Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

PROTOSTROL - Goldfield

Producător: Goldfield
Evaluarea:
71 %

Protostrol este un anabolizant natural și primul înlocuitor natural din lume de steroizi fără dopping și efecte secundare. Acest amestec brevetat de celule tratate la nivel molecular este folosit pentru optimizarea și stimularea câștigului masei musculare. În plus, acesta sprijină o creștere a performanței și anduranței, o mai bună utilizare a proteinelor și îmbunătățirea oxigenării musculare. Este potrivit pentru toate tipurile de sporturi.

În stoc
Preţ special   232,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

PROTOSTROL - înlocuitor natural de steroizi pentru stimularea și câștigul masei musculare

Protostrol este un înlocuitor natural de steroizi anabolizanți, fără dopping și efecte secundare. Este un amestec brevetat pentru susținere, optimizare și stimulare a mușchilor, pentru mărirea masei musculare. Acest optimizator de mușchi acționează ca și steroizi anabolizanți la nivel molecular. Ingredientele active ale PROTOSTROL - fac parte din compoziția grupei "naturale al agonizantului TRP" (receptor tranzitoriu). Se activează canalele ionice în celulele musculare - senzorii de căldură sunt stimulați și emit un impuls sistemului nervos, ceea ce duce la secreția de adrenalină. În combinație cu o dietă ce conține cantități mari de proteine, creează metabolismul anabolic "natural".

 

PROTOSTROL - GOLDFIELD

 

Protostrol și beneficiile sale

 • creșterea masei musculare mai rapid
 • îmbunătățește calitatea părului
 • crește rezistența și forța de ansamblu
 • o mai bună utilizare a proteinelor
 • oxigenare perfectă a mușchilor și a organelor interne
 • în mai mult de două săptămâni de utilizare rezultatele sunt vizibile
 • vă simțiți mult mai în formă
 • nu este necesar să se ia o pauză - fără efecte secundare
 • potrivit pentru toate tipurile de sporturi

 

Ce spun studiile științifice despre Protostrol

Studiul a dat rezultate spectaculoase. La cele două teste, au luat parte 216 sportivi de performanță. Studiul a fost făcut pe 108 participanți care au luat câte o capsulă Protostrol în fiecare zi. Alt grup a luat o capsulă de placebo ineficient. Toți participanții au consumat o dietă bogată în proteine. Parametrii studiului au fost măsurați la momentul inițial și după 3 luni. Criteriile de revizuire au fost: greutatea corporală, creșterea masei musculare, creșterea forței și rezistenței, opinia personală a sportivilor.

 

Rezultate după 3 luni:

 1. Câștigul mediu în greutate cu 7,4 kg.
 2. După două săptămâni, 94% din tesutul muscular se îmbunătățește vizibil.
 3. Puterea este cu 28,4% mai mare și rezistența cu aproximativ 32,6%.
 4. 97% dintre participanți au fost mulțumiți de efectele Protostrolului.

 

Ingrediente

PhenacrosinolTM (complex din extract de substanțe active cu trans-3-fenil-2-propenal, glucosilierten nodos p-hidroxibenzil și izotiocianat de alil din Sinapis Albiș și Cinnamomum verum, Ascophyllum nodosum, dioxid de siliciu, stabilizatori, acid alginic), capsulă gelatinoasă, agenți de eliberare Kieselsaure, gluconat de zinc, acid pantotenic, clorură de crom, pigment de dioxid de titan. Phenacrosinol ™ este un puternic anabolizant!

 

Dozare

Luați 1 capsulă pe zi la micul dejun și 1 capsulă la cină. În zilele de antrenament luați 1 capsulă la micul dejun și 1 capsulă cu 30 de minute înainte de antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori:per 2 caps.
PhenacrosinolTM240 mg
Acid pantotenic18 mg
Zinc20 mg
Crom120 mcg
Proteine196 mg
Carbohidrați48 mg
Grăsimi4 mg
Valoare energetică5 kJ/1,2 kcal

 

Atenție

Acest produs este destinat pentru adulți sănătoși. Dacă luați orice medicamente împreună cu acest produs, consultați-vă medicul. Nu folosiți dacă sunteți gravidă, doriți să rămâneți gravidă sau alăptați. Nu mai luați sau consultați-vă medicul dacă prezentați reacții adverse. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Destinat alimentației speciale. Nu este potrivit pentru copii! Respectați dozarea recomandată.

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina soarelui și închideți cu atenție! Nu lăsați la îndemâna copiilor. Producătorii, importatorii și distribuitorii nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Produsul a fost prelucrat de instalații care, de asemenea, procesează ingrediente ca și lapte, soia, ouă, crustacee și nuci.

Recenzii clienți

PROTOSTROL - Goldfield

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:PROTOSTROL - Goldfield
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
9000005000013
Înălțime
11.00 cm
Lățime
5.50 cm
Lungime
5.50 cm
Greutate brută
0.05 kg
Capsule
60 caps.
Cod HS
29369000
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Capsule
Fără îndulcitori artificiali
Da
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Nu
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

PROTOSTROL - Goldfield

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul