Tricou Strength Bleumarin Galben - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Strength de culoare bleumarin pentru cei ce muncesc pentru ei înșiși, pentru a deveni mai buni. Acest tricou elegant conține inscripția "You can´t fake strength" în alb, cu traducerea "Nu poți falsifica forța"  și este fabricat din bumbac 100% pre-spălat, care este mai gros. Potrivit pentru exerciții fizice, dar și pentru utilizarea de zi cu zi. Tricoul stilat este în pas cu moda și iese în evidență pe corpul dvs. de atlet.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Strength, cu inscripția concisă "Nu poți falsifica forța", ideal pentru antrenamentul intens

Tricoul Strength de culoare bleumarin pentru cei care cred în munca grea și muncesc pentru sine, pentru a deveni mai buni. Acest tricou elegant  gri conține pe piept cuvintele "You can´t fake strength"însemnând "Nu poți falsifica forța", iar pe spate cuvintele "I got 99 problems but weights aint one". Este făcut din 100% bumbac, prespălat (cu o greutate de bază de 185 g / m2), care este un material foarte bun datorită proprietăților sale și este potrivit pentru exercitii fizice, dar și pentru utilizarea de zi cu zi. Acest stil de tricou este la modă, cu mâneci dublu cusute și supliment la tiv, nu provoacă reacții alergice la transpirație. Tricoul nu este mulat pe corp.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Strength?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor și să devină mai buni.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Lungimea  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 113c-xxl
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri
Alte categorii Îmbrăcăminte fitness
Îmbrăcăminte sport pentru bărbați

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Strength Bleumarin Galben - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Strength Bleumarin Galben - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul