Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Hard Work White Blue - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Hard Work de culoare albă și cu inscripția "Hard Work Beats Talent", este un "must have" în garderoba celor care cred în munca grea. Acesta este fabricat din bumbac prespălat 100% și este potrivit pentru ținuta casual sau pentru sala de sport, în plus nu provoacă reacții alergice ca urmare a transpirației.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 23,90 Lei

Hard Work Grey cu o inscripție trendy - un tricou special creat pentru cei care cred în munca grea

Tricoul Hard Work de culoare albă și cu o inscripție trendy, este un "must have"  în garderoba celor care cred în munca grea. Are inscripționat cu litere albastre "Hard Work Beats Talent", care semnifică faptul că "munca grea depășește talentul". Acest tricou alb este fabricat din bumbac pre-spălat 100%, un material de calitate superioară și este potrivit atât pentru ținuta casual, cât și pentru activitățile sportive. Drept urmare, nu provoacă reacții alergice ca urmare a transpirației. Tricoul are o talie dreaptă.

                    

Pentru cine este potrivit tricoul Hard Work?

Tricoul a fost creat pentru toți bărbații și sportivii care își doresc haine realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi bumbac 100% care nu se strânge și în același timp nu irită. Cei care îl poartă vor arăta tuturor faptul că ei încă mai cred în munca grea. 

          

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Lungimea 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

  

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30°C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe față sau pe imprimeu. A se pune în mașina de uscat rufe doar în cazul în care doriți să îl micșorați, altfel nu este recomandată această metodă de uscare.

Recenzii clienți

Tricou Hard Work White Blue - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Hard Work White Blue - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
042f-s
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Hard Work White Blue - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul