VanaVita Suplimente pe bază de plante

Suplimente pe bază de plante de la producător VanaVita este o categorie care conține adaptogeni, antioxidanți și diverse forme de extracte din plante care se mândresc cu multe efecte benefice asupra corpului uman, asupra sănătății și asupra vitalității generale. Astfel, atât bărbații, cât și femeile pot alege un anumit produs care îi va ajuta să-și atingă un anumit scop.

 

Dacă doriți să vă protejați celulele de stresul oxidativ si de îmbătrânirea lor prematură, atunci ar trebui să optați pentru Rutină, Tart Cherry, Licopen sau Luteină, care sunt cunoscute pentru conținutul lor ridicat de antioxidanți. În plus, licopenul și luteina sunt destinate și persoanelor care doresc să-și mențină vederea. Suplimentele din plante pot contribui, de asemenea, la bunăstarea mentală. Adaptogeni precum ginseng și Rhodiola rosea sunt alegerea perfectă, deoarece pot ajuta la gestionarea stresului și, astfel, și la creșterea rezistenței organismului.

 Afișați mai multe

Dacă doriți să vă îmbunătățiți concentrarea, atunci guarana merită cu siguranță atenția voastră. Datorită conținutului său natural de cofeină, vă oferă un boost de energie înainte de orice performanță fizică sau mentală. Prin urmare, este foarte populară în rândul sportivilor și managerilor de top, care trebuie să fie constant concentrați și pregătiți pentru orice. Dar poate că unii dintre voi tânjesc în schimb după pace și bunăstare mentală. Dacă și voi vă numărați printre ei, Valeriana (Valeriana officinalis) vă poate fi cu siguranță de ajutor, fiind o plantă cu efecte calmante. Prin urmare, este populară în rândul persoanelor care au probleme cu somnul, duc o viață stresantă, dar și a celor care doresc să-și limpezească mintea și să-și relaxeze corpul, indiferent de motiv. În special femeile vor aprecia cu siguranță posibilul ei efect de a elimina simptomele neplăcute ale sindromului premenstrual.

 

Și nu am uitat nici de suplimentele din plante pentru bărbați. Mai presus de toate, vor aprecia beneficiile unei plante numite schinduf. Conține substanțe active care sunt în prezent cercetate pentru posibilul lor efect asupra creșterii testosteronului, libidoului și îmbunătățirii calității vieții sexuale. Apoi, Saw Palmetto poate ajuta la armonizarea generală a sănătății bărbaților. După cum puteți vedea, suplimentele din plante pot avea o mulțime de efecte pozitive asupra corpului uman. Suplimentarea lor este, așadar, una dintre cele mai naturale modalități de a vă ajuta organismul cu o concentrare mai bună, un somn liniștit, suport psihic, reducerea stresului și sănătate și vitalitate generală. Dacă doriți să aflați mai multe despre adaptogeni, consultați articolul nostru Adaptogenii: Substanțe naturale care ajută la gestionarea stresului.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (38)
 2. NOW Foods (8)
 3. OstroVit (5)
 4. ActivLab (3)
 5. VanaVita (1)
 6. Purasana (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 90 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Mix (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. BIO (1)
 2. Vegan (1)
 3. RO - VANAVITA (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. BIO Turmeric + Ghimbir - VanaVita
  BIO Turmeric + Ghimbir - VanaVita
  93%
  93 % (9)
  53,90Lei

1 Produs