Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

STB BCAA Workout 400 g - ActivLab

Producător: ActivLab
Evaluarea:
80 %

STB BCAA Workout este un mijloc pentru creşterea forţei şi a luptei contra oboselii. Datorită combinaţiei de aminoacizi bcaa cu un lanţ ramnificat şi o gamă de minerale, acest supliment are un efect sinergic cu scopul de a îmbunătăţii calitatea şi durata antrenamentului. În plus adaosul de beta-alanină oferă posibilitatea unui antrenament mai intens.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 66,90 Lei

STB BCAA Workout creşte fosţa, rezistenţa şi oferă posibilitatea unui antrenament mai intens

STB BCAA Workout sunt aminoacizi cu un lanţ ramnificat şi în acelaşi timp un mijloc pentru creşterea forţei şi a luptei contra oboselii. În combinaţie cu substanţele care susţin stimularea prezintă rezultate evidente chiar după prima utilizare. Stimulentele utilizate oferă posibilitatea de a ameliora rapid senzaţia de oboseală. Aminoacizi cu un lanţ ramnificat BCAA şi suplimentarea lor este crucială pentru fiecare sprotiv! BCAA formează aprox 30% din masa musculară.  În timpul lipsei de glucoză sau în timpul unui antrenament intens are loc consumul direct de BCAA. Putem preveni această situaţie oferind corpului o doză de aminoacizi cu un lanţ ramnificat pe cale exterioară. Adaosul de beta-alanină oferă posibilitatea unui antrenament mai intens.


STB BCAA Workout


Un produs complex care are proporţii perfect echilibrate de aminoacizi cu un lanţ ramnificat, care conţin în plus alte materii cu un efect sinergic şi cu scopul de a îmbunătăţii calitatea şi durata antrenamentului. Combinaţia concepută de aminoacizi asigură dezvoltarea ţesutului muscular şi oferă o rezervă potrivită de energie în timpul unui antrenament intens.

 

BCAA Workout şi beneficiile sale

  • creşte forţa şi rezistenţa
  • creşte fluxul sanguin la nivelul muscular
  • combate oboseala

 

Ingrediente

L-leucină, beta-alanină, L-valină, L-izoleucină, L-arginină, regulator de aciditate: acid citric, aroma, îndulcitor: E955, coloranţi: E104 (aromă de lămâie și portocale), E110 (aromă de grapefruit și portocale). E124 (aromă de grapefruit și cireșe).

 

Dozare

Se recomandă administrarea unei doze (10 g) dimineaţa pe stomacul gol şi cu 20 de minute înainte de antrenament. Dizolvaţi în 250 - 300 ml de apă sau într-o băutură preferată.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (10 g)
L-leucină 3 g
L-izoleucină 1,5 g
L-vaină 1,5 g
Beta-alanină 2 g
L-arginină 1 g 

 

Atenţie

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu este destinat femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Feriţi de accesul direct a razelor solare. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!
Atenţionare alergeni: fabricat cu ajutorul echipamentelor ce prelucrează produsele care conţin lapte, ouă, soia, grâu, crustacee, grăsime de peşte, alune şi arahide.

Recenzii clienți

STB BCAA Workout 400 g - ActivLab

Evaluarea globală a produsului

80%
80%
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile STB BCAA Workout 400 g - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:STB BCAA Workout 400 g - ActivLab
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Greutate brută
0.51 kg
EAN
5907368807546
Lungime
15.50 cm
Lățime
12.50 cm
Înălțime
12.50 cm
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

STB BCAA Workout 400 g - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul