Reds 150 g - Warrior

Evaluarea:
90 % of 100
90 % (2)

Reds este un extract natural din 16 super alimente din care vă puteți pregăti băuturi nutritive, bogate în minerale și vitamine. Produsul nu conține nici un fel de aditivi chimici sau coloranți și este îndulcit cu ștevie. Amestecați o porție din acest amestec de super alimente roșii sub formă de pudră  cu 150 ml apă și bucurați-vă de o băutură sănătoasă.

Indisponibil pe termen lung

Reds - complex natural extras din 16 super alimente, îndulcit doar cu ștevie și care vă suplimentează alimentația cu vitamine și minerale

Reds este un amestec pentru pregătirea unor băuturi bogate în nutrienți, ideal pentru persoanele care doresc un stil de viață sănătos. Băutura roșie nu numai că vă revigorează, dar totodată furnizează organismului dumneavoastră substanțele nutritive necesare. Datorită gustului plăcut este ușor de consumat. Nu conține aditivi chimici, coloranți și este îndulcit cu ștevie. Reds este fabricat pentru a deveni o parte importantă în meniul dumneavoastră indiferent de vârsta, sex sau stare de sănătate. Este potrivit atât pentru vegani cât și pentru vegetarieni, nu conține gluten, GMO și fără produse lactate.

               reds - warrior amestec complex

                

Reds și beneficiile sale

  • Amestec de 16 super alimente
  • Îndulcit cu ștevie
  • Revigorează și furnizează nutrienții necesari
  • Bogat în vitamine, minerale și antioxidanți
  • Nu conține aditivi chimici și coloranți
  • Îmbunătățește sănătatea și vitalitatea
  • Are un gust plăcut

      

Ingrediente

Warrior Reds pudră 4440 mg (pudră din suc de afine, pudră din suc de rodii, pudră din pepene roșu, pudră din morcovi, extract din moșmon japonez, pudră de zmeură, pudră de sfeclă roșie, extract de acerolă, pudră de căpșuni, extract de aronia , pudră de căpșuni, extract din semințe de mango, extract de coacăze negre, extract de grapefruit, pectină de citrice), arome, îndulcitor (ștevia)

    

Mod de administrare

Amestecați o porție de (5g) Warrior Reds cu 50 - 150 ml apă rece, agitați foarte bine și consumați imediat după preparare. Pentru a obține cele mai bune rezultate, consumați zilnic.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (5 g)
Warior Reds pudră4440 mg

Pudră din suc de afine, pudră din suc de rodii, pudră din pepene roșu, pudră de morcovi, extract din moșmon japonez, pudră de zmeură, pudră de sfeclă roșie, extract de acerolă, pudră de căpșuni, extract de aronia , pudră de căpșuni, extract din semințe de mango, extract de coacăze negre, extract de grapefruit, pectină de citrice), arome, îndulcitor (ștevia).

Detalii produs
EAN 5461984964565196161
Vegan Nu
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Da
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Amestec Mix
Cod HS 01019000: - Ostatné
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Înălțime 8.00 cm
Lățime 11.00 cm
Lungime 11.00 cm
Greutate brută 0.21 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Categoria principală Super-alimente
Alte categorii Alimente fitness
Diete

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Reds 150 g - Warrior
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Reds 150 g - Warrior
Rating-ul dvs
Príchuť Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul