Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
97 %

ReHydrate este o băutură hipotonică pentru sportivi, cu vitamine, minerale și aminoacizi, care vă încărcă cu energie pentru un antrenament dificil. Furnizează substanţele esențiale pentru menținerea performanței, reduce riscul febrei musculare și susţine regenerarea. Din concentratul ReHydrate puteți prepara până la 65 l de băutură gustoasă.

În stoc
Preţ special   44,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

ReHydrate – băutură hipotonică pentru sportivi, plină de vitamine, minerale şi aminoacizi, care încarcă cu energie şi hidratează perfect

ReHydrate este o băutură hipotonică pentru sportivi, cu vitamine, minerale și aminoacizi L-Carnitină, Taurină şi L-Glutamină, care vă va încărca cu energie pentru un antrenament dificil. Acest fapt se datorează carbohidraţilor cu o valoare glicemică ridicată, care sunt gata pentru a asigura o doză de energie pentru muşchi. Din concentratul ReHydrate puteți prepara până la 65 l de băutură gustoasă.

 

rehydrate

 

Corpul nostru, prin transpirație, pierde fluide, vitamine și minerale, care, desigur, ne influențează performanțele. Cu ReHydrate, adăugați la loc toate ingredientele necesare pentru a vă menține performanța, în plus, conținutul său de vitamine și minerale reduce riscul febrei musculare și sprijină regenerarea.

În comparație cu băuturile izotonice, care sunt destinate situațiilor specifice și care pot forma doar o mică parte din lichidele consumate pe parcursul zilei, ReHydrate este hipotonic (hoposomolar) și astfel oferă un consum nelimitat de băutură - înainte de exerciții fizice, în timpul antrenamentului și în timpul recuperării . Băutura este energetică și mineralizată, îndeplinește cerințele privind raportul fiziologic corect al mineralelor de bază - sodiu, potasiu, magneziu și fosfor.

ReHydrate este destinat pentru:

 • o hidratare eficientă a organismului
 • furnizarea energiei şi susţinerea performanţei
 • completarea echilibrului mineralelor
 • susţinerea regenerării după antrenament

 

Substanţele sale eficiente

ReHydrate conține magneziul pentru activitatea benefică a mușchilor, a sistemului nervos și a inimii. El este, de asemenea, implicat în metabolismul energiei, în sinteza proteinelor musculare și este un activator al multor enzime responsabile pentru metabolismul carbohidraților și a grăsimilor. Calciul este implicat în activarea unei serii de enzime care permit eliberarea energiei conținute în ATP și, de asemenea, influenţează transmiterea neuromusculară. Sodiul este foarte important pentru persoanele active, deoarece este eliminat din cauza transpirației, ceea ce poate duce la dezechilibrarea apei și a electroliţilor, la crampe musculare, stări de slăbiciune și scăderea performanței. De asemenea, influențează termoreglarea și echilibrul acido-bazic. Potasiul este la fel şi el eliminat din organism prin transpiraţie, dar împreună cu sodiu contribuie la menținerea unei tensiuni osmotice a lichidelor corporale, susţine normalizarea echilibrului apei și electroliților. Susține funcționarea sistemului circulator, ajută la reducerea catabolismului muscular și sprijină regenerarea. Vitaminele din grupa B sunt importante pentru metabolismul energetic. Taurina ajută la reducerea tensiunii arteriale și stimulează atât corpul cât și mintea. L-Carnitina susţine activitatea cardiacă și cerebrală, precum și utilizarea țesutului gras ca sursă de energie. L-glutamina este o modalitate excelentă pentru creşterea, protejarea si regenerarea masei musculare.

 

ReHydrate și beneficiile sale

 • o băutură hipotonică pentru sportivi, delicioasă
 • hidratează organismul în timpul activităţii fizice şi în afara ei
 • înlocuieşte într-un mod optim lichidele corporale pierdute şi electroliţii
 • furnizează energia şi susţine mentalitatea
 • conţine carbohidraţii cu indexul glicemic ridicat
 • susţine performanţa şi regenerarea
 • conţine vitamine din grupa B şi o doză calitativ semnificativă cu minerale
 • conţine şi aminoacizii precum Taurină, L-carnitină şi L-glutamină
 • susţine metabolismul şi stimulează organismul
 • este ideal pentru consum înainte, în timpul şi după antrenament

 

Ingrediente

Lămâie și lime: sirop invertit, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de sodiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam de potasiu), L-glutamină, clorură de potasiu, taurină, fosfat diacid de potasiu, îndulcitor (sucraloză), acid pantotenic, substanţe de conservare (sorbat de potasiu), nicotinamidă, cianocobalamină, piridoxină HCI, riboflavină, tiamină HCI.

Portocale: sirop invertit, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de sodiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam de potasiu), L-glutamină, clorură de potasiu, taurină, fosfat diacid de potasiu, îndulcitor (sucraloză), acid pantotenic, substanţe de conservare (sorbat de potasiu), nicotinamidă, cianocobalamină, piridoxină HCI, riboflavină, tiamină HCI, colorant (beta-caroten, apocarotenal).

Grapepfruit: sirop invertit, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de sodiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam de potasiu), L-glutamină, clorură de potasiu, taurină, fosfat diacid de potasiu, îndulcitor (sucraloză), acid pantotenic, substanţe de conservare (sorbat de potasiu), nicotinamidă, cianocobalamină, piridoxină HCI, riboflavină, tiamină HCI, colorant (beta caroten, carmin).

Căpșuni: sirop invertit, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de sodiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam de potasiu), L-glutamină, clorură de potasiu, taurină, fosfat diacid de potasiu, îndulcitor (sucraloză), acid pantotenic, substanţe de conservare (sorbat de potasiu), nicotinamidă, cianocobalamină, piridoxină HCI, riboflavină, tiamină HCI, colorant (carmin).

Mohito: sirop invertit, regulator de aciditate (acid citric), maltodextrină, aromă naturală, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de sodiu, L-carnitină, îndulcitor (potasulfam de potasiu), L-glutamină, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), acid pantotenic (pantotenat de calciu D), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă, cianocobalamină, piridoxiă HCl, riboflavina, tiamină HCl

Vișine: sirop invertit, regulator de aciditate (acid citric), maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de sodiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam potasiu), L-glutamină, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), acid pantotenic (pantotenat de calciu D), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă, cianocobalamină, piridoxină HCl, riboflavină, tiamină HCl, colorant (concentrate de legume și fructe)

 

Dozare

Dizolvaţi 7,7 ml de concentrat în 500 ml de apă. Administraţi înainte, în timpul şi după antrenament. Din 1 l de concentrat puteţi prepara cu până la 65 l de băutură.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale100 ml
Valoare energetică1510 kJ / 355 kcal
Proteine2 g
Carbohidraţi76,5 g
 din care maltodextrină10 g
Grăsimi0 g
 din care grăsimi saturate0 g
Fibre0 g
Sodiu600 mg
Potasiu300 mg
Magneziu270 mg
Calciu200 mg
Fosfor100 mg
L-carnitină1000 mg
Taurină500 mg
L-glutamină500 mg
Vitamina B1 (tiamină)3,3 mg
Vitamina B2 (riboflavină)4,2 mg
Vitamina B3 (nicotinamidă)48 mg
Vitamina B5 (acid pantotenic)72 mg
Vitamina B6 (piridoxină)4,2 mg
Vitamina B12 (cianocobalamină)30 mcg

Atenție

Supliment nutrițional. Acest produs nu este un substitut pentru un regim alimentar echilibrat și variat. A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Evitați înghețarea. Nu depozitați după deschidere mai mult de 3 luni. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Recenzii clienți

Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Cod HS
21069059
Grup de arome
fruct
Înălțime
22.00 cm
Lățime
8.50 cm
Lungime
8.50 cm
Greutate brută
1.44 kg
Număr de bucăți per pachet
8 buc.
Număr de bucăți pe palet
480 buc.
EAN
8588006139990
Formă
Lichidă
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Pur
Categoria principală
Întrebările clienților

Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul