Tricou Greatness Negru Verde Neon - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Greatness este pentru cei care muncesc pentru ei înșiși, pentru a deveni mai buni. De asemenea, are inscripția "Strive for Greatness".  Acest elegant tricou negru este fabricat din 100% bumbac prespălat. Ideal pentru antrenament, dar poate fi folosit în utilizarea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Greatness - cu inscripția de culoare verde neon, pentru cei care doresc să fie mai buni

Tricoul Greatness este un "must have"  în garderoba celor care cred în munca grea și lucrează pe cont propriu pentru a deveni mai buni. Acest tricou negru care pe piept conține cuvintele "Strive for Greatness", însemnând "să depună eforturi pentru excelență, forță, putere, splendoare" . Tricoul este făcut din 100% bumbac pre-spaălat, (cu o greutate de bază de 185 g / m2), care este un material foarte bun datorită proprietăților sale și este potrivit pentru exercitiile fizice, dar poate fi folosit la uzul de zi cu zi. Acest tricou este stilat după mușchii dvs. cu mâneci dublu cusute și tiv dublu și nu provoacă reacții alergice la transpirație. Tricoul are un decolteu. Tricoul pur și simplu iese în evidență pentru că se mulează pe corpul dvs.

 

Tricou Greatness Black Neon Green - GymBeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Greatness?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate, cum ar fi 100% bumbac care nu se strânge, și în același timp nu irită pielea. Ei vor să arate lumii că munca grea te face să devii mai bun.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Lungimea  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe impreimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000000148222
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri
Alte categorii Îmbrăcăminte fitness
Îmbrăcăminte sport pentru bărbați

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Greatness Negru Verde Neon - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Greatness Negru Verde Neon - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul