Slim Queen Pro - GYMQUEEN

Evaluare:
100 % of 100
100 % (5)
Producător: GYMQUEEN

Slim Queen Pro este un amestec unic de proteine din zer, vitamine atent selectate, minerale și culturi probiotice sănătoase. Cu un conținut ridicat de proteine, contribuie la creșterea și menținerea masei musculare care, la rândul său, ajută la arderea unor cantități mai mari de calorii. Această băutură este favorita din toate timpurile, în special în rândul femeilor care încearcă să piardă excesul de grăsime.

Indisponibil pe termen lung

Slim Queen Pro - un amestec unic de proteine din zer și alte ingrediente concepute pentru femeile care doresc să slăbească

Slim Queen Pro este o băutură instant concepută special pentru femeile care încearcă să slăbească și să aibă grijă de aspectul lor general. Datorită conținutului bogat de proteine din zer, amestecul este bogat în proteine. Are un efect asupra menținerii și creșterii masei musculare care, la rândul său, ajută la arderea mai multor calorii decât țesutul adipos. Cu toate acestea, o dietă poate face mai dificilă menținerea masei musculare, ceea ce face crucial aportul suficient de proteine. În plus, proteinele se mândresc cu cel mai mare efect sățios dintre toți macronutrienții, pe care cu siguranță îl veți aprecia, mai ales dacă suferiți de sentimente recurente de foame în timpul pierderii în greutate. Băutura nu conține zahăr adăugat, dar conține fibre importante pentru o digestie corectă. Pentru a promova în continuare o digestie sănătoasă, ingredientele includ și bacterii probiotice, care ajută la menținerea unui mediu optim al microflorei intestinale. Și dacă suferiți de intoleranță la lactoză, veți aprecia cu siguranță enzima lactază, care ajută la descompunerea zahărului din lapte în carbohidrați simpli și îmbunătățește digestibilitatea acestuia.

                                                                                            

Mai mult, printre ingrediente veți găsi și hialuronat de sodiu, cunoscut și sub numele de sare de sodiu a acidului hialuronic. Acesta din urmă este deosebit de popular în rândul femeilor care doresc să aibă o piele mai bine hidratată, cu un aspect sănătos și tânăr. Produsul conține, de asemenea, întreaga gamă de vitamine și minerale benefice. De exemplu, are vitamina A, care menține o piele sănătoasă, sau vitamina E, care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Vitamina C are, de asemenea, un rol important și contribuie la producerea corectă de colagen și la funcționarea optimă a pielii. Dacă nu am avea această vitamină în corpul nostru, acesta nu ar putea produce colagen. Acest lucru ar putea duce la scăderea elasticității pielii, la mai multe riduri și la alte simptome negative. Zincul și seleniul contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor. În cele din urmă, vitaminele B6, B5 și B3 contribuie la reducerea oboselii și epuizării.

                                                          

Toate acestea fac din Slim Queen Pro o băutură complexă, concepută pentru toate femeile care doresc să slăbească și, în același timp, să aibă grijă de o digestie sănătoasă, păr și unghii de calitate și o piele hidratată și tânără. Amestecul este ușor de preparat. În plus are un gust delicios și păcătos, care vă va satisface pofta de dulce la perfecțiune.

                                                                                                                  

Slim Queen Pro & beneficiile sale

  • băutură instant cu ingrediente atent selectate
  • bogată în proteine
  • nu conține zahăr adăugat
  • concepută pentru femeile care doresc să slăbească și să promoveze un aspect sănătos
  • ideală pentru susținerea digestiei
  • contribuie la sănătatea oaselor, părului, unghiilor și pielii
  • afectează producția de colagen
  • ajută la reducerea oboselii și epuizării
  • are un gust delicios
  • ușor de preparat

                                                

Ingrediente

Aromă de vanilie: 35% proteine din zer (conține emulgator: lecitină), maltodextrină, emulgator (lecitină din soia), 10% proteine din lapte (conține emulgator: lecitină), agenți de îngroșare (konjac, gumă xantan), aromă, carbonat de magneziu, carbonat de calciu, sare , lactază, citrat de potasiu, hialuronat de sodiu, acid L-ascorbic, îndulcitor (sucraloză), gluconat de zinc, culturi probiotice (Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus), sulfat de fier, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamidă,acetat de retinil, D-pantotenat de calciu, gluconat de cupru, gluconat de mangan, sulfat de mangan, cianocobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, filochinonă, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, selenit de sodiu, D-biotină.

Aromă de ciocolată: proteine din zer (conține emulgator: lecitină), maltodextrină, emulgator (lecitină din soia), cazeinat de calciu (conține lapte, conține emulgator: lecitină), 8,7% cacao pudră cu conținut redus de grăsime, agent de îngroșare (konjac, xantan), aromă, carbonat de magneziu, carbonat de calciu, sare, lactază, citrat de potasiu, hialuronat de sodiu, acid L-ascorbic, îndulcitor (sucraloză), gluconat de zinc, culturi probiotice (Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus), sulfat de fier, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamidă, acetat de retinil, D-pantotenat de calciu, gluconat de cupru, gluconat de mangan, sulfat de mangan, cianocobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, filochinonă, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, selenit de sodiu, D-biotină.

Aromă de căpșuni: proteine din zer (conține emulgator: lecitină), maltodextrină, cazeinat de calciu (conține lapte, conține emulgator: lecitină), emulgator (lecitină din soia), agenți de îngroșare (konjac, gumă xantan), colorant (pulbere de sfeclă roșie), agent acidifiant (acid citric), aromă, carbonat de magneziu, carbonat de calciu, sare, lactază, citrat de potasiu, hialuronat de sodiu, acid L-ascorbic, gluconat de zinc, culturi probiotice (Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus), îndulcitor (sucraloză) sulfat de fier, acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamidă, acetat de retinil, D-pantotenat de calciu, gluconat de cupru, gluconat de mangan, sulfat de mangan, cianocobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, filochinonă, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, selenit de sodiu, D-biotină.

Aromă de biscuiți cu unt: proteine din zer (conține emulgator: lecitină), maltodextrină, cazeinat de calciu (conține lapte, conține emulgator: lecitină), emulgator (lecitine din soia), agenți de îngroșare (konjac, gumă xantan), aromă, carbonat de magneziu, carbonat de calciu, sare, lactază, cacao pudră cu conținut scăzut de grăsime, citrat de potasiu, colorant (caroten), hialuronat de sodiu, acid L-ascorbic, îndulcitor (sucraloză), gluconat de zinc, culturi probiotice (Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus sulfamat), acetat de DL-alfa-tocoferil, nicotinamidă, acetat de retinil, D-pantotenat de calciu, gluconat de cupru, gluconat de mangan, sulfat de mangan, cianocobalamină, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, colecalciferol, filochinonă, acid pteroilmonoglutamic, iodură de potasiu, selenit de sodiu, D-biotină.

                                                                                                                                   

Mod de administrare

Se amestecă 1 porție (30 g de pulbere) împreună cu 275 ml de lapte semidegresat (1,5%) și se agită cel puțin 20 de secunde. 

                        

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de vanilie)1 porție (30 g)
Valoare energetică 508,7 kJ / 121,5 kcal
Grăsimi 3,3 g
    saturate 0,45 g
Carbohidrați 11,1 g
    zaharuri 1,5 g
Fibre 1,11 g
Proteine 11,1 g
Sare 0,3 g
Vitamina A 302,10 μg
Vitamina D 1,5 μg
Vitamina E 4,5 mg
Vitamina C 34,68 mg
Tiamină 0,3 mg
Riboflavină 0,57 mg
Niacină 5,82 mg
Vitamina B6 0,51 mg
Acid folic 87,6 μg
Vitamina B12 0,9 μg
Biotină 18 μg
Acid pantotenic  2,1 mg
Potasiu 81,03 mg
Calciu 210,63 mg
Fosfor 38,7 mg
Magneziu 104,1 mg
Fier 6,39 mg
Zinc 3,72 mg
Cupru 0,42 mg
Mangan 0,75 mg
Seleniu 22,74 μg
Iod 51,21 μg
Lactază 160 mg (4000 FFC)
Hialuronat de sodiu 60 mg
Bifidobacterium bifidum 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus rhamnosus 2083 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus acidophilus 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus bulgaricus 12500 μg (625 Mio. kbE)
Valori nutriționale (aromă de ciocolată)1 porție  (30 g)
Valoare energetică 501,16 kJ / 119,7 kcal
Grăsimi 3,6 g
    saturate 0,6 g
Carbohidrați 10,2 g
    zaharuri 1,2 g
Fibre 1,8 g
Proteine 10,5 g
Sare 0,3 g
Vitamina A 300,3 μg
Vitamina D 1,5 μg
Vitamina E 4,38 mg
Vitamina C 34,65 mg
Tiamină 0,3 mg
Riboflavină 0,57 mg
Niacină 5,88 mg
Vitamina B6 0,3 mg
Acid folic  74,94 μg
Vitamina B12 0,93 μg
Biotină 18 μg
Acid pantotenic   2,1 mg
Potasiu 178,8 mg
Calciu 207,6 mg
Fosfor 54 mg
Magneziu 118,8 mg
Fier 7,71 mg
Zinc 3,9 mg
Cupru 0,3 mg
Mangan 0,6 mg
Seleniu 22,5 μg
Iod 51,3 μg
Lactază 160 mg (4000 FFC)
Hialuronat de sodiu 60 mg
Bifidobacterium bifidum 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus rhamnosus 2083 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus acidophilus 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus bulgaricus 12500 μg (625 Mio. kbE)
Valori nutriționale (aromă de căpșuni)1 porție  (30 g)
Valoare energetică 507,44 kJ / 121,2 kcal
Grăsimi 3,39 g
    saturate 0,42 g
Carbohidrați 11,1 g
    zaharuri 1,59 g
Fibre 1,14 g
Proteine 10,8 g
Sare 0,3 g
Vitamina A 301,56 μg
Vitamina D 1,5 μg
Vitamina E 4,35 mg
Vitamina C 34,65 mg
Tiamină 0,42 mg
Riboflavină 0,57 mg
Niacină 5,7 mg
Vitamina B6 0,51 mg
Acid folic   73,8 μg
Vitamina B12 0,9 μg
Biotină 18,18 μg
Acid pantotenic  2,22 mg
Potasiu 78,72 mg
Calciu 210,78 mg
Fosfor 36,9 mg
Magneziu 0,75 mg
Fier 6,39 mg
Zinc 3,72 mg
Cupru 0,42 mg
Mangan 0,75 mg
Seleniu 22,8 μg
Iod 51,21 μg
Lactază 160 mg (4000 FFC)
Hialuronat de sodiu 60 mg
Bifidobacterium bifidum 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus rhamnosus 2083 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus acidophilus 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus bulgaricus 12500 μg (625 Mio. kbE)
Valori nutriționale (aromă de biscuiți cu unt)1 porție  (30 g)
Valoare energetică 507,44 kJ / 121,2 kcal
Grăsimi 3,3 g
    saturate 0,3 g
Carbohidrați 11,1 g
    zaharuri 1,5 g
Fibre 0,9 g
Proteine 11,1 g
Sare 0,3 g
Vitamina A 301,8 μg
Vitamina D 1,5 μg
Vitamina E 4,2 mg
Vitamina C 34,5 mg
Tiamină 0,3 mg
Riboflavină 0,3 mg
Niacină 5,7 mg
Vitamina B6 0,3 mg
Acid folic 73,8 μg
Vitamina B12 0,9 μg
Biotină 18 μg
Acid pantotenic  2,22 mg
Potasiu 79,8 mg
Calciu 212,1 mg
Fosfor 37,8 mg
Magneziu 104,1 mg
Fier 6,3 mg
Zinc 3,6 mg
Cupru 0,3 mg
Mangan 0,6 mg
Seleniu 22,74 μg
Iod 51 μg
Lactază 160 mg (4000 FFC)
Hialuronat de sodiu 60 mg
Bifidobacterium bifidum 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus rhamnosus 2083 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus acidophilus 6250 μg (625 Mio. kbE)
Lactobacillus bulgaricus 12500 μg (625 Mio. kbE)

                                            

Atenție

A se păstra într-un loc răcoros și uscat și ferit de lumina soarelui. Când consumați produsul, aveți grijă să asigurați un aport zilnic suficient de lichide. Este necesar să urmați instrucțiunile de preparare. Produsul își îndeplinește scopul propus numai în contextul unei diete cu conținut scăzut de calorii și, prin urmare, trebuie incluse și alte alimente în dietă. Mențineți o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

Informații despre alergeni: conține soia, produse lactate. Poate conține urme de lupin, ouă și gluten.   

Detalii produs
EAN 4260571875261
Grup de arome ciocolată
Categoria principală Alte suplimente speciale
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Fabricat în EU
Înălțime 18.00 cm
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Lățime 10.00 cm
Lungime 10.00 cm
Greutate brută 0.50 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 6 buc.
Număr de bucăți pe palet 504 buc.
Greutate netă 0.42 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o., Rastislavova 93, 040 01 Slovakia
Alte categorii Alimente fitness
Înlocuitori pentru mese
Alimente sănătoase

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Slim Queen Pro - GYMQUEEN
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Slim Queen Pro - GYMQUEEN
Rating-ul dvs
Aromă Gramaj (g) Evaluare Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul
1. Întrebare:
Cum pot lua acest praf? inainte de sala sau dupa?
Cum pot lua acest praf? inainte de sala sau dupa?
Cum pot să iau acest praf? Inainte de sala sau după? și de cate ori pe zi? Multumesc!
Răspuns
Considerați utilă această întrebare?
Răspuns:
Cum pot lua acest praf? inainte de sala sau dupa?
Răspuns:
Buna ziua,

Se amesteca 1 porție (30 g de pulbere) impreuna cu 275 ml de lapte semidegresat (1,5%) si se agita cel puțin 20 de secunde. Daca doriti sa pierdeti in greutate, va recomandam sa va administrati 2 doze, ca si acestea sa inlocuiasca 2 mese pe zi. Daca doriti sa va mentineti greutatea, o portie pe zi este suficienta.

Cu stima,
Echipa GymBeam
Considerați utilă această întrebare?