Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vegan Meal Replacement - The Protein Works

Producător: The Protein Works

Vegan Meal Replacement reprezintă un înlocuitor vegan și o sursă de nutrienți cu un minim de calorii, grăsimi și zahăr. Vă puteți suplimenta perfect aportul de proteine din 5 surse vegetale, carbohidrați, fibre, dar și vitamine și minerale. Acesta este sățios și oferă energie în orice moment al zilei.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 02.10.2020
Preț estimat 65,90 Lei

Vegan Meal Replacement este un înlocuitor vegan al mâncărurilor - o sursă delicioasă de energie și nutrienți, cu un minim de calorii 

Vegan Meal Replacement este un înlocuitor vegan al alimentelor și reprezintă un mod practic și gustos de a vă suplimenta aportul de proteine, carbohidrați, fibre, precum și vitamine și minerale. Fiecare doză conține nutrienți importanți cu doar 221 de calorii și o cantitate minimă de zahăr și grăsimi. Amestecul de proteine este format din 5 surse vegetale - izolat proteic de mazăre și soia, proteine din orez brun, cânepă și proteine din floarea-soarelui BIO. Suplimentul include un amestec de vitamine și minerale, printre care și fier, zinc, magneziu, vitamine din grupul B, vitamina C sau E. Înlocuitorul vegan reprezintă o sursă gustoasă de nutrienți concepută nu doar pentru persoanele vegane. Prin urmare, pregătiți-vă un shake plin de nutrienți care vă va lăsa senzația perfectă de sațietate și vă va oferi energie în timpul zilei. 

 

Vegan Diet Meal Replacement - The Protein Works

 

Vegan Meal Replacement și beneficiile sale 

  • înlocuitor vegan al alimentelor 
  • este o sursă delicioasă de proteine, carbohidrați, vitamine și minerale
  • are o cantitate minimă de calorii, zahăr și grăsimi 
  • proteinele provin din 5 surse vegetale
  • oferă senzația perfectă de sațietate și oferă multă energie 
  • are un gust delicios

 

Ingrediente

Aromă fină de ciocolată: Amestec de proteine (izolat proteic din mazăre, izolat proteic din soia, proteină din orez brun, proteină din cânepă, proteină organică din floarea-soarelui), ovăz, maltodextrină, inulină, pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, amestec de vitamine și minerale TPW™ (citrat de potasiu, clorură de sodiu, potasiu dihidrogen, fosfat de magneziu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic), pudră de in, aromă, stabilizator (gumă de xantan), sare, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de căpșune și frișcă: Amestec de proteine (izolat proteic din mazăre, izolat proteic din soia, proteină din orez brun, proteină din cânepă, proteină organică din floarea-soarelui), ovăz, maltodextrină, inulină, amestec de vitamine și minerale TPW™ (citrat de potasiu, clorură de sodiu, potasiu dihidrogen) potasiu, oxid de magneziu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, pudră de in, aromă, colorant natural (roșu de sfeclă), stabilizator (gumă de xantan), sare, îndulcitor (sucraloză).

Aromă de vanilie: Amestec de proteine (izolat proteic din mazăre, izolat proteic din soia, proteină din orez brun, proteină din cânepă, proteină organică din floarea-soarelui, ovăz, maltodextrină, inulină, amestec de vitamine și minerale TPW™ (citrat de potasiu, clorură de sodiu, fosfat dihidrogen), oxid de magneziu, vitamina C, gluconat de zinc, pirofosfat feric, acetat de vitamina E, iodură de potasiu, vitamina B3, selenit de sodiu, acetat de vitamina A, vitamina B5, gluconat de cupru, sulfat de mangan monohidrat, D-biotină, vitamina B12, vitamina D2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B2, acid folic, pudră de in, aromă, stabilizator (gumă de xantan), sare, îndulcitor (sucraloză).

 

Mod de administrare

Vă recomandăm să consumați 1-2 porții pe zi. Adăugați 65 g de pulbere (1,5 cupe gri) la 300 - 350 ml de apă sau lapte vegetal, amestecați într-un shaker și consumați. Puteți înlocui până la 2 mese pe zi pentru a promova o pierdere în greutate sănătoasă. 

 

Tabelul valorilor nutriționale 

Valori nutriționale (aromă fină de ciocolată) în 100 g1 porție (65 g)
Valoare energetică1401 kJ / 3337kcal916 kJ / 219 kcal
Grăsimi4.2 g2.8 g
 din care saturate1 g0.7 g
Carbohidrați42 g27 g
 din care zaharuri4.8 g3.1 g
Fibre15 g10 g
Proteine31 g20 g
Sare0.8 g0.5 g
Valori nutriționale (aromă de căpșune și frișcă) în 100 g1 porție (65 g)
Valoare energetică1451 kJ / 347 kcal943 kJ / 226 kcal
Grăsimi3.9 g2.5 g
 din care saturate0.7 g0.4 g
Carbohidrați41 g27 g
 din care zaharuri4.8 g3.1 g
Fibre14 g9.3 g
Proteine33 g22 g
Sare1 g0.65 g
Valori nutriționale (aromă de vanilie) în 100 g1 porție (65 g)
Valoare energetică1421 kJ / 340 kcal924 kJ / 221 kcal
Grăsimi3.7 g2.4 g
 din care saturate0.7 g0.4 g
Carbohidrați40 g26 g
 din care zaharuri4.8 g3.1 g
Fibre14 g9 g
Proteine33 g21 g
Sare1.05 g0.68 g

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Depozitați produsul într-un loc uscat și răcoros. Producătorul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea și stocarea necorespunzătoare a produsului.

Informații referitoare la alergeni: preparat într-o unitate ce poate procesa și ouă, lapte, nuci, susan, alune, pește, crustacee și produse din grâu. Alergenii sunt indicați cu caractere aldine în ingredientele produsului.

Recenzii clienți

Vegan Meal Replacement - The Protein Works

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Vegan Meal Replacement - The Protein Works
Rating-ul dvs

Aromă

Etichetele produselor
Nou
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Înălțime
21.00 cm
Lățime
5.50 cm
Lungime
18.00 cm
Greutate brută
0.53 kg
Număr de bucăți per pachet
25 buc.
Greutate netă
0.50 kg
Cod HS
21061080
EAN
5060455517961
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără OMG
Nu
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Metoda de prelucrare a proteinelor
Izolat
Sursă proteică
Multi-componentă
Bio
Nu
Fără gluten
Nu
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Vegan Meal Replacement - The Protein Works

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul