Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Șapcă Superior Snapback Grey - Gymbeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
100 %

Șapca Superior Snapback Grey este un accesoriu elegant și practic cu cozoroc de piele. Designul acestei șepci constă în detalii cum ar fi cusăturile de calitate, butonul din piele deasupra și logoul GymBeam în față. Este perfectă pentru antrenament, dar și pentru ținuta de zi cu zi.

În stoc
Preţ special   95,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Șapca Superior Snapback Grey este un accesoriu elegant și practic care vă va surprinde cu detaliile sale și cu croiala precisă 

Șapca Superior Snapback Grey este un articol elegant must have. Are un design bine prelucrat, plin de detalii, precum cozorocul din piele și un buton mic de piele deasupra. Logoul GymBeam este imprimat pe o bucată de material special care este cusut pe șapcă și creează un efect 3D.

 

Croiala unică este completată de cusături de calitate și de șase găuri de ventilație care asigură confort în timpul purtării. Șapca are în spate un dispozitiv de fixare reglabil, astfel încât vă puteți ajusta mărimea potrivită conform nevoilor voastre. De asemenea, vă protejează ochii și scalpul în timpul antrenamentului.

 

Șapcă Superior Snapback Grey - Gymbeam

Recenzii clienți

Șapcă Superior Snapback Grey - Gymbeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Șapcă Superior Snapback Grey - Gymbeam
Rating-ul dvs
EAN
9000000118616
Categoria legală a produsului
Îmbrăcăminte îmbrăcăminte
Sezonalitate
Sezonier
Cod HS
65050030
Greutate brută
0.10 kg
Lungime
22.00 cm
Lățime
22.00 cm
Înălțime
11.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Șapcă Superior Snapback Grey - Gymbeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul