Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Trans-X Professional 1816 - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Trans-X Professional este un amestec avansat format din 5 tipuri de creatină de top și alte substanţe active, precum complexul de glutamină, arginină, beta-alanină, izoleucină și acid folic. Trans-X este un complex de generația a treia, care asigură creșterea volumului celulelor. Crește performanța, susţine dezvoltarea musculară, reduce senzaţia de epuizare și oboseală din timpul antrenamentelor și contribuie la sinteza proteinelor.

Stoc epuizat
Preț estimat 123,80 Lei

Trans-X Professional – un amestec complex format din 5 tipuri de creatină de top și îmbogățit cu glutamină și arginină, pentru creşterea performanţei şi dezvoltarea masei musculare 

Trans-X Professional este un amestec avansat format din 5 tipuri de creatină de top pentru creşterea performanţei, susţinerea dezvoltării masei musculare şi a explozivităţii pe durata antrenamentului. Conţine renumitul “Attack” Multi-Creatine matrix (5 tipuri de creatină), "G-Bomb"matrix cu diferite forme de glutamină, L-arginină (o substanță de bază pentru producția de NO - oxid nitric), beta-alanină pentru producerea carnosinei, AKG, extract de pepene acru, acid alfa-lipoic, 4-hidroxizoleucină și multe alte ingrediente active renumite.

 

Trans-X Professional - Scitec Nutrition

 

Amestecul conține substanțe pentru stimularea nivelului de insulină și suplimentarea depozitelor de carbohidrați (glicogen muscular), precum dextroză (care are un indice glicemic ridicat). Produsul Trans-X Professional este îmbogăţit cu acid folic, care ajută la reducerea senzaţiei de epuizare și oboseală, la sinteza proteinelor și la funcționarea corectă a sistemului imunitar.

 

Trans-X Professional şi beneficiile sale

  • un amestec ce conține mai multe tipuri de creatină de top
  • susţine performanţa, creşterea musculară şi explozivitatea în timpul antrenamentelor
  • este îmbogăţit cu glutamină, l-arginină și beta-alanină
  • previne oboseala şi susţine sistemul imunitar 

 

Ingrediente

Aromă blood orange: Dextroză, creatină monohidrată, aromă (portocale roşii), regulator de aciditate (acid citric), Beta-alanină, L-glutamină, agent antiaglomerant (fosfat de calciu), taurină, L-arginină de bază, acid L-glutamic, L-glutamină micronizată, fosfat de magneziu dibazic, Momordica charantia (fruct) extract 15:1, citrat de creatină, creatină monohidrată micronizată, creatină anhidră, creatină piruvat, acid alfa-lipoic, fosfat dipotasic, fosfat de monopotasiu, L-alanină, L-ornitină HCl, coloranţi (E124, E110), alfa-cetoglutarat de calciu, extract de Trigonella foenum-graecum (semințe) 20%, acid pteroilmonoglutamic.

 

Mod de administrare

Pe durata fazei de încărcare (în primele 7 zile de utilizare) administraţi maxim 2 porții/zi (200 g), prima porție după trezire și a doua porție după antrenament. Pe durata fazei de menţinere administraţi maxim 1 porție/zi (100 g) după antrenament sau 1 porție după trezire, în cazul zilelor fără antrenament. 

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriționale (aromă blood orange)1 porție (100 g)
Calorii300 kcal
Grăsimi0 g
 din care saturate0 g
Carbohidrați75 g
 din care zaharuri75 g
Proteine0
Sare0 g
“ATTACK!” Multi-Creatine Matrix12000 mg
Creatină monohidrată, MicronTech creatină monohidrată micronizată, piruvat de creatină, citrat de creatină, creatină anhidră (10567 mg)
Proprietary “G-BOMB” Matrix2200 mg
L-glutamină (1150 mg), L-glutamină micronizată (500 mg), Acid L-glutamic (500 mg), L-alanină (50 mg), Acid pirolil-L-glutamic (330 mcg)
Beta alanină1600 mg
“HEMO-NO” Matrix1000 mg
L-arginină (940 mg), L-ornitină HCl (50 mg), alfa-ketoglutarat de calciu - AKG (10 mg)
Taurină1000 mg
TRANS-X PROFESSIONAL Support Complex250 mg
Extract de pepene acru (150 mg), acid alfa-lipoic (90 mg), extract de schinduf - 20% 4-Hidroxiizoleucină (10 mg)
Active PHOSPHATE Complex350 mg
Fosfat de magneziu (200 mg), acid fosfat de potasiu (90 mg), dihidrogenfosfat de potasiu (60 mg)

 

Atenţie

Produsul nu înlocuiește o dietă variată și un stil de viață sănătos! Nu lăsați la îndemâna copiilor mici!


Informații pentru persoanele alergice: Produsul poate conține urme de proteine din lapte, soia şi ouă, gluten, arahide, alune, pește și fructe de mare!

Recenzii clienți

Trans-X Professional 1816 - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Trans-X Professional 1816 - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
728633100965
Grup de arome
fruct
Înălțime
27.00 cm
Lățime
16.00 cm
Lungime
16.00 cm
Greutate brută
2.02 kg
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Pudră
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Trans-X Professional 1816 - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul