250 caps - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Vitamina D3 250 caps - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Product detail
Categorii Vitamine
Întrebările clienților

Vitamina D3 250 caps - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul