Saltele fitness - albastru

Saltele fitness - este o categorie de produse care oferă saltele pentru diferite activități precum fitness, yoga, antrenament de forță, masaj, stretching și meditație. Fiecare tip de saltea este creat pentru a îndeplini cerințe specifice deci este important să aveți în vedere nevoile voastre și să alegeți salteaua care se potrivește cel mai bine activităților dorite.

 Afișați mai multe

 • Dacă vă angajați în antrenament de forță acasă, yoga, pilates, stretching sau alte exerciții care necesită absorbția șocului, nu ar trebui să treceți cu vederea beneficiile unei saltele moi de exerciții. Cunoscută și ca saltea yoga sau camping, este renumită pentru proprietățile excepționale, cum ar fi suprafață amortizată pentru a stat așezat sau întins confortabil.  În plus, poate absorbi impactul, fiind ideală pentru exerciții precum burpees sau jumping jacks. Totuși, dacă preferați să simțiți pământul sub voi, saltelele mai subțiri pot fi o alegere mai potrivită pentru voi. Toate saltelele yoga sunt concepute pentru depozitare comodă și portabilitate ușoară. În cazul unor saltele, este inclusă și o curea practică pentru a ajuta la transport.
 • Saltelele de exerciții rezistente sunt esențiale pentru toți sportivii de forță, în special atunci când folosesc gantere, care pot deteriora podeaua. Puteți folosi oricâte saltele sub formă de puzzle aveți nevoie, fixându-le împreună cu ușurință pentru a crea o suprafață solidă pentru a așeza greutățile. În plus, aceste saltele pot funcționa ca strat antiderapant pentru a asigura siguranță maximă, de exemplu, în timpul antrenamentului în intervale acasă.
 • Salteaua pliabilă Tatami este o opțiune excelentă dacă aveți nevoie de o suprafață solidă pentru stretching, antrenament de forță sau un antrenament cu propria greutate, dar nu doriți să păstrați acasă o saltea mare care ar ocupa prea mult spațiu.
 • O altă categorie este reprezentată de saltelele pentru masaj, care sunt concepute pentru a ajuta la relaxarea corpului după o perioadă lungă de stat așezat, în picioare, după antrenamente solicitante sau sau eforturi fizice deosebite. Aceste saltele pot fi folosite pentru a masa spatele, picioarele și alte părți ale corpului.  Un exemplu de o astfel de saltea este salteaua de presopunctură.

 

Pe scurt, această categorie de produse oferă o gamă largă de saltele pentru diferite tipuri de activități, iar în cele din urmă alegerea depinde de preferințele și nevoile personale. Fie că optați pentru o saltea yoga groasă sau subțire, o saltea pentru masaj de relaxare sau o saltea rezistentă sub formă de puzzle pentru a proteja podeaua, în această categorie veți găsi tot ce vă trebuie.


V-ați dori să aflați mai multe despre motivul pentru care ar trebui să aveți saltele de exerciții în echipamentul pentru sala de sport de acasă? Atunci cu siguranță ar trebui să consultați articolul nostru: Accesorii pe care trebui să le aveți în sala de sport de acasă.

 Afișați mai puțin

2 Produse

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GAIAM (2)
Culoare
 1. shadow (9)
 2. violet (6)
 3. negru (5)
 4. albastru (2)
 5. roz (2)
 6. gri-negru (1)
 7. mentă (1)
 8. mov (1)
 9. mix (1)
 10. grey - teal (1)
 11. grey - yellow (1)
 12. ivory (1)
 13. silver pink (1)
Categoria legală a produsului
Preț
Filtrează după
 1. Saltea reversibilă Sun & Moon Yoga - Gaiam
  Saltea reversibilă Sun & Moon Yoga - Gaiam
  100%
  100 % (1)
  421,90Lei
 2. Saltea pentru exerciții Yoga Mat Jute Performance - GAIAM

2 Produse