Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam

Evaluarea:
96 % of 100
96 % (138)
Producător: GymBeam

ReHydrate este o băutură hipotonică pentru sportivi, cu vitamine, minerale și aminoacizi, care vă încărcă cu energie pentru un antrenament dificil. Furnizează substanţele esențiale pentru menținerea performanței, reduce riscul febrei musculare și susţine regenerarea. Din concentratul ReHydrate puteți prepara până la 65 l de băutură gustoasă.

 

În stoc
65,90Lei

ReHydrate – băutură hipotonică pentru sportivi, plină de vitamine, minerale şi aminoacizi, care încarcă cu energie şi hidratează perfect

ReHydrate este o băutură hipotonică pentru sportivi, cu vitamine, minerale și aminoacizi L-Carnitină, Taurină şi L-Glutamină, care vă va încărca cu energie pentru un antrenament dificil. Acest fapt se datorează carbohidraţilor cu o valoare glicemică ridicată, care sunt gata pentru a asigura o doză de energie pentru muşchi. Din concentratul ReHydrate puteți prepara până la 65 l de băutură gustoasă.

      

rehydrate

                                                       

Corpul nostru, prin transpirație, pierde fluide, vitamine și minerale, care, desigur, ne influențează performanțele. Cu ReHydrate, adăugați la loc toate ingredientele necesare pentru a vă menține performanța, în plus, conținutul său de vitamine și minerale reduce riscul febrei musculare și sprijină regenerarea.

În comparație cu băuturile izotonice, care sunt destinate situațiilor specifice și care pot forma doar o mică parte din lichidele consumate pe parcursul zilei, ReHydrate este hipotonic (hoposomolar) și astfel oferă un consum nelimitat de băutură - înainte de exerciții fizice, în timpul antrenamentului și în timpul recuperării . Băutura este energetică și mineralizată, îndeplinește cerințele privind raportul fiziologic corect al mineralelor de bază - sodiu, potasiu, magneziu și fosfor.

ReHydrate este destinat pentru:

 • o hidratare eficientă a organismului
 • furnizarea energiei şi susţinerea performanţei
 • completarea echilibrului mineralelor
 • susţinerea regenerării după antrenament

    

Substanţele sale eficiente

ReHydrate conține magneziul pentru activitatea benefică a mușchilor, a sistemului nervos și a inimii. El este, de asemenea, implicat în metabolismul energiei, în sinteza proteinelor musculare și este un activator al multor enzime responsabile pentru metabolismul carbohidraților și a grăsimilor. Calciul este implicat în activarea unei serii de enzime care permit eliberarea energiei conținute în ATP și, de asemenea, influenţează transmiterea neuromusculară. Sodiul este foarte important pentru persoanele active, deoarece este eliminat din cauza transpirației, ceea ce poate duce la dezechilibrarea apei și a electroliţilor, la crampe musculare, stări de slăbiciune și scăderea performanței. De asemenea, influențează termoreglarea și echilibrul acido-bazic. Potasiul este la fel şi el eliminat din organism prin transpiraţie, dar împreună cu sodiu contribuie la menținerea unei tensiuni osmotice a lichidelor corporale, susţine normalizarea echilibrului apei și electroliților. Susține funcționarea sistemului circulator, ajută la reducerea catabolismului muscular și sprijină regenerarea. Vitaminele din grupa B sunt importante pentru metabolismul energetic. Taurina ajută la reducerea tensiunii arteriale și stimulează atât corpul cât și mintea. L-Carnitina susţine activitatea cardiacă și cerebrală, precum și utilizarea țesutului gras ca sursă de energie. L-glutamina este o modalitate excelentă pentru creşterea, protejarea si regenerarea masei musculare.

    

ReHydrate și beneficiile sale

 • o băutură hipotonică pentru sportivi, delicioasă
 • hidratează organismul în timpul activităţii fizice şi în afara ei
 • înlocuieşte într-un mod optim lichidele corporale pierdute şi electroliţii
 • furnizează energia şi susţine mentalitatea
 • conţine carbohidraţii cu indexul glicemic ridicat
 • susţine performanţa şi regenerarea
 • conţine vitamine din grupa B şi o doză calitativ semnificativă cu minerale
 • conţine şi aminoacizii precum Taurină, L-carnitină şi L-glutamină
 • susţine metabolismul şi stimulează organismul
 • este ideal pentru consum înainte, în timpul şi după antrenament

     

Ingrediente

Lămâie și lime: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză) ), D-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12).

Portocale: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză) , D-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (caroten, beta apo 8-carotenal).

Grapepfruit: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

Căpșuni: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți ( concentrat de legume și fructe).

Mohito:zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă naturală, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12).

Vișine: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

Ceai verde și lămâie: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți ( concentrat de legume și fructe).


Tropical: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (caroten, beta apo 8-carotenal).


Fructe de pădure: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe)..

Caise: zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K, sucraloză), glutamat de sodiu, clorură de potasiu, taurină, fosfat dihidrogenic potasic, îndulcitor (sucraloză), d-pantotenat de calciu (vitamina B5), conservant (sorbat de potasiu), nicotinamidă (vitamina B3), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), coloranți  (caroteni, beta apo 8-carotenal).

                                            

Dozare

Amestecați 7.7 ml (15,4 ml) de concentrat cu 500 ml (1 litru) de apă (1:65 raport).

                      

Tabelul valori nutriţionale

Valori nutriționale100 ml
Energie 1510 kJ / 355 kcal
Proteine 2 g
Carbohidrați 76,5 g
   Zahăr 76,5 g
   Maltodextrină 10 g
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi nesaturate 0 g
Sare 0 g
Sodiu 600 mg
Potasiu 125,5 mg
Magneziu 270 mg
Calciu 200 mg
Fosfor 100 mg
L-carnitină 1000 mg
Taurină 500 mg
L-glutamină 500 mg
Vitamina B3 (nicotinamidă) 48 mg
Vitamina B5 (acid pantotenic) 72 mg
Vitamina B6 (piridoxină) 4,2 mg
Vitamina B12 ((cobalamină) 30 mcg

                                                                         

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra în loc uscat la o temperatură de până la 25°C. A se proteja de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
Fabricat în EU
EAN 8586022212215
Înălțime 22.00 cm
Lățime 8.50 cm
Lungime 8.50 cm
Greutate brută 1.44 kg
Grup de arome fructe
Număr de bucăți per pachet 8 buc.
Număr de bucăți pe palet 480 buc.
Greutate netă 1.00 kg
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Fără ambalaj din plastic Nu
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Lichidă
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Categoria principală Băuturi izotonice
Alte categorii Produse
Băuturi pentru sportivi
Oferte pentru sălile de fitness
Cadouri
Cadouri pentru ea
Cadouri pentru el
Susținerea regenerării
Îmbunătățirea performanței
Produse fără gluten
Produse fără lactoză
Produse vegetariene

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Băutură hipotonică ReHydrate 1000 ml - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

96 %
96 %
Scor mediu din 138 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală al clientului aprobat

98 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
se simte diferenta dupa ce o consumi

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
caisă
(3) 
100%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
fructe de pădure
(4) 
95%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
lămâie şi lime
(45) 
99%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
mohito
(16) 
96%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
portocală
(28) 
100%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
grapefruit
(31) 
99%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
sour cherry
(17) 
95%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
căpșuni
(29) 
5562%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
tropical
(8) 
98%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
green tea lime
(7) 
94%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul