STB BCAA Workout 400 g - ActivLab

Evaluare:
80 % of 100
80 % (2)
Producător: ActivLab

STB BCAA Workout este un mijloc pentru creşterea forţei şi a luptei contra oboselii. Datorită combinaţiei de aminoacizi bcaa cu un lanţ ramnificat şi o gamă de minerale, acest supliment are un efect sinergic cu scopul de a îmbunătăţii calitatea şi durata antrenamentului. În plus adaosul de beta-alanină oferă posibilitatea unui antrenament mai intens.

Indisponibil pe termen lung

STB BCAA Workout creşte fosţa, rezistenţa şi oferă posibilitatea unui antrenament mai intens

STB BCAA Workout sunt aminoacizi cu un lanţ ramnificat şi în acelaşi timp un mijloc pentru creşterea forţei şi a luptei contra oboselii. În combinaţie cu substanţele care susţin stimularea prezintă rezultate evidente chiar după prima utilizare. Stimulentele utilizate oferă posibilitatea de a ameliora rapid senzaţia de oboseală. Aminoacizi cu un lanţ ramnificat BCAA şi suplimentarea lor este crucială pentru fiecare sprotiv! BCAA formează aprox 30% din masa musculară.  În timpul lipsei de glucoză sau în timpul unui antrenament intens are loc consumul direct de BCAA. Putem preveni această situaţie oferind corpului o doză de aminoacizi cu un lanţ ramnificat pe cale exterioară. Adaosul de beta-alanină oferă posibilitatea unui antrenament mai intens.


STB BCAA Workout


Un produs complex care are proporţii perfect echilibrate de aminoacizi cu un lanţ ramnificat, care conţin în plus alte materii cu un efect sinergic şi cu scopul de a îmbunătăţii calitatea şi durata antrenamentului. Combinaţia concepută de aminoacizi asigură dezvoltarea ţesutului muscular şi oferă o rezervă potrivită de energie în timpul unui antrenament intens.

 

BCAA Workout şi beneficiile sale

  • creşte forţa şi rezistenţa
  • creşte fluxul sanguin la nivelul muscular
  • combate oboseala

 

Ingrediente

L-leucină, beta-alanină, L-valină, L-izoleucină, L-arginină, regulator de aciditate: acid citric, aroma, îndulcitor: E955, coloranţi: E104 (aromă de lămâie și portocale), E110 (aromă de grapefruit și portocale). E124 (aromă de grapefruit și cireșe).

 

Dozare

Se recomandă administrarea unei doze (10 g) dimineaţa pe stomacul gol şi cu 20 de minute înainte de antrenament. Dizolvaţi în 250 - 300 ml de apă sau într-o băutură preferată.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (10 g)
L-leucină 3 g
L-izoleucină 1,5 g
L-vaină 1,5 g
Beta-alanină 2 g
L-arginină 1 g 

 

Atenţie

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu este destinat femeilor în timpul sarcinii sau alăptării. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Feriţi de accesul direct a razelor solare. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!
Atenţionare alergeni: fabricat cu ajutorul echipamentelor ce prelucrează produsele care conţin lapte, ouă, soia, grâu, crustacee, grăsime de peşte, alune şi arahide.

Detalii produs
EAN 5907368807546
Vegan Nu
Categoria principală BCAA
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Amestec Mix
Cod HS 01019000: - Ostatné
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 12.50 cm
Lățime 12.50 cm
Lungime 15.50 cm
Greutate brută 0.51 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Aminoacizi
Stimulente
Stimulente de pre-antrenament

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți STB BCAA Workout 400 g - ActivLab
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:STB BCAA Workout 400 g - ActivLab
Rating-ul dvs
Príchuť Preț În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul