Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Șapcă Men's Blitzing 3.0 Cap Grey/Black - Under Armour

Producător: Under Armour
Evaluarea:
100 %

Șapca Men´s Blitzing 3.0 Cap Grey/Black are un design minimalist cu logoul Under Armour. Culoarea universală face din ea un articol “must have”. În plus, elimină transpirația, iar materialul respirabil asigură o purtare confortabilă.

Stoc epuizat
Preț estimat 100,00 Lei

Șapcă Men's Blitzing 3.0 Cap Grey/Black – o șapcă de sport pentru bărbați realizată dintr-un material respirabil care elimină transpirația

Șapca Men´s Blitzing 3.0 Cap Grey/Black este o șapcă pentru bărbați realizată dintr-un material respirabil cu ajutorul tehnologiei HeatGear. Aceasta asigură respirabilitate și elimină perfect transpirația. Pe toată lungimea ei există puncte perforate care asigură o ventilație optimă.

                           

Șapca are o croială modernă cu logoul Under Armour situat în partea din mijloc. Este perfectă pentru purtare și protejează perfect vederea și pielea capului de razele solare. Culoarea este una universală, de aceea se poate asorta perfect cu îmbrăcămintea pentru antrenament sau cu ținuta de zi cu zi.

Recenzii clienți

Șapcă Men's Blitzing 3.0 Cap Grey/Black - Under Armour

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Șapcă Men's Blitzing 3.0 Cap Grey/Black - Under Armour
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
191169572535
Cod HS
65050030
Правна категория на продукта
Îmbrăcăminte îmbrăcăminte
Greutate brută
0.11 kg
Lungime
22.00 cm
Lățime
18.00 cm
Înălțime
10.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Șapcă Men's Blitzing 3.0 Cap Grey/Black - Under Armour

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul