Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
98 %

ReHydrate este o băutură hipotonică pentru sportivi, cu vitamine, minerale și aminoacizi, care vă încărcă cu energie pentru un antrenament dificil. Furnizează substanţele esențiale pentru menținerea performanței, reduce riscul febrei musculare și susţine regenerarea. Din concentratul ReHydrate puteți prepara până la 65 l de băutură gustoasă.

 
Preţ special 49,90 Lei Preț normal 0,00 Lei
Preț recomandat de vânzare
Taxa de livrare de la 9.00 Lei
GRATUIT pentru comenzile peste 150.00 Lei

ReHydrate – băutură hipotonică pentru sportivi, plină de vitamine, minerale şi aminoacizi, care încarcă cu energie şi hidratează perfect

ReHydrate este o băutură hipotonică pentru sportivi, cu vitamine, minerale și aminoacizi L-Carnitină, Taurină şi L-Glutamină, care vă va încărca cu energie pentru un antrenament dificil. Acest fapt se datorează carbohidraţilor cu o valoare glicemică ridicată, care sunt gata pentru a asigura o doză de energie pentru muşchi. Din concentratul ReHydrate puteți prepara până la 65 l de băutură gustoasă.

      

rehydrate

                                                       

Corpul nostru, prin transpirație, pierde fluide, vitamine și minerale, care, desigur, ne influențează performanțele. Cu ReHydrate, adăugați la loc toate ingredientele necesare pentru a vă menține performanța, în plus, conținutul său de vitamine și minerale reduce riscul febrei musculare și sprijină regenerarea.

În comparație cu băuturile izotonice, care sunt destinate situațiilor specifice și care pot forma doar o mică parte din lichidele consumate pe parcursul zilei, ReHydrate este hipotonic (hoposomolar) și astfel oferă un consum nelimitat de băutură - înainte de exerciții fizice, în timpul antrenamentului și în timpul recuperării . Băutura este energetică și mineralizată, îndeplinește cerințele privind raportul fiziologic corect al mineralelor de bază - sodiu, potasiu, magneziu și fosfor.

ReHydrate este destinat pentru:

 • o hidratare eficientă a organismului
 • furnizarea energiei şi susţinerea performanţei
 • completarea echilibrului mineralelor
 • susţinerea regenerării după antrenament

    

Substanţele sale eficiente

ReHydrate conține magneziul pentru activitatea benefică a mușchilor, a sistemului nervos și a inimii. El este, de asemenea, implicat în metabolismul energiei, în sinteza proteinelor musculare și este un activator al multor enzime responsabile pentru metabolismul carbohidraților și a grăsimilor. Calciul este implicat în activarea unei serii de enzime care permit eliberarea energiei conținute în ATP și, de asemenea, influenţează transmiterea neuromusculară. Sodiul este foarte important pentru persoanele active, deoarece este eliminat din cauza transpirației, ceea ce poate duce la dezechilibrarea apei și a electroliţilor, la crampe musculare, stări de slăbiciune și scăderea performanței. De asemenea, influențează termoreglarea și echilibrul acido-bazic. Potasiul este la fel şi el eliminat din organism prin transpiraţie, dar împreună cu sodiu contribuie la menținerea unei tensiuni osmotice a lichidelor corporale, susţine normalizarea echilibrului apei și electroliților. Susține funcționarea sistemului circulator, ajută la reducerea catabolismului muscular și sprijină regenerarea. Vitaminele din grupa B sunt importante pentru metabolismul energetic. Taurina ajută la reducerea tensiunii arteriale și stimulează atât corpul cât și mintea. L-Carnitina susţine activitatea cardiacă și cerebrală, precum și utilizarea țesutului gras ca sursă de energie. L-glutamina este o modalitate excelentă pentru creşterea, protejarea si regenerarea masei musculare.

    

ReHydrate și beneficiile sale

 • o băutură hipotonică pentru sportivi, delicioasă
 • hidratează organismul în timpul activităţii fizice şi în afara ei
 • înlocuieşte într-un mod optim lichidele corporale pierdute şi electroliţii
 • furnizează energia şi susţine mentalitatea
 • conţine carbohidraţii cu indexul glicemic ridicat
 • susţine performanţa şi regenerarea
 • conţine vitamine din grupa B şi o doză calitativ semnificativă cu minerale
 • conţine şi aminoacizii precum Taurină, L-carnitină şi L-glutamină
 • susţine metabolismul şi stimulează organismul
 • este ideal pentru consum înainte, în timpul şi după antrenament

     

Ingrediente

Lămâie și lime: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză) ), D-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12).

Portocale: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză) , D-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (caroten, beta apo 8-carotenal).

Grapepfruit: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

Căpșuni: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți ( concentrat de legume și fructe).

Mohito:zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă naturală, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12).

Vișine: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

Ceai verde și lămâie: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți ( concentrat de legume și fructe).


Tropical: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (caroten, beta apo 8-carotenal).


Fructe de pădure: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe)..

Caise: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți  (caroteni, beta apo 8-carotenal).

                                            

Dozare

Amestecați 7.7 ml (15,4 ml) de concentrat cu 500 ml (1 litru) de apă (1:65 raport).

                      

Tabelul valori nutriţionale

Valori nutriționale100 ml
Energie 1510 kJ / 355 kcal
Proteine 2 g
Carbohidrați 76,5 g
   Zahăr 76,5 g
   Maltodextrină 10 g
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi nesaturate 0 g
Sare 0 g
Sodiu 600 mg
Potasiu 125,5 mg
Magneziu 270 mg
Calciu 200 mg
Fosfor 100 mg
L-carnitină 1000 mg
Taurină 500 mg
L-glutamină 500 mg
Vitamina B3 (nicotinamidă) 48 mg
Vitamina B5 (acid pantotenic) 72 mg
Vitamina B6 (piridoxină) 4,2 mg
Vitamina B12 ((cobalamină) 30 mcg

                                                                         

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra în loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se proteja de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Recenzii clienți

Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

98%
98%
Scor mediu din 103 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

99.4 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100.0000 %
0 clienți consideră această recenzie utilă
0 clienți nu consideră această recenzie utilă
Eu o folosesc in timpul antrenamentului mai mult pentru a da un gust apei si astfel ma hidratez mai bine pentru ca beau mai mult lichid. Are un gust bun si poti sa folosesti ce concentratie vrei. Nu pot sa spun ca imi da mai multa energie sau ca e ca un stimulent pentru antrenament

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

 1. 100%

  Dan

  Client real

  Punctele clientului: 4

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Foarte buna
  Eu o folosesc in timpul antrenamentului mai mult pentru a da un gust apei si astfel ma hidratez mai bine pentru ca beau mai mult lichid.
  Are un gust bun si poti sa folosesti ce concentratie vrei.
  Nu pot sa spun ca imi da mai multa energie sau ca e ca un stimulent pentru antrenament
 2. 100%

  Ana

  Client real

  Punctele clientului: 952

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  buna
  foarte buna, mai ales in aceasta perioada, recomand!
 3. 100%

  marius

  Client real

  Punctele clientului: 952

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  bune
  se simte diferenta dupa ce o consumi
 4. 100%

  Alin

  Client real

  Punctele clientului: 952

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  super
  este cea mai buna bautura hipotonica, recomand aroma de capsuni
 5. 100%

  Eduard

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Multumit
  Practic ciclism de sosea si aceasta bautura hidrateaza intens. O beau chiar si dupa cafea. Ca si idee mereu aveam fruntea uscata datorita deshidratarii, piele exfoliata, surpriza dupa 3 zile pielea si a schimbat aspectul asa am realizat cat de efficienta este. Mult peste alte izotonice scumpe si cu rezultate slabe. 5 stele clar!
 6. 100%

  Radu

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  eficienta maxima!
  Consum acest produs de ceva vreme. La inceput am fost destul de sceptic, adica, dau 50 de lei pe un suc la 1L :))). Am incercat de la un coleg si mi-a placut la maxim. Plus ca produsul este concentrat, dintr-un litru iti ies multe bauturi. Eu il folosesc la sala, daca am antrenament dimineata, si uneori la serviciu. Poate inlocui cafeaua fara nici o problema. Recomand!
 7. 100%

  Crina

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Nota 10
  Am comandat initial acest produs pentru ca aveam nevoie de mai multa energie, dar nu doream sa consum energizante din comert. Sunt foarte multumita deoarece functioneaza in orice moment. Consum ReHydrate si in timpul muncii, si in timpul antrenamentului si este exceptional! Ma simt reinvigorata, plina de energie chiar si dupa antrenament! Iar pentru adeptii sucurilor din comert recomand cu drag deoarece este un inlocuitor sanatos perfect!
 8. 100%

  Maria

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Multumita
  Practic tenisul de camp ca si hobby de aproximativ 4 ani, iar intre reprize am nevoie de apa. Problema este ca daca beau prea multa apa ma balonez iar daca beau prea putina nu sunt destul de hidratata. Am tot cautat un produs bun care sa-mi asigure hidratarea pe parcursul unui meci si, cineva mi-a recomandat ReHydrate. E extraordinar! Am rezolvat problema cu hidratarea in timpul meciurilor si, am inceput sa-l consum si dupa masa, mai ales ca la serviciu dupa masa de pranz iti cam piere cheful de munca :)). Mi-a rezolvat multe din probleme si mi-a crescut randamentul. Recomand tuturor sportivilor si celor care au un job solicitant.
 9. 100%

  Laurentiu Cucu

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Superb
  Am renuntat la a mai consuma cafea sau energizant in timpul serviciului. Mi l-a recomandat un antrenor de cardio si il beau la birou dimineata si in jurul orei 1. Imi ofera toata energia de care am nevoie pentru intreaga zi, iar aroma de pink Grapefruit este preferata mea (le-am incercat pe toate desigur)
 10. 100%

  Ioana

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Recomand
  Sunt instructor de spinning si aerobic iar acest produs este minunat! Am peste 3 ore de antrenament pe zi iar Rehydrate este de mare ajutor! Am un nivel de energie constant si ma ajuta sa-mi mentin masa musculara, desi practic foarte mult antrenamente de anduranta. Foarte buna aroma strawberry! De consumat cu apa rece, in timpul sau dupa antrenament!

Items 1 to 10 of 13 total

Pagina
Arată per pagină
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
22.00 cm
Lățime
8.50 cm
Lungime
8.50 cm
Greutate brută
1.44 kg
Grup de arome
fructe
Număr de bucăți per pachet
8 buc.
Număr de bucăți pe palet
480 buc.
Greutate netă
1.00 kg
Cod HS
Transport
EAN
8586022212215
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Vegan
Fără OMG
Da
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Lichidă
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul

Rețetă fitness: Băuturi răcoritoare de vară fără alcool

Răcoriți-vă în zilele caniculare de vară cu băuturi grozave, reci ca gheața. Avem o rețetă de mojito cu afine, cocktail cu pepene verde și matcha affogato cu ingrediente sănătoase și sărace în calorii. Să începem!

Lance Armstrong: Cel mai mare trișor din istoria sportului sau o legendă în ciclism?

Descoperiți povestea incredibilă a unui ciclist care a învins cancerul, a câștigat Turul Franței de șapte ori și a fost o figură majoră într-un scandal legat de dopaj.

Cum să înepeți să alergați? Un ghid simplu pentru începători

Cum să începeți să alergați? Avem pentru voi un ghid simplu, care îi va ajuta chiar și pe cei mai comozi să se apuce de alergat.

Cât de mult vă afectează sănătatea un aport insuficient de apă

Știți de ce este important un aport suficient de apă? Câtă apă ar trebui să beți în fiecare zi? Puteți afla totul despre acesT subiect din articolul nostru.

Items 1 to 7 of 7 total

Pagina