Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Greatness Negru Verde Neon - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Greatness este pentru cei care muncesc pentru ei înșiși, pentru a deveni mai buni. De asemenea, are inscripția "Strive for Greatness".  Acest elegant tricou negru este fabricat din 100% bumbac prespălat. Ideal pentru antrenament, dar poate fi folosit în utilizarea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 47,90 Lei

Tricoul Greatness - cu inscripția de culoare verde neon, pentru cei care doresc să fie mai buni

Tricoul Greatness este un "must have"  în garderoba celor care cred în munca grea și lucrează pe cont propriu pentru a deveni mai buni. Acest tricou negru care pe piept conține cuvintele "Strive for Greatness", însemnând "să depună eforturi pentru excelență, forță, putere, splendoare" . Tricoul este făcut din 100% bumbac pre-spaălat, (cu o greutate de bază de 185 g / m2), care este un material foarte bun datorită proprietăților sale și este potrivit pentru exercitiile fizice, dar poate fi folosit la uzul de zi cu zi. Acest tricou este stilat după mușchii dvs. cu mâneci dublu cusute și tiv dublu și nu provoacă reacții alergice la transpirație. Tricoul are un decolteu. Tricoul pur și simplu iese în evidență pentru că se mulează pe corpul dvs.

 

Tricou Greatness Black Neon Green - GymBeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Greatness?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate, cum ar fi 100% bumbac care nu se strânge, și în același timp nu irită pielea. Ei vor să arate lumii că munca grea te face să devii mai bun.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 44 cm47 cm52 cm58 cm63 cm
Lungimea 69 cm73 cm76 cm79 cm83 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Greatness Negru Verde Neon - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Greatness Negru Verde Neon - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
9000000148222
Cod HS
61091000
Categoria principală

Atenție:

Alergenii sunt indicați cu litere îngroșate în lista ingredientelor
Poate conține urme de gluten, ouă, nuci și alune.
Produsul nu conține alergeni.
Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Greatness Negru Verde Neon - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul