Tricou Beyond Limits Charcoal Black - GymBeam

Evaluarea:
75 % of 100
75 % (3)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Beyond Limits Charcoal Black se potrivește oricărui atlet, culturist si powerlifter, care știe de ce este nevoie pentru a-și depăși propriile limite. Tricoul este astfel conceput pentru a vă scoate în evidență mușchii dezvoltați. Imprimeul elegant, în combinație cu materialul de calitate, îl face nu doar un tricou pentru antrenament, dar, de asemenea, și pentru ținute casual.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Beyond Limits: pur și simplu pentru antrenament, pentru cei care știu ce trebuie sa facă pentru a-și depăși propriile limite

Tricoul Beyond Limits Charcoal Black cărbune se potrivește oricărui atlet, culturist si powerlifter care știe de ce este nevoie pentru a-și depăși propriile limite. Are un design perfect la talie, umeri și mâneci, astfel încât vă evidențiază mușchii dezvoltați. Mulți spun că le place să îl poarte la antrenamente intense deoarece ii motivează. Cu siguranță tricoul vă va fi de folos în sala de forță. În plus, foarte bine îl puteți purta și la o plimbare în stil casual.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Beyond Limits?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și depășească limitele.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria legală a produsului Îmbrăcăminte îmbrăcăminte
Sezonalitate Sezonier
Categoria principală Tricouri
Alte categorii Îmbrăcăminte fitness
Îmbrăcăminte sport pentru bărbați
Reduceri îmbrăcăminte bărbați
Recenzii clienți Tricou Beyond Limits Charcoal Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Beyond Limits Charcoal Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul