Tricou Vertical Black - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Vertical Black de culoare neagră cu mâneci scurte, este ideal pentru fitness și ținuta casual. Este fabricat din material de calitate, 100% bumbac prespălat și are un design foarte simplu. Conține inscripția pe verticală "GymBeam", care îi conferă personalitate.

Indisponibil pe termen lung

Vertical Black: tricou simplu cu o inscripție pe verticală, ideal pentru fitness

Tricoul Vertical Black, pur și simplu îl veți adora. Nu numai datorită materialului din care este fabricat - 100% bumbac prespălat, ci și datorită design-ului simplu. Acest tricou cu mâneci scurte, conține inscripția pe verticală de culoare gri "GymBeam", care îi conferă personalitate. Datorită propietăților materialului, este ideal pentru fitness dar și pentru ținuta casual

 

Pentru cine este potrivit tricoul Vertical?

Este ideal pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă și fabricate din materiale de calitate, cum ar fi bumbacul prespălat 100% și care adoptă stilul modern.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 48 cm 53 cm 59 cm 64 cm
Lungimea 71 cm 73 cm 74 cm 79 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscătorul de rufe, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul de rufe nu este recomandat. 

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Vertical Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Vertical Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul