Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Day & Night Casein - Weider

Producător: Weider
Evaluarea:
80 %

Day & Night Casein este o proteină cu cazeină, cu 84% conținut proteic, care se eliberează încet și rapid. Este o cazeină cremoasă, ce conține mai puțin de 1 g de grăsime și 1 g de carbohidrați per doză. Acesta oferă corpulului o cantitate suficientă de aminoacizi timp de 6 ore. Nu afectează sistemul digestiv. Potrivit pentru noapte și în timpul zilei între mese.

În stoc
Preţ special   239,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

Day&Night Casein: cu 84% proteine, ce se eliberează încet şi rapid

Day&Night Casein este o proteină din cazeină, un complex excelent de proteine potrivit consumului, atât în cursul zilei cât şi înainte de culcare, datorită proteinelor care se elberează încet şi rapid. Este o cazeină pură şi delicioasă. Are un conţinut de 84% de proteine, mai puțin de 1 g de grăsime și 1 g de carbohidrați per doză! 100% cazeină este produsă cu ajutorul celor mai noi tehnici şi oferă cea mai înaltă calitate disponibilă pe piaţă. Cazeina furnizează organismului o cantitate suficientă de aminoacizi în timp de 6 ore. Porteină ideală pentru noapte sau în cazul unei pauze mai lungi de cosnum de proteine fără activităţi fizice. Cazeina irită sistemul digestiv mai puţin decât proteina din ouă. Cazeina nu are brânză; WEIDER 100% Casein conţine o cantitate nesemnificativă de lactoză!

 

day & night protein


Proteina din lapte de vacă conține aproximativ 80% cazeină, iar restul este zer, lactoză și minerale. Pentru a putea separa cazeina de zer, este nevoie de acidul clorhidric care asigură un pH adecvat pentru separarea zerului de cazeină. Prin alte procese se obţin deja produse specifice, care sunt prelucrate ulterior în diferite moduri, pentru a se obţine calitatea dorită de cazeină. Printre cele mai bune cazeine se încadrează și cazeina micelară.

 

Pentru cine este potrivită Day&Night?

Ideală pentru utilizarea universală la orice activitate fizică crescută, mai ales la antrenamente intesive de forţă. Ideală pentru furnizarea dozei zilnice de proteine la un stil de viaţă activ, ţinând cont de accelerarea regenerării masei musculare.


Day&Night Casein şi beneficiile sale

  • preţ avantajos
  • conţine 20 g de cazeină pură
  • conţine 84% de proteine
  • accelerează regenerarea
  • are efecte anticatabolice
  • conţinut ridicat de L-glutamină,  5100 mg într-o doză                    
  • gust bun şi în combinaţie cu apa
  • are conţinut scăzut de grăsimi şi carbohidraţi
 

day & night protein

Ingrediente

Cazeinat de calciu (95%), aromă, Acesulfam-K, Sodiu ciclamat, Saccharin sodium, Sodium clorid, Beta caroten.


Mod de administrare

Ideal cu 1 oră înainte de culcare, 1 cupa cu 300 ml de apă. În cazul necesităţii, şi în cursul zilei, preferabil dimineaţa. 

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 cupă (30 g)
Valoare energetică465 kJ / 111 kcal
Proteine25,4 g
Grăsimi0,3 g
   din care acizi graşi saturaţi0,2 g
Carbohidraţi1 g
   din care zaharuri0,3 g
Fibre0 g
Sodiu0,1 g

 

Atenţie

Nu este indicat copiilor  sub 14, femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Înainte de administrare vă rugăm să vă consultaţi cu  medicul dvs. Produsul conţine urme după fenilanină şi lactoză /4,5%/, nu este destinat persoanelor care suferă de fenilcetonurie şi intolenranţă la lactoză. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor, păstraţi produsul într-un loc uscat, la întuneric, bine închis. Producătorul, transportatorul şi distribuitorul nu răspund de daunele provocate din cauza utilizării sau depozitării neadecvate a produsului.

Recenzii clienți

Proteine Day & Night Casein - Weider

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Day & Night Casein - Weider
Rating-ul dvs

Aromă

Întrebările clienților

Proteine Day & Night Casein - Weider

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul