Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Șapcă Mesh Panel Cap Burgundy - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
100 %

Șapca Mesh Panel Cap Burgundy are un design simplu, dar în același timp modern, accentuat de inscripția GymBeam. Pe toată circumferință are puncte perforate, ceea ce asigură o respirabilitate maximă a materialului. Circumferința șepcii poate fi ajustată simplu cu ajutorul unei benzi din plastic.

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 10.07.2020
Preț estimat 47,90 Lei

Șapca Mesh Panel Cap Burgundy - șapcă cu un design modern și o bandă ajustabilă, de care vă veți îndrăgosti la prima vedere 

Șapca Mesh Panel Cap Burgundy este o șapcă modernă unisex, cu un design simplu, care este accentuat de inscripția GymBeam. Are o respirabilitate perfectă deoarece pe toată circumferința șepcii există puncte perforate pentru aerisire. De asemenea, are un sistem de închidere din material plastic care vă permite să o ajustați ușor pe circumferința capului. Șapca Mesh Panel Cap poate fi folosită ca un accesoriu modern la antrenamente, dar cu siguranță o veți adora și în combinație cu o ținută lejeră de zi cu zi. Vă va proteja de ploaie și de razele soarelui. 

 

 Șapcă Mesh Panel Cap Burgundy - GymBeam 

Recenzii clienți

Șapcă Mesh Panel Cap Burgundy - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Șapcă Mesh Panel Cap Burgundy - GymBeam
Rating-ul dvs
EAN
117653
Categoria legală a produsului
Îmbrăcăminte îmbrăcăminte
Sezonalitate
Sezonier
Cod HS
65050030
Greutate brută
0.08 kg
Lungime
21.50 cm
Lățime
22.00 cm
Înălțime
10.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Șapcă Mesh Panel Cap Burgundy - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul