Băutură ionică ReHydrate - GymBeam

Evaluarea:
97 % of 100
97 % (173)
Producător: GymBeam

Băutura ionică ReHydrate este ideală pentru promovarea hidratării optime și pentru a reface nivelul anumitor vitamine, minerale și aminoacizi în timpul exercițiilor fizice de anduranță sau intense. În plus, această băutură sportivă concentrată hipotonică contribuie la reducerea oboselii și a epuizării deoarece conține magneziu. O să vă placă gustul său delicios și răcoritor.

 

În stoc
65,90Lei

Băutura ionică ReHydrate susține hidratarea și refacerea vitaminelor și mineralelor în timpul performanțelor sportive intense sau pe timp de caniculă

Băutura ionică ReHydrate este răcoritoare și concentrată și conține vitamine, minerale, L-glutamină, taurină și L-carnitină. Este o băutură sportivă hipotonică cu absorbție rapidă, care este ideală pentru hidratare și furnizarea de nutrienți esențiali în timpul performanțelor sportive intense. Electroliții, cum ar fi cei conținuți magneziu, calciu, potasiu și sodiu sunt, de fapt, frecvent pierduți în timpul activității intense sau de anduranță prin transpirație și, prin urmare, trebuie refăcuți. Deoarece este un amestec concentrat al acestor substanțe, trebuie diluat cu apă. Îl puteți lua înainte, în timpul sau după efort în timpul recuperării.

              

Fiecare dintre substanțele conținute au un rol specific. Calciul și magneziul joacă un rol esențial pentru metabolism, care este important pentru producția de energie, în timp ce magneziul contribuie la reducerea oboselii și a epuizării. Sportivii vor aprecia, de asemenea, magneziul și rolul său pentru funcția musculară sau sinteza proteinelor. În plus, potasiul ajută la îngrijirea mușchilor, în timp ce magneziul și calciul sunt necesare pentru a menține oasele și dinții sănătoși. Toate aceste substanțe ajută astfel la îngrijirea generală a vitalității organismului, precum și la bunăstarea generală și recuperarea acestuia, mai ales în timpul antrenamentelor intense.

        

Efectele menționate mai sus sunt completate de beneficiile vitaminelor și ale altor substanțe. Vitaminele B6, B12 și B3 sunt, de asemenea, necesare pentru un metabolism proteic adecvat, important pentru producția de energie și contribuie, de asemenea, la reducerea oboselii și a epuizării. Acestea sunt, de asemenea, implicate în buna funcționare a sistemului nervos și a psihicului. Vitamina B6 însăși va fi apreciată pentru rolul său în conversia proteinelor și a glicogenului sau în funcționarea imunității.

 

Pe lângă vitaminele și mineralele menționate mai sus, veți regăsi și alte ingrediente funcționale. L-carnitina este folosită ca supliment alimentar pentru a ajuta la pierderea în greutate și arderea grăsimilor. Aceasta are rolul de a transfera acizii grași în mitocondrii prin membrana mitocondrială, unde sunt apoi stocați și transformați în energie. L-glutamina este, de asemenea, o componentă naturală a țesuturilor umane, în special a masei musculare. Cu toate acestea, nivelurile sale sunt reduse în timpul exercițiilor fizice, astfel încât este benefic pentru sportivi să o ia în cantități suficiente. Această pereche de substanțe funcționale este completată de aminoacidul neesențial taurină. Este un ingredient comun în băuturile energizante, care sunt concepute pentru a stimula performanța fizică și mentală.

         

ReHydrate Drink este potrivit pentru sportivii care practică activități de rezistență și intense cum ar fi antrenamentul de forță, crossfit sau HIIT. Cu toate acestea, va fi apreciat și de alte persoane active care au nevoie să se hidrateze și să refacă nutrienții, de exemplu, în timpul unei excursii cu bicicleta sau drumeții obositoare. Băutura este, de asemenea, potrivită pentru activități pe vreme caldă când, în mod normal, oamenii transpiră excesiv și pierd astfel minerale și lichide.

   

Recomandăm utilizarea pompei noastre de dozare pentru o dozare ușoară și comodă a produsului.

                 

Băutură ionică ReHydrate - GymBeam

                                                              

Băutura ionică ReHydrate & beneficiile sale

 • o băutură hipotonică
 • conține vitamine selectate, minerale, taurină, L-carnitină și L-glutamină
 • are un gust foarte răcoritor
 • un amestec concentrat de substanțe care trebuie diluat cu apă
 • ideală pentru o hidratare rapidă
 • se absoarbe rapid
 • contribuie la metabolismul important pentru producerea de energie
 • contribuie la reducerea oboselii și a epuizării
 • contribuie la buna funcționare a mușchilor și la sinteza proteinelor
 • contribuie la menținerea sănătății oaselor
 • contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și a psihicului
 • contribuie la buna funcționare a imunității
 • ideal pentru sporturile intense de rezistență și forță
 • adecvată în timpul activităților pe vreme caldă
 • adecvată înainte, în timpul și după efort, în timpul recuperării

 

Ingrediente

Lămâie și lime: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină).

Portocală: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (caroteni, beta-apo 8"-carotenal).

Grapefruit roz: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

Căpșuni: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (concentrat de legume și fructe).

Mojito: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă naturală, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină).

Cireșe: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam K), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, îndulcitor (sucraloză), vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

Ceai verde și lămâie verde: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam k, sucraloză), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (concentrat de fructe și legume).

Tropic: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam k, sucraloză), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (caroteni, beta-apo 8"-carotenal).

Fructe de pădure: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam k, sucraloză), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

Caise: Zahăr invertit, apă purificată, acid citric, maltodextrină, aromă, citrat de magneziu, lactat de calciu, clorură de potasiu, L-carnitină, îndulcitor (acesulfam k, sucraloză), glutamat monosodic, clorură de potasiu, taurină, dihidrogenofosfat de potasiu, vitamina B5 (D-pantotenat de calciu), conservant (sorbat de potasiu), vitamina B3 (nicotinamidă), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B12 (cianocobalamină), coloranți (carmin, concentrat de legume și fructe).

                       

Mod de administrare

Adăugați 7,7 ml de concentrat la 500 ml de apă sau 15,4 ml de concentrat la 1 litru de apă (raport 1:65).

 

Tabelul valorilor nutriționale

Nutriție 100 ml 15.4 ml *CR 15.4 ml
Valoare energetică 1510 kJ / 355 kcal 233 kJ / 55 kcal 3 %
Grăsimi 0.0 g 0.0 g 0 %
  - din care acizi grași saturați 0.0 g  0.0 g 0 %
Carbohidrați 76.5 g 11.8 g 5 %
   - din care zaharuri 66.5 g 10.2 g 13 %
Proteine 2 g 0.31 g 1 %
Sare 1.50 g 0.23 g 4 %
L-Carnitină 1000 mg 154 mg -
L-Glutamină 500 mg 77 mg -
Taurină 500 mg 77 mg -
Vitamina B3 48 mg 7.4 mg 46 %
Vitamina B5  72 mg 11.1 mg 185 %
Vitamina B6  4.2 mg 0.6 mg 43 %
Vitamina B12  30 μg 4.6 μg 184 %
Sodiu 600 mg 92.4 mg -
Potasiu 125.5 mg 46.2 mg %
Calciu 200 mg 30.8 mg 4 %
Magnzeiu 270 mg 41.6 mg 11 %
Fosfor 100 mg 15.4 mg 2 %

 

Atenție

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Acest produs nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat, la o temperatură sub 25 °C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui.

Detalii produs
EAN 8586022212215
Cod HS 21069098: --- Ostatné
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Lichidă
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Discount 36%
Fabricat în EU
Înălțime 22.00 cm
Lățime 8.50 cm
Lungime 8.50 cm
Greutate brută 1.44 kg
Grup de arome fructe
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 8 buc.
Număr de bucăți pe palet 480 buc.
Greutate netă 1.00 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală Băuturi izotonice
Alte categorii Produse
Băuturi pentru sportivi
Oferte pentru sălile de fitness
Susținerea regenerării
Îmbunătățirea performanței
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Băutură ionică ReHydrate - GymBeam
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Băutură ionică ReHydrate - GymBeam
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

97 %
97 %
Scor mediu din 173 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

98 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
Am renuntat la a mai consuma cafea sau energizant in timpul serviciului. Mi l-a recomandat un antrenor de cardio si il beau la birou dimineata si in jurul orei 1. Imi ofera toata energia de care am nevoie pentru intreaga zi, iar aroma de pink Grapefruit este preferata mea (le-am incercat pe toate desigur)

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
caisă
(5) 
84%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
fructe de pădure
(14) 
71%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
lămâie şi lime
(59) 
97%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
mohito
(19) 
93%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
portocală
(31) 
96%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
grapefruit
(41) 
97%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
sour cherry
(24) 
89%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
căpșuni
(36) 
4498%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
tropical
(10) 
90%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
green tea lime
(11) 
82%
82,90Lei 65,90Lei
în stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul